مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

چرا ازدواج ها شكست مي خورند؟ از ديدگاه مشاور ازدواج

از ديدگاه مشاور ازدواج چرا شكست در ازدواج اتفاق مي افتد؟
بسياري از زوجين مهارت هاي ارتباطي لازم را بلد نيستند و به دليل نداشتن مهارت هاي ارتباطي نمي توانند مشكلاتشان را حل كنند، در نتيجه كوچك ترين مشكلات و مسائل براي آن حل نشده باقي مي ماند.
بر اساس آمارهاي به دست آمده بسياري از ازدواج ها پس از مدت كوتاهي به جدايي يا سردي زوجين مي انجامند.
مشكلات زندگي و شكست ازدواج هاعوامل بسيار زيادي در اين امر دخيل هستند، كه از آن ها مي توان به مسائل مالي، مسائل اخلاقي، عدم تفاهم، دخالت خانواده ها و شرايط سخت زندگي اشاره كرد.
بر اساس نظر مشاوران و روانشناسان، مشكلات عضوي جدا نشدني از زندگي زناشويي را تشكيل مي دهند و ازدواج هاي سالم و پايدار نيز در گير اين مسائل و مشكلات مي شوند.


اما آن چه مهم است نوع رسيدگي به مسائل و حل آن ها به صورت صحيح مي باشد. همان طور كه گفته شد اگر به مشكلات به خوبي رسيدگي نشود، زندگي زوجين رو به سردي يا طلاق مي رود.
ارتباط چيست و چه نقشي در ازدواج دارد ؟ارتباط سالم براي داشتن ازدواجي موفق بسيار لازم مي باشد. به طوري كه اگر افراد نتوانند با يكديگر ارتباط درست و صحيحي برقرار كنند، درگير مشكلات و تعارضاتي پيچيده اي مي شوند و كوچك ترين مشكل بين آن ها حل نشدني باقي مي ماند. اين موضوع اثرات منفي زيادي بر روي زندگي آن ها مي گذارد.
مهارت هاي ارتباطيزوجين بايد مهارت هاي ارتباطي خود را تقويت كنند تا بتوانند به راحتي با يكديگر صحبت كرده و مسائل و مشكلات خود را با يكديگر در ميان بگذارند. اگر آن ها ارتباط صحيح و مفيدي داشته باشند به راحتي مي توانند در مورد نگراني ها، علايق، اميد ها و آرزوهاي خود صحبت كنند.
گفت و گوي ميان زوجين مي تواند در مورد هر موضوعي باشد.
اين نوع تعامل باعث مي شود كه زوجين هنگام تصميم گيري در مورد مسائل زندگي مشاركت لازم را با يكديگر داشته باشند و به اين شكل روابطشان به درستي رشد كند و شكوفا شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چرا ازدواج ها شكست مي خورند؟ از ديدگاه مشاور ازدواج


برچسب: شكست ازدواج,ازدواج,شرايط نامناسب ازدواج،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۶:۵۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال | چرا كودك در اين دوران شكننده است؟

تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، دوره حساس پايان كودكي (+ نكات تربيتي)
تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال از دوره هاي دشوار تربيتي به حساب مي آيد زيرا در اين سن دوران كودكي به پايان مي رسد، والدين براي تربيت و پرورش كودك ۶ تا ۱۲ سال وارد مرحله جديد و شگفت انگيزي مي شود، فرزندتان در اين سن به مدرسه مي روند و فعاليت هاي علمي، ورزشي و هنري را به طور جدي آغاز مي كنند.
انجام دادن اين فعاليت ها باعث مي شود تا از لحاظ شناختي و تفكر به سطح بالايي ارتقا يابند و اين مسئله والدين را مجبور مي كند تا در تربيت فرزندشان به نكات بيشتري توجه كنند و مسائل آموزشي و پرورشي را مدنظر قرار دهند.
در اين مقاله ما به بررسي مسائل رشدي و نيازهاي كودك مي پردازيم و هم چنين يك سري از نكات تربيتي را بيان مي كنيم كه مطالعه آن ها براي شما سودمند خواهد بود، در اين سن حساس مي توانيد از مشاور كودك كمك بگيريد تا در زمينه تربيتي به شما كمك كنند و يار همراه شما در تربيت درست فرزندتان باشند.
تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال، آگاهي از جنبه هاي گوناگون رشددر صورتي كه والدين در مورد رشد كودك و تغييرات آن آگاهي داشته باشند بهتر مي توانند با نيازهاي تربيتي كودك شان آشنا شوند و در اين زمينه با ديد روشن تري اقداماتي را انجام مي دهند، سن تربيت كودك شيوه و روش والدين را تحت تاثير قرار مي دهد در اين خصوص شما مي توانيد از كتاب هاي مفيدي استفاده كنيد و از روانشناس متخصص كمك بگيريد تا در خصوص تربيت فرزندتان موفق شويد، در ادامه اين مقاله مهم ترين تغييرات رشدي كودك در مقطع سني ۶ تا ۱۲ سال مورد بررسي قرار مي گيرد.
رشد و تغييرات شناختي در تربيت كودك ۶ تا ۱۲از جمله مهم ترين تغييراتي كه در سطح شناخت و تفكر كودك در سنين مدرسه رخ مي دهد اين است كه او مي تواند به تفكر منطقي تري دست يابد و به خوبي روابط علت و معلولي را درك مي كند و از تاثير رفتار خود بر ساير افراد آگاه مي باشد.
در سن مدرسه توانايي حافظه كودك افزايش مي يابد و كودك مي تواند اشيا و اجسام را بر اساس ويژگي هاي مشترك آن ها طبقه بندي كنند، يادگيري اين ويژگي ها باعث مي شود تا كودك مهارت هاي رياضي را به طور شگفت آوري ياد بگيرد، در نتيجه او قادر است تا مسائل رياضي را ياد بگيرد و آن ها را حل نمايد. از مشاور كودك خود بخواهيد تا روي مسائل شناختي تمركز داشته باشد و به خوبي آن ها را به كودك آموزش دهد.


اهميت رشد مهارت هاي ارتباطي و زباني در تربيت كودككودك در سن ۶ تا ۱۲ سال مهارت هاي زباني اش را تكميل مي كند و زبان را براي مقاصد پيچيده تري مورد استفاده قرار مي دهد، در سن ۸ سالگي كودك روزانه ۲۰ كلمه جديد ياد مي گيرد و در انتهاي اين دوره به گنجينه ي كاملي از كلمات دست خواهد يافت.
در ارتباطات مي تواند مكالمات پيچيده اي داشته باشد و شما قادر هستيد تا صحبت هاي او را به خوبي بفهميد، هم چنين فرزند شما در اين دوره از دستورالعمل هاي ساده پيروي مي كند، او مي تواند خاطراتي از شرح فعاليت هاي روزانه اش بنويسد و به تنهايي كتاب هايي كه متناسب با سطح سني او مي باشد را مورد مطالعه قرار دهد، اگر در اين سن كودك شما دچار اختلال زباني و گفتاري بود حتما به مشاور اطلاع دهيد تا براي رفع آن شما را راهنمايي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال | چرا كودك در اين دوران شكننده است؟


برچسب: تربيت كودك,تغييرات هيجاني كودك ۶ تا ۱۲ سال,تربيت كودك ۶ تا ۱۲ سال،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۰۴:۲۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

نحوه تربيت بچه حرف گوش كن

بچه حرف گوش كن، چگونه كودك حرف گوش كن داشته باشيم؟
بچه حرف گوش كن چگونه كودكي مي باشد؟ آيا حرف گوش كن بودن كودك به معني مطيع بودن او مي باشد؟ همه پدر و مادرها دوست دارند تا كودك حرف گوش كن داشته باشند و فرزندشان از آن ها حرف شنوي داشته باشد تا در تربيت فرزند خود با چالش هاي كمتري رو به رو شوند و كودكشان آن گونه كه آن ها دوست دارند رشد كند و پرورش يابد.
گوش ندادن كودكان به حرف هاي والدينشان دليل هاي زيادي دارد كه مي توان به محيط هاي تربيتي نادرست، خلق و خوي دشوار كودك و سبك هاي فرزند پروري نامناسب اشاره كرد و در ادامه راهكارهايي را بيان مي كنيم تا كودكان حرف شنو تربيت كنيد و اگر در اين زمينه با فرزندتان به مشكلي برخورديد بهتر است اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
بچه حرف گوش كن، لزوم تغيير در نگرش و ديدگاه هابيش از هر چيزي بايد بدانند كه انتطار داشتن از كودكي كاملا مطيع در حقيقت انتطاري نا به جا مي باشد به علاوه  عمل به حرف گوش كردن امكان پذير نمي باشد و اصرار بر انجام آن ها صدمات جدي بر روي روابط كودك و والدين در آينده خواهد داشت به طوري كه خاطرات دوران كودكي بخش مهمي از زندگي هر شخص مي باشد و اين خاطرات باعث مي شود تا قسمت بزرگي از ضمير ناخودآگاه فرزند شما ساخته شود..
بي شك هيچ كدام از ما نمي خواهيم كودكاني بي اعتماد به نفس داشته باشيم زيرا اين كودكان مشكلات جدي به خصوص در گذران زندگي و آينده رو به رو خواهند داشت و جوان و نوجواني كه دوره كودكي اش پر از خاطرات تحكم ميز والدين باشد يقينا نمي تواند ادعا كند كه دوران كودكي خوبي را پشت سر گذاشت است به طوري كه افرادي كه دوران كودكي خوبي را سپري نكرده باشند با مشكلات بسياري در بزرگسالي رو به رو مي شوند.
براي اثبات اين امر مي توانيد به دوران كودكي تان مراجعه كنيد، بدون شك هيچ  كدام از شماها نمي توانيد تاثيرات كودكي در شكل گيري زندگي را مخفي كنيد و يا آن را انكار كرده و به آن توجه نداشته باشيد.


چگونه كودك حرف شنو داشته باشيمداشتن كودك حرف گوش كن كار آساني نمي باشد و به طور ناخودآگاه به وجود نمي آيد به خصوص در دنياي امروز كه بچه ها تحت تاثير عوامل مختلفي مانند شبكه هاي اجتماعي، ماهواره، دوستان و غيره قرار مي گيرند در اين موقعيت ها اگر روش هاي تربيتي خودتان را بروز نكنيد نمي توانيد آن طور كه مي خواهيد فرزنداني را تربيت كنيد در ادامه اين مقاله چند راهكار مناسب را بيان مي كنيم كه مي تواند براي شما مفيد باشد و كودكان حرف گوش كن تربيت كنيد و در صورتي كه اين راهكار ها كافي نبود مي توانيد اطلاعات تربيتي خودتان را در اين زمينه افزايش دهيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-نحوه تربيت بچه حرف گوش كن


برچسب: كودك حرف شنو,تربيت بچه,بچه حرف گوش كن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۴۲:۲۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تاثير دوستان در اعتياد | نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر

تاثير دوستان در اعتياد، نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر
تاثير و نقش دوستان در اعتياد چيست؟ ممكن است دوستاني معتاد به مواد مخدر داشته باشيد يا متوجه شويد كه دوستان فرزندتان معتاد هستند، اغلب اين دوستان اطرافيان خود را تشويق مي كنند تا به سمت مواد مخدر كشيده شوند و آن ها را تشويق به مصرف مواد مخدر مي كنند، بسياري از افراد اين تعارفات و تشويق ها را بدون تاثير مي دانند اما واقعا تاثير دوستان بر روي اعتياد چقدر مي باشد؟ آيا چنين دوستاني مي توانند عاملي براي شروع اعتياد باشند؟ بر اساس تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام شده است بسياري از اعتياد ها در دوران نوجواني آغاز شده است.
براي نوجوان ها گروه هاي دوستي اهميت بسياري دارد و آن ها هر كاري را انجام مي دهند تا عضوي از آن گروه باشند و تلاش مي كنند تا از عقايد و افكار هم سن و سالان خود پيروي كنند، بنابراين متاسفانه در صورتي كه دوستان آن ها معتاد باشند احتمال اين كه نوجوان معتاد شود و به سمت مواد مخدر گرايش داشته باشد بسيار زياد است.


براي آن كه اطلاعات بيشتري در مورد نقش دوستان در اعتياد به دست آوريد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
نوجوان و اعتياد، نقش و تاثير دوستان در اعتياداعتياد يك پديده مهلك و مخرب در هر جامعه اي مي باشد، زماني كه نوجوانان درگير مواد مي شوند و معتاد مي شوند به معناي از بين رفتن نيروي كار جوان و والدين نسل بعد مي باشد، دو موضوع اصلي در ارتباط با سن اعتياد و علل گرايش به اعتياد اهميت بسياري دارد:
پايين آمدن ميانگين سني به اعتياد: در سال هاي اخير سن اعتياد بسيار پايين آمده است و نوجوانان در سن هاي كمتري گرفتار مواد مي شوند به همين دليل ديده مي شود كه مصرف برخي از مواد اعتياد آور مانند حشيش، شيشه و مارجوآنا در سنين جواني و نوجواني نسبت به زمان گذشته افزايش يافته است.گروه دوستان معتاد: بر اساس تحقيقاتي در زمينه علت يابي اعتياد صورت گرفته است به اين نتيجه رسيده اند كه يكي از مهم ترين دلايل اعتياد افراد به خصوص نوجوانان، فشار همسالان و دوستان آن ها مي باشد و هم چنين داشتن دوستان مصرف كنند مواد، تاثير بسيار در معتاد شدن نوجوان دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير دوستان در اعتياد | نقش دوستان در گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر


برچسب: تاثير دوستان در اعتياد,نوجوان و اعتياد,گرايش به اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۰۲:۲۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

روش هاي ترك اعتياد در خانه كه زندگي من را نجات داد

روش هاي ترك اعتياد در خانه
بسياري از افراد درگير اعتياد مي باشند و ترجيح مي دهند در خانه ترك را انجام دهند، زيرا روش هاي ديگر و درمان هاي بستري در مراكز درماني هزينه بر و وقت گير مي باشد، هم چنين برخي از مراكز ترك اعتياد از روش هاي سخت گيرانه اي مانند بستن فرد به تخت استفاده مي كنند كه باعث ترس و وحشت فرد نسبت به ترك مي شود.
به همين دليل بسياري از مصرف كنندگان به دنبال روش هاي آسان و ترك اعتياد در خانه مي باشند و البته بايد اين نكته را در نظر بگيرند كه ترك اعتياد در خانه بايد تحت نظر متخصص انجام شود. اگر در جست و جوي روش هايي آسان براي ترك اعتياد مي باشيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن توضيحات بيشتري در مورد ترك اعتياد بيان شده است.
ترك اعتياد در خانه امكان پذير است؟امروزه براي ترك اعتياد از روش هاي مختلفي وجود دارد و هنگامي كه تصميم به ترك اعتياد مي گيريد بايد از مشاوران مورد اعتماد و اطمينان استفاده كنيد، استفاده از روش هاي روان درماني و دريافت داروهاي جايگزين از مهم ترين اين روش ها مي باشد و هم چنين بعد از ترك بايد در مورد علائم خماري و علائم ترك فرد بيمار به طور پيوسته با پزشك و روانشناس خود در تماس باشيد.
متخصصان زماني كه مي خواهند روش خاصي را براي ترك اعتياد به فرد توصيه كنند شرايط آن ها را در نظر مي گيرند و موضوعات مختلي مانند نوع ماده مصرفي، ميزان دوز مصرف، آسيب ها و عوارض ناشي از مصرف و شدت علائم ترك را در نظر مي گيرند و با استفاده از اين علائم روش مناسبي را براي ترك بيان مي كنند، اما امروزه روش هاي بستري كمتر توصيه مي شود.
در روش هاي ترك اعتياد امروزه و نوين تنها چند ساعت در طول هفته زير نظر متخصصان باشيد كافي مي باشد و بقيه اقدامات را مي توانيد تنهايي در خانه انجام دهيد.


چالش هاي ترك اعتياد در خانهترك اعتياد در خانه با همه مزايايي كه دارد مي تواند با چالش هايي همراه مي باشد بنابراين براي اين كه يك ترك پايدار و مداوم داشته باشيد بايد براي غلبه بر اين چالش ها راه درستي را انتخاب كنيد، در ادامه اين مقاله به مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم:
وجود عوامل محرك يا برانگيزان در خانهيكي از عواملي كه به عنوان مانع ترك شناخته مي شود وسوسه يا همان احساس تمايل شديد به مصرف مجدد مواد مي باشد، عواملي زيادي در اين وسوسه دخيل مي باشند به عنوان مثال افرادي كه اغلب در محيط خانه به استعمال مواد مي پرداختند ممكن است با ديدن ابزار آلات مرتبط با مواد مخدر و يا قرار گرفتن در محيطي كه هميشه آن جا مواد مصرف مي كرده اند دچار وسوسه شوند و دوباره تمايل به مصرف مجدد داشته باشند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-روش هاي ترك اعتياد در خانه كه زندگي من را نجات داد


برچسب: ترك اعتياد,ترك اعتياد در خانه,اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۱۸:۲۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تاثير مواد مخدر بر شير مادر و مرگ كودك

تاثير و عوارض و پيامد هاي مواد مخدر بر شير مادر
تاثير مواد مخدر بر شير مادر چيست؟ امروزه سوء مصرف مواد مخدر در بسياري از جوامع با معضلات عمده بهداشتي رو به رو مي باشد و سوء مصرف مواد مخدر خطرات بسياري به همراه دارد و گروه هاي مختلفي را در معرض تهديد قرار داده است و با عوارض و پيامدهاي ناخواسته اي براي افراد مختلف به خصوص زنان باردار رو به رو مي باشد و عوارضي براي مادر و جنين به همراه خواهد داشت.
مصرف مواد مخدر در دوران بارداري و ترك اعتياد از مباحثي مي باشد كه مادران نبايد به سادگي از آن بگذرند زيرا اعتياد در دوران حاملگي از طريق خون و بعد از زايمان از طريق شير مادر به كودك انتقال داده مي شود براي اين كه اطلاعات بيشتري در اين زمينه به دست آوريد بايد اين مطلب را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد تا با تاثير مواد مخدر بر روي شير مادر آشنا شويد.
تاثير مواد مخدر بر شير مادرزماني كه در طول بارداري از مواد مخدر استفاده مي كنيد اين مواد از طريق بند ناف و جفت وارد خون جنين مي شود و به جنين در حال رشد آسيب وارد مي كند و علاوه بر اين مواد ساير مواد اعتياد آور بر روي جنين تاثير مي گذارند و اگر در دوران حاملگي مواد مخدر بيش از اندازه استفاده شود باعث مرگ نوزاد، متوسط وزن پايين هنگام تولد، زايمان پيش  از موعد، اختلال رشد داخل رحمي، اختلالات تكاملي و رفتاري نوزاد و سندروم محروميت نوزاد را به همراه خواهد داشت.
همچنين اين نوزادان بعد از تولد هم با خطرات جدي رو به رو مي باشند زيرا از مادراني شير مي خورند كه معتاد مي باشند زيرا اين مواد از طريق شير به مادر انتقال داده مي شود علاوه بر موارد گفته شده تغييرات روحي- رواني، جسمي و محيطي ناشي از مواد مصرف شده در مادران شيرده بر ميزان و كيفيت شيردهي اثر مي گذارد.
انتقال اچ اي وي و ايدز از طريق شير مادرتزريق كردن موادي مانند هروئين و استفاده از سرنگ هاي آلوده احتمال افزايش بيماري هايي مانند ايدز را افزايش مي دهد  شير مادري كه داراي ويروس اچ آي وي است در شش ماه اول نوزادي خطر بسياري براي كودك دارد و احتمال ابتلا شدن كودك به بيماري بسيار زياد مي باشد.


مواد مخدر و سرطانخطر ابتلا به انواع سرطان با موادمخدر غير ممكن است؟تاثير مواد مخدر مختلف بر شير مادرانمواد مخدر مختلف تاثيرات متفاوتي بر روي شيرمادران مي گذارد و با اين وجود به نظر مي رسد كه منافع شير مادران معتاد يا در حال ترك از مضرات آن بيشتر مي باشد در حالي كه مادراني كه مصرف كننده دائمي هستند بايد شيردهي خودشان قطع كنند در صورتي كه مادر در مصرف مواد مخدر زياده روي نمي كند در اين صورت بايد با رعايت نكات بهداشتي به كودك خود شير بدهد زيرا شير دهي نه تنها نياز جسماني كودك را رفع نمي كند بلكه باعث به وجود آمدن يك رابطه عاطفي و دلبستگي بسيار ميان مادر و نوزاد مي شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير مواد مخدر بر شير مادر و مرگ كودك


برچسب: تاثير مواد مخدر بر شير مادر,مواد مخدر,پيامد هاي مواد مخدر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۵۳:۲۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تست شيشه | نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه

تست شيشه، نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه
شايد براي شما پيش آمده است كه در مورد اعتياد شوهر خود به شيشه يا مواد مخدر ديگر شك كرده باشيد و تمايل داشته باشيد از او تست شيشه بگيريد، از طرف ديگر مي ترسيد موضوع را با او مطرح نماييد شايد واكنش جالبي از خود نشان ندهد ولي دوست داريد از اين بلاتكليفي رهايي پيدا كنيد.
در اين حالت شروع به سرچ كردن در اينترنت مي كنيد و يا مسئله را با اطرافيان در ميان مي گذاريد و در صورتي كه مجموعه اي از نشانه ها و علائم را مشاهده مي كنيد مي خواهيد فرضيه ذهني خودتان را تاييد نماييد، ولي بايد اين نكته را در نظر بگيريد كه هرگز به خاطر چند نشانه به او برچسب معتاد بودن نزنيد، بهتر است براي اطمينان از علائم و نشانه ها با فردي متخصص صحبت نماييد، در ادامه اين مقاله در مورد نحوه مطرح كردن موضوع اعتياد به فرد مورد نظر، روش هاي تست شيشه و راه هاي تقلب و منفي شدن تست مطالبي را بيان مي كنيم و اين موضوع را مورد بررسي قرار مي دهيم.
رهايي از بلاتكليفي؛ درخواست انجام تست اعتياد از همسرتانبعد از اين كه مطمئن شديد همسرتان شيشه مصرف مي كند احتمالا ذهنتان درگير نحوه مطرح كردن موضوع با او خواهد شد، بايد توجه داشته باشيد كه اين موضوع را با بحث و جدل مطرح نكنيد زيرا ممكن است همسرتان حالت تدافعي به خودش بگيرد و به شدت عصباني شود و يا اين مسئله را انكار نمايد و يك جنگ رواني در خانه به وجود مي آيد.
جنگ رواني در خانه نه تنها باعث بهبود وضعيت نمي شود بلكه روابط ميان شما را خدشه دار كرده و اوضاع را بدتر مي كند. اگر شوهرتان هر از گاهي مواد مصرف مي كند با رفتار نسنجيده شما ممكن است احتمال گرايش به سمت مواد در او بيشتر شود و ممكن است قبول كند كه تست اعتياد بدهد اما به دنبال راهي براي تقلب مي باشد.


تست شيشه از همسراول شما بايد تكليفتان را مشخص كنيد كه هدفتان از انجام تست تشخيصي چه مي باشد؟ آيا قصد جدايي داريد و مي خواهيد براي طلاق اقدام كنيد يا مي خواهيد از آن براي اهرم فشار براي ترك اعتياد استفاده نماييد؟
در صورتي كه دوست داريد به همسرتان كمك كنيد ابتدا بايد رابطه صميمانه و دوستانه اي را با او برقرار كنيد و سعي كنيد در او انگيزه همكاري را بالا ببريد، هم چنين اطلاعاتي در مورد روش هاي مناسب ترك اعتياد شيشه به دست آوريد تا بدانيد چه اقداماتي را بايد انجام دهيد، در صورتي كه قصد طلاق نداريد، نفع خود و فرزندتان را مورد بررسي قرار دهيد و پيش از اقدام براي ترك از روانشناس متخصص در زمينه زوج درماني يا خانواده درماني  مشورت بخواهيد تا راهكارهاي لازم را در اختيار شما قرار دهد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست شيشه | نحوه تقلب و منفي كردن تست اعتياد به شيشه


برچسب: تست شيشه,علائم اختلال در تست شيشه,تست اعتياد به شيشه،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۵۳:۱۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

كمپ ترك اعتياد | ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد

كمپ ترك اعتياد، ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد
آيا روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرند را مي شناسيد؟ يكي از مراكز مورد استفاده براي ترك اعتياد به مواد اعتيادآور، كمپ ترك اعتياد مي باشد كه در آن جا از روش هاي مختلفي براي ترك انواع مواد اعتياد آور ( مواد مخدر، مواد محرك، مواد توهم زا و غيره) استفاده مي شود.
بسياري از مصرف كننده ها و خانواده هاي آن ها به دنبال اطلاعات بيشتر در مورد كمپ هاي ترك اعتياد مي  باشند تا با روش هاي درماني در اين كمپ ها آشنا شوند، در اين مقاله توضيحات كاملي در مورد مراكز ترك اعتياد بيان شده است كه توصيه مي شود تا انتها آن را مورد مطالعه قرار دهيد.
كمپ ترك اعتياد كجاست؟مراكز مختلفي براي ترك اعتياد وجود دارد كه مي توان به مراكز ترك اعتياد اشاره كرد، در اين كمپ ها مكاني براي اقامت بيمار معتاد مي باشد تا دوره بهبودي او كامل شود، در اين كمپ ها روش هاي مختلفي براي درمان اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد، مرسوم ترين روشي كه براي ترك اعتياد در كمپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد ترك ناگهاني ( سقوط آزاد) مي باشد، ترك ناگهاني در ميان افرادي كه درگير اعتياد هستند به عنوان ترك يابويي شناخته مي شود.
در مراكز ترك اعتياد خدمات زيادي ارائه مي شود و در آن ها ترك هروئين، ترك ترياك، ترك شيره، ترك كوكائين، ترك ب ۲، ترك شيشه، ترك متادون، ترك ترامادول، ترك گل، ترك قارچ و غيره صورت مي گيرد، هم چنين امروزه روش هاي نويني براي ترك مواد وجود دارد كه افراد مي توانند بدون مراجعه به مراكز ترك اعتياد و تنها در خانه اعتيادشان را ترك كنند و آن ها مي توانند از مشاوره ترك اعتياد كمك بگيرند تا ترك اعتياد راحت تري داشته باشند.


ترك مواد مخدر ترك مواد محرك ترك مواد توهم زاترك ترياك ترك آمفتامين ترك گل يا ماريجواناترك شيره ترك متامفتامين ترك LSDترك متادون ترك كوكائين ترك قارچترك ترامادول ترك نيكوتين ترك قرص اكسترك بوپرنورفين برخي داروها مانند ريتالين ترك  PCPترك هروئين ترك شيشه ترك حشيشروش هاي ترك در كمپ ترك اعتياددر مراكز ترك اعتياد از روش هاي مختلفي براي درمان استفاده مي شود روش هاي درماني انتخابي با توجه به ماده اعتيادآور و شدت اعتياد به آن ماده متفاوت مي باشد، از جمله روش هاي درماني كه در كمپ هاي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي گيرد مي توان به موارد زير اشاره كرد.
روش يابويياصطلاح يابويي در كمپ هاي ترك اعتياد و بين معتادان و خانواده ها رواج بسياري دارد كه آن را به عنوان ترك ناگهاني مي شناسند، در اين روش ترك به صورت يك روزه و بدون اين كه مواد به طور تدريجي كاهش يابد و ماده ي ديگري جايگزين آن شود، انجام مي گيرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كمپ ترك اعتياد | ويژگي بهترين كمپ هاي ترك اعتياد


برچسب: كمپ ترك اعتياد,ويژگي هاي كمپ ترك اعتياد خوب,ترك اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۱۷:۵۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

مصرف دوباره مواد مخدر | علائم بازگشت به اعتياد

مصرف دوباره مواد مخدر، علائم بازگشت به اعتياد
بارها ديده شده است كه افرادي كه خودشان اقدام به ترك مواد مخدر كرده اند اما دوباره به سمت مواد مخدر برگشته اند. بازگشت هاي مكرر آن ها باعث شده است تا اعضاي خانواده و اطرافيان دلسرد شوند و نظم خانواده از هم بپاشد.
شايد بازگشت به اعتياد از نظر بسياري از خانواده ها پايان روند درمان باشد اما عود هاي مكرر بخشي از روند بيماري اعتياد مي باشد و درمان نبايد در اين مراحل قطع شود و شما به عنوان اطرافيان و همسر و اعضاي خانواده بايد آگاهي لازم در زمينه درمان و مراحل آن داشته باشيد و فرد را حمايت كنيد تا در مسير ترك را به سلامتي به پايان برساند، حمايت خانواده و گروه دوستاني كه فرد با آن ها در ارتباط است اهميت بسياري دارد.
در اين مقاله به بررسي دلايلي كه باعث مصرف دوباره مواد مي شود و راه هاي پيشگيري از بازگشت دوباره به مصرف خواهيم پرداخت.
مصرف دوباره مواد، اعتياد بيماري قابل بازگشتافرادي كه اعتياد ندارند نمي توانند درك كنند كه چطور همسرشان يا كسي كه اعتياد دارد حاضر مي شوند تمام آن چيزي كه در زندگي براي او اهميت دارد از بين ببرد تا حتي براي يك بار ديگر هم شده، به مصرف مواد بپردازد. براي اين كه در اين خصوص درك بهتري داشته باشيد بهتر است در مورد اثراتي كه مواد مخدر بر روي مغز مي گذارد اطلاعات و آگاهي هاي بيشتري را به دست آوريد.
مصرف دوباره مواد مخدر با ذهن و مغز چه مي كند؟مواد مخدر بر روي سيستم پاداش مغز اثر مي گذارد و باعث افزايش دوپامين كه در مسير پاداش مغزي است مي شود و باعث مي شود فرد معتاد لذت صد چند برابر را تجربه كند كه اين لذت به قدري زياد است كه اهميت بقاي فرد را كه بالاترين زنگ خطر براي هر انساني مي باشد را از بين مي برد و به عبارت ديگر جاي غريزه بقا را مي گيرد.
شايد درك اين موضوع براي شما كمي مشكل باشد اما اگر با يك فرد معتاد زندگي كرده باشيد متوجه مي شويد كه اعتياد بر روي جنبه هاي رفتاري او تاثير مي گذارد و بيمار معتاد مانند قبل نمي توانند مشكلات را شناسايي كند و يا راهكارهاي درستي را بيان كند، تمامي اين تاثيرات باعث مي شود كه فرد از نابودي به خاطر اعتيادش ترسي نداشته باشد و فقط به مصرف مواد مخدر و تجربه كردن دوباره آن فكر كند.


مراحل بازگشت به مصرف دوباره مواد مخدر ا بشناسيداين باور در بسياري از افراد وجود دارد كه اعتياد بيماري غير قابل درمان مي باشد و در نهايت فرد دوباره به سمت مصرف بر مي گردد و احتمالا بار ها در درمان همسرتان و يا اطرافيان تان كه اقدام به ترك كرده اند متوجه شده ايد كه بعد از دوره هاي درمان جسماني دوباره به سمت مصرف مواد رفته اند در اين وضعيت احساس نااميدي به سراغتان مي آيد و خودتان را ناچارترين فرد بر روي زمين مي دانيد و احتمال دارد بارها خودتان را سرزنش كرده باشيد و تصميم به طلاق گرفته باشيد اما با توجه به مطالبي كه پيش تر بيان شد اعتياد بيماري قابل برگشت مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مصرف دوباره مواد مخدر | علائم بازگشت به اعتياد


برچسب: اعتياد,بيماري اعتياد,علائم بازگشت به اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۲۵:۵۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تست اعتياد به كراك

تست اعتياد به كراك
در مورد روش هاي تست اعتياد به كراك چه مي دانيد؟ كراك به عنوان مواد مخدر در ايران مي باشد كه افراد بسياري را به خود درگير كرده است و بسياري از افراد براي آن كه از مصرف كراك توسط اطرافيانشان مطمئن شوند به دنبال روش هايي براي تست اعتياد به كراك مي باشند. تقلب در تست اعتياد يكي از نگراني هاي افراد مي باشد به طوري كه امكان دارد نتوانند به نتيجه تست مطمئن شوند.
در اين مقاله در مورد كراك و تست اعتياد به كراك مطالبي بيان شده است در صورتي كه شما سوالاتي داريد مي توانيد اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد تا پاسخگوي بسياري از سوالاتتان باشيد.
كراك چيست؟كراك در كشورهاي ديگر از كوكائين به دست مي آيد و در طبقه مواد محرك قرار دارد، اما در ايران از هروئين فشرده به دست مي آيد كه به صورت دود مورد استفاده قرار مي گيرد و در طبقه مواد مخدر قرار مي گيرد، اما تاثيرات تخريبي ماده كراك از هروئين بيشتر مي باشد و آسيب هاي را به همراه دارد.
تست اعتياد به كراكاز آن جا كه كراك در ايران از هروئين به دست مي آيد از مشتقات هروئين به حساب آمده و تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به هروئين مورد استفاده قرار مي گيرد مي تواند براي كراك كاربرد داشته باشد، يكي از رايج ترين آزمايش ادرار مي باشد كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود اما با توجه به شرايط از آزمايش هاي ديگري مانند تست خون و بزاق و مو استفاده مي كنند.


نمونه ادرار معمولا به وسيله تست نواري و تست كروماتوگرافي قابل سنجش مي باشد، تست نواري به صورت كاست پلاستيكي مي باشد كه در زمان كوتاهي در خانه و يا مطب قابل انجام مي باشد اما تست كروماتوگرافي لايه اي نازك از TLC مي باشد كه به صورت دقيق به تجزيه مواد داخل ادرار مي پردازد و از دقت بالايي برخوردار است اين تست به طور معمول در آزمايشگاه انجام مي شود.
از ميان تست هايي كه براي تشخيص اعتياد به كراك استفاده مي شود نمونه مو روش دقيق تري مي باشد و مي تواند مواد مصرفي توسط فرد در چند ماه گذشته را نشان دهد اما اين تست بسيار هزينه بر و گران مي باشد و به همين دليل كمتر مورد استفاده قرار مي گيرد

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تست اعتياد به كراك


برچسب: اعتياد به كراك,تست اعتياد,كراك چيست؟،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۳۲:۴۳ توسط:دكتر جلالي موضوع: