مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

بي ميلي جنسي در زنان| دلايل و درمان بي ميلي جنسي در زنان

يكي از مشكلات جنسي شايع در ميان زنان، بي ميلي جنسي مي باشد كه عوامل مختلفي در آن نقش دارد و اين مشكل مانند زود انزالي در مردان و اختلال نعوظ بر روي روابط جنسي تاثير منفي مي گذارد هم چنين در اين خصوص تحقيقاتي انجام شده است و بر اساس نتيجه تحقيقات يك سوم از زنان به خاطر نداشتن ميل جنسي رنج مي برند و اين موضوع بهداشت جسمي و رواني آن ها را با آسيب هايي رو به رو مي كند.
مشكلات بي ميلي جنسي تركيبي از زمينه هاي رواني و فيزيكي مي باشد و درمان آن با يك قرص انجام نمي شود و بايد از مشاوره و روانشناس كمك گرفت تا مشكل را به صورت ريشه اي حل كند، در صورتي كه شما و همسرتان به مشكل برخورده ايد و يا از روابط جنسي و ميل جنسي خود راضي نيستيد، در اين مقاله در خصوص علائم، علل، انواع و درمان بي ميلي جنسي در زنان مطالبي بيان شده است.
بي ميلي جنسي در زنانيكي از رايج ترين اختلالات جنسي در زنان، بي ميلي جنسي آن ها مي باشد و اين مسئله ممكن است در هر سني و بدون هيچ دليلي اتفاق بيفتد، در صورتي كه بي ميلي جنسي و عدم علاقه در زنان طولاني شود بر روي روابط زناشويي و صميميت بين زوجين تاثير مي گذارد و در بسياري از اوقات زنان تمايلي به رابطه جنسي ندارند اما تن به رابطه جنسي مي دهند.

بي ميلي جنسي در زنانزماني كه ميل و برانگيختگي جنسي زنان كم است باعث به وجود آمدن درد، ناراحتي و نارضايتي از رابطه مي شود و ممكن مشكلات و اختلالاتي مانند واژينيسم، اضطراب، وسواس و افسردگي در آن ها ايجاد شود.
علائم بي ميلي جنسي در زنانعلائم و نشانه هاي بي ميلي جنسي در زنان شامل موارد زير مي شود..
فقدان و يا كاهش علاقه به فعاليت جنسيفقدان يا كاهش افكار، خيال پردازي هاي جنسي و شهوانيشروع نكردن رابطه جنسي يا كاهش فعاليت جنسي و به طور معمول اقدامات همسر را براي برقراري رابطه جنسي قبول ندارد.فقدان يا كاهش برانگيختگي جنسي در پاسخ به هرگونه نشانه هاي جنسي و شهواني بيروني يا دروني مانند نشانه هاي كلامي و ديداريفقدان يا كاهش برانگيختگي لذت جنسي در هنگام فعاليت جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسيفقدان يا كاهش احساسات تناسلي يا غيرتناسلي در هنگام رابطه جنسي به طور معمول در تمامي آميزش هاي جنسيانواع بي ميلي جنسي در زنانبي ميلي جنسي در زنان را بايد از زواياي مختلفي مورد بررسي قرار داد كه در دسته بندي هاي زير بر اساس ظهور علائم حالات و نشانه هاي زير را شاهد هستيم.


دائمي: در حالت دائمي اختلال از زماني كه فرد از لحاظ جنسي فعال شده است وجود داشته است.اكتسابي: اين نوع اختلال بعد از يك دوره عملكرد جنسي نسبتا عادي شروع شده استفراگير (تعميم يافته): فرد در همه موقعيت ها و شرايط تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارد و به حالت هاي خاصي از تحريك، موقعيت يا همسران محدود نمي شود.موقعيتي: فقط در رابطه با انواع خاص تحريك، موقعيت ها يا همسران روي مي دهد.بي ميلي جنسي در زنان را مي توان به دسته هاي مختلفي تقسيم بندي كرد در زير نمونه هايي از آن را بيان مي كنيم:
خفيف: فرد زماني كه با نشانه هاي بالا رو به رو مي شود ناراحتي هاي خفيفي از خود نشان مي دهد.متوسط: با توجه به نشانه هاي گفته شده در بالا، نارحتي هاي متوسطي در فرد ديده مي شود و فرد درگير اين شواهد مي شود.شديد: با توجه به نشانه هاي گفته شده شواهدي از ناراحتي هاي شديد يا خيلي شديد در فرد ديده مي شود و اين شواهد به شدت فرد را درگير خودش مي كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-بي ميلي جنسي در زنان| دلايل و درمان بي ميلي جنسي در زنان


برچسب: بي ميلي جنسي در زنان,درمان بي ميلي جنسي زنان,بي ميلي جنسي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۳۸:۲۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد

پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد
پيامدهاي مصرف مواد مخدر چيست؟ امروزه با وجود اين كه متخصصين، رسانه ها، تبليغات شهري و غيره اطلاعات زيادي در مورد پيامد هاي و اثرات منفي اعتياد مي دهند اما با اين حال كم نيستند بسياري از افراد كه به دليل نا آگاهي و با تصورات مثبت از اثرات مواد مخدر به دام آن گرفتار مي شوند.
مواد مخدر تمام جنبه هاي زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و براي او پيامد هاي جبران ناپذيري به همراه خواهد داشت اگر در مورد عوارض و پيامد هاي مصرف مواد مخدر آگاهي لازم را داشته باشد راحت تر مي توانيد در مورد ادامه مصرف و يا ترك آن تصميم بگيريد.


مخدر ها چه موادي را شامل مي شوند ؟مواد مخدر كه به مواد افيوني معروف هستند در كشور ايران شيوع مصرف بسيار بالايي دارند اين مواد مستقيما از گياه خشخاش به دست مي آيند و يا در آزمايشگاه از طريق يك سري مواد شيميايي توليد مي شوند. مخدر ها شامل موادي مانند ترياك، شيره، سوخته ترياك، هروئين، مرفين، كدئين و ترامادول مي شوند.
پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدراكثر عوارض جسمي كه به خاطر مصرف مواد مخدر به وجود مي آيند به واسطه فعل و انفعالات شيميايي كه در بدن روي مي دهد قابل پيش بيني مي باشد و اين عوارض در كوتاه مدت و بلند مدت تفاوت هايي با يكديگر دارند، به همين دليل آن ها را در دو بخش مختلف توضيح مي دهيم . اين عوارض در كوتاه مدت شامل موارد زير مي شوند:
عوارض كوتاه مدتايجاد حالت تيرگي و ابهام در ذهناحساس رخوت در بدنبروز مشكلات تنفسيحالت تهوع و استفراغيبوستسرگيجه و سردردخشكي دهانپيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر در دراز مدتزماني كه به صورت طولاني مدت مواد مخدر استفاده كنيد به خاطر وابستگي و اعتياد در بدن، عوارض و مشكلات جدي تري را ايجاد مي كند اين مشكلات موارد زير را در بر مي گيرد:
ضربان قلب نامنظم و افزايش خطر سكته قلبيتجربه يبوست و درد هاي شكمي شديدبروز اختلالات هورمونيتضعيف استخوان هاتجربه درد هاي نا مشخصدچار شدن به اختلالات روحي – رواني مانند افسردگي

منبع:كانون مشاوران ايران-پيامد ها و عوارض اعتياد به مواد مخدر، از مواد مخدر ها بيشتر بدانيد


برچسب: اعتياد,عوارض اعتياد,اعتياد به مواد مخدر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۵۱:۲۸ توسط:دكتر جلالي موضوع:

برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا

برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا
برنامه پيشگيري از اعتياد چطور مي تواند به شما كمك كند؟ در بسياري از موقعيت ها شنيده ايد كه پيشگيري بهتر از درمان مي باشد و در مورد موضوع اعتياد اين مسئله به درستي صدق مي كند، نگراني هاي بسياري از خانواده ها را در مورد اعتياد فرزندشان را مي توان به درستي درك كرد، اين نگراني در خانواده هايي كه عضوي از آن معتاد بوده است بيشتر احساس مي شود.
يكي از مهم ترين نهاد هاي اجتماعي خانواده مي باشد كه مي تواند گرايش جوانان به اعتياد و مصرف مواد مخدر را پيشگيري كند و به همين دليل لازم است خانواده ها در اين زمينه آگاهي خود را افزايش دهند تا بتوانند نسبت به اعتياد شناخت بيشتري داشته باشند و براي افزايش اطلاعات مي توانند از مشاور كمك بگيرند.
با توجه به روش هايي مانند آگاه ساختن فرزندان، غني سازي اوقات فراغت، توجه به خواسته هاي منطقي آن ها و برقراري رابطه عاطفي در خانواده مي تواند پيشگيري هاي لازم را در اعتياد را انجام دارد و خانواده در اين پيشگيري ها نقش بسيار مهمي دارد.


برنامه پيشگيري از اعتياد: احتمال اعتياد در افراددر جلسات مشاوره علل گرايش اعتياد مورد بررسي قرار مي گيرد و در اين جلسات مسئله پيشگيري براي برخي از افراد بايد با جديت بيشتري انجام شود كه در زير نمونه اي اين گروه ها را بيان مي كنيم:
افرادي كه پدر و مادر آن ها معتاد مي باشد.افرادي كه در كودكي مورد آزار و اذيت و يا تجاوز قرار گرفته اند.افرادي كه به هر دليلي ترك تحصيل كرده اند.دانش آموزاني كه از مدرسه اخراج شده اند و يا فرار كرده اند.افرادي كه تمايل به خودكشي و يا تجربه آن را دارند.جواناني كه شخصيت خشونت آميز و يا تخلفات رفتاري دارند.معلولان فيزيكي، افراد بي خانمان و آواره نسبت به ديگران بيشتر به سمت مواد مخدر كشيده مي شوند.موارد بالا به اين معني نمي باشد كه اين گروه ها معتاد هستند و حتما معتاد مي شوند بلكه بايد آگاهي لازم و برنامه هاي پيشگيري از اعتياد به آن ها گفته شود و به خوبي اعمال گردد و چون بسياري از مواقع اعتياد از سيگار شروع مي شود بايد علل گرايش به سيگار مورد بررسي قرار گيرد.
برنامه پيشگيري از اعتياد: نقش خانوادهگرايش افراد به مواد مخدر تا حد زيادي به شرايط زندگي آن ها مربوط مي شود، كودكاني كه در زمان كودكي در خانواده سالمي رشد كرده اند و تمام نيازهاي روحي و جسمي آن ها به درستي برطرف شده است به احتمال بسيار كمي به اعتياد دچار مي شوند، برنامه پيشگيري از اعتياد در خانواده بايد به صورتي باشد تا نيازهاي كودك به درستي و تا حد زيادي رفع شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-برنامه پيشگيري از اعتياد، مراحل و نحوه اجرا


برچسب: اعتياد,علل گرايش اعتياد,پيشگيري از اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۱۸:۴۸ توسط:دكتر جلالي موضوع:

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد، راهنماي مصرف كننده و خانواده

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد، راهنماي مصرف كننده و خانواده
پس از ترك اعتياد جلب اعتماد خانوده چگونه اتفاق مي افتد؟ معمولا شخصي كه مصرف كننده مواد بوده است و بعد از مدت كوتاهي ترك و شروع درمانش توقع دارد تا اطرافيان و خانواده يك شبه رفتارشان را تغيير دهند و به او اعتماد كنند او انتظار دارد امكاناتي كه پيش از اين ها محروم بوده است و در اختيارش قرار نمي داده اند در اختيارش قرار دهند و ديگر به او شك نكنند، اين توقع غير طبيعي منجر به افراط و تفريط در خانواده ها مي شود.
بسياري از خانواده ها انتظارات فرد را مي پذيرند تا دوباره به سمت مصرف مواد نرود و برخي ديگر مانند پليس مچ گيري مي كنند تا دوباره بتوانند نشانه هاي مصرف مواد را كشف نمايند اما چطور مي توان اعتماد خانواده را مجددا به دست آورد؟ اعضاي خانواده بايد در مقابل عضوي كه بهبود يافته است چه برخوردي داشته باشند و چطور رفتار كنند؟ براي اين كه به پاسخ اين سوالات برسيد بايد مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد، براي خانواده ام ترك مي كنم؟در قدم اول بايد به اين سوال پاسخ دهيد كه قطع كردن مصرف مواد به هدف جلب اعتماد و حمايت اعضاي خانواده مي باشد؟ در صورتي كه اعتماد اعضاي خانواده بر نگردد يعني من شكست خورده ام و بايد دوباره به سمت مصرف مواد مخدر برگردم؟ يا آن كه اگر خانواده به من اعتماد نكنند پس من مي توانم مصرف كنم و قول معروف آش نخورده و دهن سوخته نمي شوم؟ اگر به خاطر لجبازي با اعضاي خانواده ام مصرف كنم من بيشتر آسيب مي بينم يا اعضاي خانواده ام؟
براي آن كه بتوانيد به اين سوالات به درستي پاسخ دهيد بايد ارزش ها و اهدافي كه باعث بهبودي شما شده است را در نظر بگيريد و به آن ها توجه كنيد و به ياد آورديد كه ارزش و هدف بنيادي شما براي قطع مصرف مواد مخدر چه چيزي بوده است. به شما توصيه مي كنيم به دنبال ارزشي باشيد كه درون شما ريشه دارد و در صورتي كه اطرافيان به شما اعتماد نكنند باز هم در مسير ترك نا اميد نمي شويد و براي بهبودي خود تلاش مي كنيد.
خانواده به بي اعتمادي اعتياد دارد!اگر شما به تازگي برنامه اي براي ترك اعتياد خود داريد و مصرف مواد را كنار گذاشته ايد بايد آگاه باشيد زماني كه خانواده با مسئله ترك شما درگير بوده است چه تجاربي را از سر گذرانده است، احتمالا در زمان ترك تان چند بار لغزش داشته ايد و با شرايط عود مواجه شده ايد و درمان خود را نيمه كاره رها كرده و پيگيري هاي لازم را انجام نداده ايد در اين حالت اطرافيان بعد از چندين بار اعتماد كردن از پيگيري درمان شما نااميد شده اند و اين فرايند باعث شده است كه همانطور كه شما به مواد اعتياد داريد و ترك براي شما سخت مي باشد اعضاي خانواده به بي اعتمادي معتاد شده باشند و ترك آن براي آن ها دشوار باشد.


هم چنين ممكن است روش هايي كه شما استفاده مي كنيد تا اعتماد آن ها را جلب كنيد درست نباشد و يا آن ها باور هاي غلطي دارند كه اعتماد كردن را برايشان سخت كرده است اما بايد اميدوار باشيد زيرا اين پايان راه نمي باشد و متخصصان اعتياد امروزه با استفاده از روش هايي مانند برگزاري جلسات خانواده درماني حل اين مشكلات را آسان كرده اند به طوري كه خانواده اي شخصي كه فرايند درمان را انجام مي دهد در اين جلسات شركت مي كنند به طوري كه انگار آن ها هم مورد درمان قرار گرفته اند و از اين روش اطلاعات آن ها افزايش مي يابد و به آگاهي خوبي در زمينه اعتياد دست مي يابند.لب اعتياد خانواده پس از ترك اعتياد، آيا با ترك اعتياد همه چيز حل مي شود؟
شايد تصور كرده باشيد كه اگر از مصرف مواد رهايي يابيد و ترك كنيد همه مشكلات شما حل خواهد شد و آسيب ها و زخم هايي كه به خاطر مصرف مواد در شما ايجاد شده از بين خواهد رفت اما بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه پاكي تنها جزئي از درمان اعتياد مي باشد و قسمت مهم اعتياد درمان مشكلات روحي و رواني و تغيير مهارت هاي ارتباطي و رفتاري مي باشد كه اگر درمان شود آسيب هاي اعتياد جبران خواهد شد.
در واقع اعتياد ذهن را درگير مي كتد و اگر به آسيب هاي رواني كه به خاطر اعتياد به وجود مي آيد پرداخته نشود درمان هرگز انجام نخواهد شد.

منبع:كانون مشاوران ايران-جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد، راهنماي مصرف كننده و خانواده


برچسب: اعتماد,اعتماد خانواده,ترك اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۲۸:۰۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

دردهاي جسماني ترك اعتياد و راه هاي درمان آن، پا درد، درد دست و عضلات بدن

دردهاي جسماني ترك اعتياد و راه هاي درمان آن، پا درد، درد دست و عضلات بدن
راه درمان درد جسماني ترك اعتياد چه مي باشد؟ امروزه اعتياد به مواد مخدر يكي از شايع ترين بيماري ها مي باشد كه با عوارض جسماني و رواني زيادي همراه است و به فرد و جامعه آسيب هاي جبران ناپذيري وارد مي كند، ترك كردن و كنار گذاشتن مواد فرايند بلند مدتي مي باشد كه نياز به مراقبت دارد همچنين بعد از ترك اعتياد و سم زدايي بدن مدت زمان بسياري نياز است تا عوارض كه به دليل اعتياد به وجود آمده است از بين برود.
يكي از شايع ترين عوارض و پيامد هاي ترك اعتياد درد جسماني آن مي باشد در صورتي كه فرد درد هاي جسماني (به خصوص پا درد، درد دست و عضلات بدن) را ناديده بگيرد احتمال دارد فرد سال هاي سال اين درد ها را همراه خود داشته باشد، در اين مقاله به بررسي علائم و نحوه درمان دردهاي جسماني ( پا درد، دست درد و درد هاي عضلاني) مي پردازيم.
دردهاي جسماني ترك اعتيادترك اعتياد با توجه به اين كه فرد به چه موادي اعتياد دارد، چالش هاي مخصوص به خود را دارد، ترك برخي از مواد با علائم جسمي همراه مي باشد و برخي ديگر باعث بروز علائم رواني مي شود، مواد مخدري مانند ترياك، شيره، هروئين و غيره در زمان ترك درد ها و مشكلات جسماني زيادي را به همراه دارد كه از جمله آن مي توان به درد هاي عضلاني، مفصلي و حالات ناخوشايندي مانند اسهال و استفراغ اشاره كرد. علت به وجود آمدن اين علائم به خاطر خماري و يا همان نرسيدن مواد مخدر به فرد مي باشد.
گاهي اوقات درد هاي جسماني ترك اعتياد بسيار زياد و شديد مي شود به حدي كه فرد نمي تواند آن را تحمل كند و براي فرار از درد ها دوباره به سمت مواد مخدر مي رود، بنابراين پرداختن به درد ها و درمان آن اهميت بسياري دارد زيرا با درمان اين درد ها مي توان يكي از عوامل موثر بر عود اعتياد را از ميان برداشت.
دردهاي جسماني ترك اعتياد و بيماري هاي روان تنيدردهاي جسماني كه به خاطر ترك اعتياد به وجود مي آيد ممكن است مدت ها بعد از ترك كامل ادامه داشته باشد و اين درد ها بدون اين كه علت جسماني مشخصي براي آن ها وجود داشته باشند همچنان ادامه دارند  در اين زمان مشكل احتمالا به خاطر بيماري هاي روان تني مي باشد.


اختلالات و بيماري هاي روان تني به بيماري هايي گفته مي شود كه با نشانه ها و علائم بيماري هاي بدني و جسمي شروع شده اند و جسم فرد را درگير مي كنند اما منشا اصلي آن مشكلات رواني و ذهني مي باشد.
اگر چه اين بيماري جسمي هستند و درد هاي جسمي را شامل مي شوند اما براي درمان آن بايد روان درماني صورت گيرد و درد هاي روان تني معمولا ۶ ماه بعد از ترك اعتياد از بين مي روند اما براي بسياري از افراد با گذشت سال ها بعد از ترك از بين نرفته و همراه آن ها خواهد بود.
براي درمان اين دردها حتما بايد به مشاوره روانشناسي و مشاوره اعتياد مراجعه كنيد تا راهكار لازم براي درمان آن را در اختيار شما قرار دهند.رد جسماني ترك اعتياد، درد هاي عضلاني، پا درد و دست درد ناشي از اعتياد
يكي از دردهايي كه اكثر افرادي كه در حال ترك هستند با آن دست و پنجه نرم مي كنند درد هاي عضلاني مانند كمر درد و پا درد مي باشد اين درد ها در عضلات و ماهيچه هاي پشت ساق پاي افراد ايجاد مي شود و علائمي مانند سندروم پاهاي بي قرار را در فرد ظاهر مي كند در اين سندروم افراد حالت هاي ناخوشايندي در پاهاي خود احساس مي كنند و نياز شديدي دارند تا پاهايشان را تكان دهند

منبع:كانون مشاوران ايران-دردهاي جسماني ترك اعتياد و راه هاي درمان آن، پا درد، درد دست و عضلات بدن


برچسب: ترك اعتياد,اعتياد,درد جسماني،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۲۷:۴۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

افسردگي در مردان| علائمي كه نبايد ناديده بگيريد

مردان و زنان ممكن است در دوره اي از زندگي دچار افسردگي شوند. افسردگي يك بيماري جدي است كه بر نحوه تفكر، احساس و عمل فرد تأثير مي گذارد. در اين مقاله به راه هاي درمان، علائم و علل افسردگي در مردان مي پردازيم.
يكي از اختلالات شايع رواني، افسردگي مي باشد كه صرف نظر از ويژگي هاي شخصيتي امكان ابتلا در همه مردان وجود دارد و معمولا نشانه هاي آن به صورت خستگي، مشكلات خواب، رفتارهاي خطرناك و اعتياد به مواد مخدر نشان داده مي شود.
افسردگي در زنان زودتر نشان داده مي شود زيرا زنان در مورد احساساتشان حرف مي زنند و به راحتي صحبت مي كنند اما مردان افسردگي را براي خود مسئله اي خجالت آور در نظر مي گيرند و از احساسات و مشكلات خود در اين خصوص حرفي نمي زنند به همين دليل بيماري افسردگي در مردان دير تشخيص داده مي شود. در حالي كه تشخيص به موقع و درمان زود هنگام آن اهميت بسياري دارد.
در ادامه اين مقاله به بررسي كامل افسردگي مي پردازيم و در صورتي كه شما و اطرافيانتان علائم و نشانه هاي افسردگي را داريد بهتر است هر چه زودتر براي درمان آن از مشاور متخصص كمك بگيريد.
پيشنهاد مشاور: تست افسردگي با پاسخ تحليلي رايگان + راهكار درماني
افسردگي در مردان: دلايل اصليافسردگي در آقايان دلايل متعددي دارد. عوامل ژنتيكي، احتمال افسردگي در مردان افزايش مي يابد، هم چنين در محيط كاري اگر شخص دچار استرس هاي زيادي باشد احتمال تحريك و بروز افسردگي وجود دارد، افسردگي در مردان در سنين مختلفي به وجود مي آيد به طور مثال در سنين نوجواني، در هنگام ازدواج و در دوران بازنشستگي، فرد در خطر احتمال افسردگي قرار مي گيرد.


با توجه به اين موارد، عوامل ديگري در اين زمينه نقش دارند كه مي توان به موارد زير اشاره كرد:
استرس بيش از حدمشكلات خانوادگي و زناشوييشكست در رسيدن به اهدافاز دست دادن شغل و مشكلات ماليمشكلات سلامتي و بيماري هاي مزمنترك مواد مخدر و سيگارمرگ دوستان و آشنايانمسئوليت هاي سنگين خانوادگيافسردگي پس از زايمان همسرعلائم افسردگي چيست | علائم افسردگي در مردان مجردعلائم افسردگي در زنان و مردان با يكديگر متفاوت مي باشد برخي از مهم ترين علائم افسردگي در مردها عبارت اند از:
خستگي از علائم افسردگييكي از شايع ترين نشانه هاي افسردگي در آقايان، خستگي مي باشد مردان افسرده همواره احساس خستگي مي كنند و تحريكات بدني و صحبت كردن آن ها بسيار كند مي باشد و آن ها تمايل زيادي به خوابيدن دارند اما در به خواب رفتن با مشكلاتي رو به رو هستند به همين دليل خستگي آن ها همواره در جسم و روان آن ها احساس مي شود.
مشكلات خواب از نشانه هاي افسردگي در مردانمرداني كه به بيماري افسردگي مبتلا مي شوند معمولا در خواب مشكل دارند آن ها يا خيلي زود از خواب بيدار مي شوند و يا بيش از نيازشان مي خوابند به طور مثال ممكن است يك فرد 12 ساعت در طول شبانه روز بخوابد اما باز هم احساس خستگي مي كند.
پيشنهاد مشاور: كمك به دوست و همسر افسرده چگونه ممكن است؟

منبع:كانون مشاوران ايران-افسردگي در مردان| علائمي كه نبايد ناديده بگيريد


برچسب: افسردگي در مردان,درمان افسردگي مردان,افسردگي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۲۲:۲۴ توسط:دكتر جلالي موضوع:

انواع اضطراب از نظر روانشناسان | آيا اضطراب باعث خودكشي مي شود؟

انواع اضطراب در روانشناسي شامل: اضطراب دوره بارداري، اضطراب ناشي از جدايي، اضطراب جنسي، استرس پس از حادثه و غيره مي باشد.آيا اضطراب باعث خودكشي مي شود؟ علت دلهره و اضطراب چيست؟
انواع اضطراب چيست؟اضطراب اجتماعيهمه ي انسان ها براي سخنراني دچار اضطراب مي شوند ولي افراد مضطرب در اين شرايط:
عرق مي كنند،قرمز مي شوند،تپش قلب مي گيرندحالت تهوع را تجربه مي كنند.اين علائم ممكن است حتي زماني كه فرد كارهاي مورد علاقه اش را انجام مي دهد هم رخ بدهد. به نظر مي رسد اكثر اين بيماران در گذشته اتفاق تلخي را تجربه كرده اند.
دارو مي تواند به بيماران كمك كند كه سرعت اضطراب خود را كنترل كنند اما رواندرماني به افراد مضطرب نشان مي دهد كه مشكل آن ها بي دليل به وجود نيامده است.
روان درماني ممكن است زمان بر باشد اما باعث مي شود كه بيماران اضطراب خود را بهتر كنترل كنند.
نوع ديگري از خاطرات كه با اضطراب عملكرد در ارتباط است، ترس از دست دادن علاقه ي اعضاي خانواده است. اين افراد اعتقاد دارند كه محبت اعضاي خانواده وابسته به عملكرد آن ها است و براي آن ها سخنراني و بودن در اجتماع به معناي سنجش ميزان دوست داشتني بودن آن ها است.
اين افراد معمولا ارزشمندي را وابسته به عملكرد خود مي دانند. 
ديده مي شود كه بعضي از والدين در كودكي به دليل عملكرد اشتباه فرزند خود را تنبيه مي كنند يا حتي اگر عملكرد او عالي هم باشد به دليل مسائل پيش پا افتاده مانند ريختن آب يا غذا روي زمين آن ها را تنبيه مي كنند، اين تداعي ناخوشايند در بزرگسالي باعث مي شود كه فرد احساس كند كه عملكرد او اگر مثبت يا منفي باشد به تنبيه ختم مي شود.


به اين ترتيب تعريف موفقيت براي كودكان دشوار مي شود.آيا فردي كه به رياست رسيده واقعا با كفايت بوده يا از ترس و تهديد به اين مقام رسيده است؟ اين فرد بخاطر موقعيتي كه دارد احساس غرور مي كند يا به دليل اضطراب دچار حملات هراس مي شود؟اضطراب جدايي چيست؟ | انواع اضطراببخش عمده اي از اضطراب مربوط به ترس ناشي از تنها ماندن، ترك شدن و موارد ديگر مي باشد. اضطراب جدايي معمولا از دوران كودكي و بر اساس جدايي از مادر صورت مي گيرد. 
اگر كودك پس از جدايي از مادرش به گرمي پذيرفته شود ياد مي گيرد كه جدايي خطرناك نيست اما اگر با واكنش نگران كننده مادر برخورد كند نگرش او در مورد نگراني تغيير خواهد كرد.
مادراني كه از فرزندانشان براي پر كردن تنهايي خود استفاده مي كنند در صورت جدايي فرزندانشان رفتارهايي عصبي و نگران كننده نشان مي دهند. در اين شرايط كودك مي آموزد كه جدايي باعث بروز اضطراب در مادر آن ها مي شود و براي مراقبت از آن ها بايد در كنار او بمانند.
عكس العملي كه كودكان نسبت به جدايي نشان مي دهند با تجربه طرد شدن توسط مادر ارتباط دارد. تحقيقات انجام شده نشان مي دهد كه غفلت و عدم توجه كافي به كودكان در سال هاي اول زندگي باعث آسيب هاي دائمي به شخصيت و اعصاب او مي شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-انواع اضطراب از نظر روانشناسان | آيا اضطراب باعث خودكشي مي شود؟


برچسب: اضطراب,اختلال اضطراب,خودكشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۵۰:۴۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

بهترين راه هاي درمان افسردگي جوانان و كمك به جوان افسرده

ممكن است والدين افراد افسرده احساس كنند كه نمي توانند به فرزند خود كمك كنند و اوضاع او را بهبود ببخشند. افسردگي مي تواند حتي والدين را هم به سمت افسردگي بكشاند.
در اين مقاله چند نكته كه به بهبود حال جوانان و فرزندان افسرده كمك مي كند ذكر شده است.
بهترين راه درمان افسردگي جواناندر اين شرايط ممكن است والدين نسبت به افسردگي فرزند خود شك داشته باشند، بنابراين بهترين كار كمك گرفتن از مشاور است. مشاور بهترين راه براي درمان فرزند شما را انتخاب مي كند و ممكن است جلسات خانواده درماني را نيز تنظيم كند.
كمك خانواده به فرد افسردهوالدين معمولا نگران طلاق هستند در حالي كه دعوا، مصرف الكل و درگيري هاي شديد تاثير بد و مخرب تري بر روحيه فرزند آن ها دارد. شايد پدر و مادر بتوانند در چنين محيطي زندگي كنند ولي فرزندان نبايد تاوان اشتباهات آن ها را پس دهند.
ممكن است والدين وقتي نداشته باشند كه با فرزند خود بگذرانند، اما بايد سعي كنند كه با فرزندان خود رابطه نزديك تري برقرار كنند.


نحوه برخورد با فرزند افسردهسعي كنيد هنگامي با فرزند خود در مورد افسردگي صحبت كنيد كه خانه در آرامش قرار داشته باشد، از فرزند خود نپرسيد كه چه احساسي دارد زيرا ممكن است جواب بدهد خوب است و از حرف ديگري اجتناب كند. هيچ وقت در مورد اين كه چرا در اتاقش مي ماند يا اين كه چرا تنهايي را دوست دارد با او بحث نكنيد.
نوجوان ها به ندرت مي توانند احساسات خود را به درستي بروز دهند اما اگر آرام باشيد بالاخره مي توانيد با آن ها ارتباط برقرار كنيد. شايد نوجوان شما پرخاشگر باشد ولي واقعا به كمك شما نياز دارد.
درمان افسردگي جوانان در خانهدرمان افسردگي به شدت افسردگي بستگي داشته و همه به دارو درماني نياز ندارند، تنها با حرف زدن در مورد احساساتشان ممكن است روند درمان طي شود اما تشخيص اين موضوع به عهده متخصص است.
حرف زدن در مورد احساسات در پسران سخت تر از دختران است بنابراين نمي توان يك درمان مشخص براي تمام افراد مشخص كرد اما مي توان رويكردهاي درماني موثر را بررسي كرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-بهترين راه هاي درمان افسردگي جوانان و كمك به جوان افسرده


برچسب: جوان افسرده,افسردگي,درمان افسردگي جوانان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۱۹:۱۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

سرد مزاجي زنان بعد از زايمان، دلايل كامل + روش درمان فوري

سرد مزاجي زنان بعد از زايمان، دلايل كامل + روش درمان
يكي از مشكلات شايع زناشويي و جنسي بعد از زايمان، سرد مزاجي زنان مي باشد، زني كه به تازگي زايمان كرده است دچار مشكلات جسمي و رواني مي شود و به احتمال زياد زندگي زناشويي او دچار چالش هاي اساسي مي شود.
بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه زايمان فرآيندي طبيعي و مهم مي باشد كه روان و جسم فرد را درگير مي كند و باعث سرد مزاجي فرد مي شود سرد مزاجي بعد از زايمان دلايل فيزيكي و رواني متعددي دارد كه پس از اين كه شناسايي شدند قابل درمان مي باشند.
در ادامه اين مقاله به بررسي كامل سرد مزاجي جنسي زنان پس از زايمان مي پردازيم و بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه اهميت دادن به سرد مزاجي بسيار مهم مي باشد و در اين خصوص بايد از مشاوره روابط زناشويي كمك بگيريد تا راه حل هاي درستي در اختيار شما بگذارند.
سرد مزاجي زنان بعد از زايمان: شروع فعاليت جنسيپس از زايمان رابطه جنسي زوجين كمي سرد مي شود زيرا زايمان فرآيندي مي باشد كه جسم و روان فرد را متحول مي كند. به همين دليل پس از زايمان مدتي زمان مي باشد تا فرد آمادگي خود را براي فعاليت هاي جسمي دوباره به دست آورد، مدت زمان آمادگي در افراد متفاوت مي باشد برخي از آن ها به چند هفته و برخي به ۴ تا ۶ ماه زمان نياز دارند
در صورتي كه زن و مرد در مورد زمان اين مشكلات آگاهي نداشته باشند و در زندگي مشترك با مشكلاتي رو به رو شوند، زن احساس مي كند كه بي كفايت مي باشد و ديگر توانايي سابق را ندارد و مرد احساس مي كند كه كنار گذاشته شده است.


دلايل فيزيولوژيكيزنان به خاطر دلايل زير به بي ميلي جنسي و سرد مزاجي بعد از زايمان دچار مي شوند كه عبارت است از:
به هم خوردن ميزان ترشح هورمون هاپارگي واژن و آسيب ديدگي در اثر زايمانشل شدن عضلات كف لگن و افتادگي واژن از دلايل سرد مزاجي زنان بعد از زايمان مي باشدخشكي واژن كه باعث مقاربت دردناك مي شود.ناتواني در نگهداري مدفوع و ادرار در حين رابطه جنسيكاهش حسي واژنسرد مزاجي زنان بعد از زايمان: دلالي روانشناختيبه طور معمول قبل از اين كه براي زوجين مشكلي پيش آيد به درمان آن اقداماتي را انجام نمي دهند سرد مزاجي در مواردي ممكن است باعث دلزدگي زناشويي شود و در صورتي كه با دلايل سرد مزاجي پس از زايمان آشنا شويد بهتر خواهيد توانست از نارحتي هاي به وجود آمده پيشگيري كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-سرد مزاجي زنان بعد از زايمان، دلايل كامل + روش درمان فوري


برچسب: سرد مزاجي زنان,علت سرد مزاجي زنان,زايمان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۵۴:۰۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تحريك همسر، چگونه همسر خود را تحريك كنيم؟

تحريك همسر، چگونه همسر خود را تحريك كنيم؟
يكي از مسائل مهم در زندگي هر شخصي، آموزش و يادگيري نحوه تحريك همسر مي باشد زيرا اين امر در كيفيت رابطه جنسي و تحكيم خانواده بسيار تاثير گذار مي باشد، يادگيري نحوه تحريك همسر براي زوج هاي جوان و افرادي كه چندين سال از عمر زندگي مشتركشان گذشته است بسيار مفيد مي باشد.
بعد از گذشت مدت زماني از زندگي مشترك هيجان رابطه جنسي كاهش مي يابد و علت اصلي بيشتر مشكلات زوجين طلاق عاطفي مي باشد كه منجر به جدايي و خيانت مي شود و اين مسئله به خاطر عدم آگاهي از نحوه ارضا كردن نيازهاي جنسي همسر به وجود مي آيد.
بايد زوجين توجه داشته باشند كه رابطه جنسي تنها به دخول محدود نمي شود بلكه عشق بازي و آگاهي از نحوه تحريك نقاط حساس بدن شريك جنسي تان اهميت بسياري دارد و اين نكته را در نظر بگيريد كه آناتومي بدن هر فرد متفاوت مي باشد و در اين خصوص بايد از مشاوره جنسي كمك بگيريد تا بتوانيد بدن همسرتان را بهتر بشناسيد و بتوانيد كيفيت روابط جنسي خود را افزايش دهيد.
نقش تنوع در رابطه جنسي و تحريك همسرمردان حس تنوع طلبي بيشتري نسبت به زنان دارند زيرا مردان بيش تر از زنان تغيير رفتار جنسي براي آن ها محسوس و خوشايند است، در صورتي كه مي خواهيد همسر خود را تحريك كنيد تنوع در رابطه جنسي اهميت بسياري دارد، هر زني رفتارهاي جنسي خاص خودش را دارد.


براي مردان بهترين صحنه در رابطه جنسي لحظه ارضاء شدن، حركات و حالات چهره همسرش و همين طور تن صداي او مي باشد كه اين حالات در زنان مختلف متفاوت است و هر كدام از زنان هنگام رابطه جنسي حالت خاص خودش را دارند.
سعي كنيد هرازگاهي مكان جنسي خود را تغيير دهيد و از اتاق خواب به مكان ديگري برويد در صورتي كه بتوانيد رفتارهاي جنسي خودتان را تغيير دهيد براي همسرتان جذاب خواهد بود و مثل اين است همسرتان شريك جنسي ديگري را يافته است، تنوع دادن به رفتارهاي جنسي تا حد زيادي شما را در نظر مردتان جذاب مي كند.
پس سعي كنيد بر روي پوزيشن هاي جنسي توجه داشته باشيد و پوزيشن هاي مختلفي را بياموزيد در صورتي كه يك رفتار جنسي تكراري داشته باشيد، رابطه جنسي شما يكنواخت مي شود و مشكلات بسياري براي زندگي مشترك تان به وجود مي آورد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تحريك همسر، چگونه همسر خود را تحريك كنيم؟


برچسب: تحريك همسر,نيازهاي جنسي همسر,رابطه جنسي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۳۹:۳۲ توسط:دكتر جلالي موضوع: