مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

خواباندن نوزاد

خواباندن نوزاد، روش هاي كمكي براي والدين
يكي از بزرگ ترين دغدغه هاي والدين خواباندن نوزاد مي باشد، در واقع زماني كه نوزادي متولد مي شود تغييرات بسيار زيادي در زندگي پدر و مادر ايجاد مي شود يكي از اين تغييرات بي نظمي در ساعات خواب و استراحت والدين مي باشد.
خواب نوزادان ساعت مشخصي ندارد و در بسياري از مواقع نوزادان بدون علت خاصي از خواب بيدار مي شوند و بعضي اوقات ممكن است گرسنه باشند و در طول شب بار ها بيدار شوند، در اين شرايط والدين بايد اصول خواباندن نوزاد را بدانند و در اين زمينه آگاهي لازم را داشته باشد تا خود و نوزادشان خواب راحت تري را تجربه كنند.
در ادامه اين مقاله به بررسي راه هايي براي خواباندن نوزاد مي پردازيم و در صورتي كه نوزادان بي خوابي و يا بدخوابي هاي مداومي داشته باشند مي توانيد با دريافت مشاوره كودك علت آن را بيابيد و آن مسئله را درمان كنيد.


راه هاي صحيح خواباندن نوزادنوزادان فرق بين شب و روز را تشخيص نمي دهند و به همين دليل در طول شبانه روز به صورت مكرر و پراكنده به خواب مي روند و زماني كه نوزاد بزرگ تر مي شود چرخه خواب او نظم بهتري پيدا مي كند و در اين مدت براي اين كه كودك خواب بهتر و عميق تري داشته باشد بهتر است روش هاي صحيح خواباندن نوزاد را بدانيد در ادامه مقاله اين راه ها را بيان مي كنيم.
خواباندن نوزاد، استفاده از نور مناسبنور زياد به طور ناخودآگاه روز و بيدار شدن را براي انسان تداعي مي كند و اين ريشه در سيستم بيولوژيكي انسان دارد و هم چنين نور كم و تاريكي باعث ترشح ملاتونين در بدن مي شود و به اين ترتيب فرد راحت تر به خواب مي رود و خواب عميق تر و با كيفيت تري را تجربه مي كند و نوزاد هم به همين ترتيب با نور كم راحت تر مي تواند به خواب برود و بايد در هنگام خواب به نور مناسب توجه داشته باشيد تا چرخه خواب نوزاد هر چه زودتر تنظيم شود و به راحتي به خواب برود.
اگر نوزاد در طول شب بيدار مي شود چراغ را روشن نكنيد زيرا با روشن شدن چراغ به طور كامل نوزاد بيدار مي شود شما بايد در همان تاريكي او را آرام كنيد تا دوباره به خواب برود.
نكته مهم : نوزاد را در تاريكي محض قرار ندهيد و يك چراغ خواب كوچك با نور كم در اتاق بگذاريد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خواباندن نوزاد


برچسب: خواباندن نوزاد,قنداق كردن نوزاد,راه هاي صحيح خواباندن نوزاد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۷:۴۰ توسط:دكتر جلالي موضوع:

بوسيدن نوزاد

بوسيدن نوزاد، فوايد و ضررهاي بوسيدن نوزاد
افراد به خصوص والدين بعد از اين نوزادشان به دنيا مي آيد به طور غريزي دوست دارند او را در آغوش بكشند، نوازش كنند و ببوسند، اما براي بسياري از پدر و مادر ها اين سوال به وجود مي آيد كه امكان دارد بوسيدن نوزاد ضررهايي براي او داشته باشد؟ آيا اين كار در فرايند رشد كودك تاثير دارد و به او كمك مي كند؟
متخصصين كودك برقراري رابطه عاطفي صميمانه با نوزاد از طريق اعمالي مانند نوازش كردن، بوسيدن براي رشد هيجاني او لازم و ضروري مي دانند اما با اين بايد نكات بهداشتي رعايت شود تا سلامت نوزاد حفظ شود، در غير اين صورت احتمال دارد مضرات بوسيدن بيشتر از فوايد آن باشد.
اگر به دنبال اطلاعات بيشتري در اين زمينه هستيد بايد به مطالعه اين مقاله بپردازيد تا در مورد فوايد و ضررهاي بوسيدن اطلاعات لازم را به دست آوريد.
بوسيدن نوزادبوسيدن يك نوع نوازش لمسي مي باشد و نوزادي كه متولد مي شود آنقدر دوست داشتني مي باش كه اطرافيان تمايل دارند او را ببوسند، به دليل اين كه نوزاد از حساسيت بالايي برخوردار است بايد تاثيرات مثبت و منفي اين نوع نوازش ها را بدانيم.
بوسيدن بر روي جسم و روح نوزاد تاثيرات بسيار عميقي مي گذارد و اين تاثيرات مي تواند موقتي، عميق يا طولاني مدت باشد در ادامه اين مقاله فوايد كوتاه مدت و بلند مدت بوسيدن در ابعاد جسماني و رواني را بيان مي كنيم.


فوايد كوتاه مدتبوسيدن اگر به صورت لمس كوتاه مدت نوزاد، همراه با در آغوش كشيدن او باشد مي تواند باعث كاهش سطح هورمون استرس كودك شود و زماني كه كودك بعد از بوسيدن ذوق زده مي شود و خنده لحظه اي دارد نشان از احساس شادي و رضايت او مي باشد و در اين حالت دوپامين ( انتقال دهنده عصبي شادي) در بدن نوزاد افزايش مي يابد.
بر اساس تحقيقات پزشكي به اثبات رسيده است كه بوسيدن نوزاد باعث ارتباط عاطفي عميقي با او مي شود كه به تقويت دستگاه ايمني بدن نوزاد كمك مي كند و باعث مي شود بدن وي در برابر بيماري ها مقاوم تر شد و نسبت به نوزاداني كه از چنين امكاني بهره مند نيستند سيستم ايمني قوي تري دارند.
فوايد بلند مدتبوسيدن در دراز مدت باعث رشد هوش هيجاني نوزاد مي شود، هوش هيجاني به معني درك احساسات و ابراز همدلي با ديگران مي باشد و به صورت اكتسابي به فرد منتقل داده مي شود و وراثت سهم بسيار كمي در اين قضيه دارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بوسيدن نوزاد


برچسب: بوسيدن نوزاد,مضرات بوسيدن نوزاد,فوايد بوسيدن نوزاد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۴۰:۰۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

از خواب پريدن نوزاد

از خواب پريدن نوزاد، اصلي ترين دلايل از خواب پريدن در نوزادان
در ماه هاي اوليه زندگي نوزاد، از خواب پريدن او بسيار اتفاق مي افتد و والدين را دچار زحمت و بي خوابي مي كند، در بعضي مواقع بيدار شدن كودك از خواب مي تواند طبيعي باشد و گاهي اوقات از وجود مشكل و بيماري جدي در كودك خبر مي دهد.
معمولا مادراني كه تجربه اول بارداري را دارند زماني كه كودك از خواب مي پرد دچار استرس زيادي مي شوند و آن استرس را به كودك منتقل مي كنند.
در اين هنگام رفتار والدين با كودك بسيار تاثير دارد و باعث بهتر و يا بدتر شدن وضعيت فرزندشان مي شود، دلايلي كه باعث از خواب پريدن مي شود زياد است و شامل عوامل جسمي و رواني مي شود با اين حال چند راهكار ساده براي اين موضوع ارائه مي دهيم تا از بروز اين اتفاق جلوگيري نماييم، در ادامه اين مقاله بيشتر در مورد اين موضوع صحبت خواهيم كرد.
علاوه بر اين اگر در آرام كردن كودك خود دچار مشكل شده ايد مي توانيد از مشاوره كودك و روانشناس كمك بگيريد.
علل از خواب پريدن نوزاداز خواب پريدن نوزاد مي تواند بسيار طبيعي باشد يا به خاطر عوامل ديگر به وجود آيد كه در ادامه اين مقاله علت هاي از خواب پريدن نوزاد را به همراه راهكار هاي مناسب بيان مي كنيم.


احساس ترس در نوزادنوزاد معمولا به صورت غريزي احساس ترس و نا امني مي كند و زماني كه اطراف او كسي نباشد احساس ترس و ناامني بيشتر مي شود و باعث مي شود تا كودك با ترس و گريه از خواب بپرد و والدين نمي توانند كودك را آرام كنند در اين جا اولين اقدام بغل كردن كودك مي باشد تا نوزاد حس امنيت داشته باشد و اين حس به او انتقال داده شود.
روش ديگر كه در زمان قديم مورد استفاده قرار مي گرفت قنداق كردن كودك مي باشد كه توسط قديمي ها توجيهات مخصوص به خود را دارد، اين كار باعث مي شود تا ترس از كودك دور شود و نوزاد حس امنيت داشته باشد هم چنين مي توانيد كودك را در محل بسته اي قرار دهيد و اطراف او متكا، لحاف و غيره بگذاريد تا بخوابد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-از خواب پريدن نوزاد


برچسب: از خواب پريدن نوزاد,عرق زياد در نوزاد,علل از خواب پريدن نوزاد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۴۳:۰۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

كودك بهانه گير

كودك بهانه گير، علل بهانه گيري بچه ها
در مقابل كودك بهانه گير چه رفتاري بايد از خود نشان دهيم؟ اين سوالي است كه بسياري از والدين در جلسات مشاوره خانواده آن را مي پرسند، آن ها مي گويند كودك دلبند مان كه ماه ها و شايد سال ها منتظر تولدش بوده ايم امروز اين قدر بهانه گير شده است كه جان مان را به لب مان رسانده است. خنده از روي لب هايش محو شده است و به طور مداوم در حال جيغ زدن و گريه كردن مي باشد و به طور متوالي قهر مي كند و حرف نمي زند.
اما به راستي كودك به چه دليل دچار چنين بهانه گيري مي شود؟ مشاوره روانشناسي از ابعاد مختلفي به اين سوالات پاسخ داده و جواب هاي متعددي براي آن ها به دست آورده است، در ادامه اين مقاله به بررسي دقيق تري در مورد كودك بهانه گير از نظر مشاوران و روانشناسان پرداخته ايم.
درمان و علل بهانه گيري كودكبهانه گيري اگر چه در ميان بسياري از كودكان امري شايع مي باشد اما زمينه بروز و شدت آن معمولا با  تفاوت هايي همراه مي باشد كه علل مختلفي مي تواند داشته باشد و در كل مجموعه اي از علل هاي فردي و تربيتي باعث بروز اين رفتار ها در كودك مي شود.


آنچه كه مهم و قابل توجه است رفتار والدين با كودك بهانه گير مي باشد كه مي تواند زمينه ساز بهانه گيري هاي بعدي در كودك باشد، بهانه گيري در سنين مختلف علت هاي متفاوتي دارد كه در ادامه اين مقاله با برخي از آن دلايل آشنا مي شويم، همچنين والدين با كمك مشاوره و بهره بردن از مشاوره تلفني مي توانند بهانه گيري هاي فرزندان خود را علت يابي كنند.
نمي تونم حرف بزنم!اگر چه كودك در سنين پايين معني لغات و كلمات را تا حدود زيادي درك مي كند و متوجه مي شود و معني حرف ها و سوال هايي كه از او مي پرسيم را مي فهمد اما نمي تواند براي پاسخ دادن به سوال ها و يا ابراز نظرتت شخصي خود از كلمات به درستي استفاده كند و همين مسئله باعث مي شود زماني كه خواسته اي دارد او را كلافه كند و باعث بي قراري و بهانه گيري او شود و گريه كند يا جيغ بكشد.
در اين هنگام بايد صبور و با حوصله به نياز هاي كودكتان رسيدگي كنيد و آن ها را مورد بررسي قرار داده تا پاسخ درستي براي آن پيدا كنيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-كودك بهانه گير


برچسب: علل بهانه گيري كودك,علل بهانه گيري بچه ها,كودك بهانه گير،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۵۱:۲۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:

رفتار با نوجوان پرخاشگر

رفتار با نوجوان پرخاشگر، بهترين راهكار چيست؟
دوره نوجواني بسيار پر فراز و نشيب و با اهميت مي باشد و چگونگي رفتار با نوجوان پرخاشگر شخصيت نوجوان را مي سازد و در شكل گيري هويت او تاثير گذار مي باشد، در اين شرايط نقش والدين بسيار مهم و تعيين كننده مي باشد.
معمولا نوجوانان تغييرات خلقي بسياري را تجربه مي كنند كه يكي از اين تغييرات خشم و پرخاشگري مي باشد ، پرخاشگري در نوجوانان به ميزان زيادي به بحران هاي دوران نوجواني آنها مربوط مي شود و والدين مي توانند نياز ها و احساسات فرزند خود را به خوبي درك كنند و برخورد مناسب و متعادلي با اشتباهات و پرخاشگري هاي داشته باشند، در اين صورت محيط خانه به محيطي آرام براي فرزندان تبديل مي شود و زمينه براي رشد آن ها مهيا مي گردد همچنين براي حل مشكل نوجوانان پيشنهاد مي شود تا از مشاور كمك بگيريد تا در اين زمينه راهنمايي هاي لازم را بگيرند.
رفتار با نوجوان پرخاشگر، نوجواني و پرخاشگرينوجواني يك دوره بسيار پر اهميت در زندگي فرد مي باشد و فرد در آن دوره به دنبال پيدا كردن شخصيت و هويت مختص به خود مي باشد و رسيدن به هويت واقعي به راحتي صورت نمي گيرد و مسلما به زمان نياز دارد.

رفتار ها و تغييرات خلقي نوجوانان به خاطر تغييرات هورموني به وجود مي آيد، پرخاشگري در دوره نوجواني امري طبيعي است و نوجوانان در اين دوره تحريك پذير هستند و حالات عاطفي بسياري را تجربه مي كنند.
بسياري از والدين نسبت به پرخاشگري فرزندان خود گله مند هستند زيرا پرخاشگري در خانواده يك امر استرس زا مي باشد و به همين دليل خانواده ها به دنبال راهي هستند تا مشكلات و پرخاشگري هاي نوجوان شان را كاهش دهند.
رفتار با نوجوان پرخاشگر، دلايل عصبانيت و پرخاشگري نوجوانانپرخاشگري در نوجوانان دلايل بسياري دارد، آگاهي هاي لازم نسبت به اين دلايل مي تواند به برخورد بهتر والدين با فرزندان كمك كند، اين دلايل موارد زير را در بر مي گيرد:
دلايل زيست شناختيبر اساس تحقيقات انجام شده هنگامي كه هورمون تستسترون ( هورمون پرخاشگري) افزايش مي يابد خشم و عصبانيت در نوجوانان افزايش مي يابد و زماني كه قند خون فرد كاهش مي يابد نيز فرد عصبي و پرخاشگر مي شود بنابراين كاهش قند خون يكي از دلايل زيست شناختي مي باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-رفتار با نوجوان پرخاشگر


برچسب: نوجوان پرخاشگر,دلايل عصبانيت و پرخاشگري نوجوانان,نوجواني و پرخاشگري،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۵۵:۲۴ توسط:دكتر جلالي موضوع:

سن تربيت كودك

سن تربيت كودك، از چه سني كودك را تربيت كنيم؟
آيا سن تربيتي كودك مربوط به دوره خاصي مي باشد؟ همه پدر و مادر ها دوست دارند تا فرزند آن ها به بهترين شكل تربيت شوند و از همان روزهاي ابتداي زندگي كودك سعي مي كنند تا به بهترين نحوه به كوك برخورد كنند، تا فرزندشان را به خوبي پرورش داده و تربيت كنند.
اما بسياري از والدين نمي دانند تا در چه سني چه رفتاري با كودكشان داشته باشند هنگامي كه والدين آگاهي لازم در مورد سن تربيت كودك و چگونگي آن به دست آوردند مي توانند رفتاري متناسب با درك كودك ارائه دهند.
در اين مقاله سن تربيت كودك و رفتار هاي متناسب در هر دوره از رشد مورد بررسي قرار گرفته است، با مطالعه اين مقاله مي توانيد اين اطلاعات را كسب كرده و هم چنين مي توانيد از مشاور و روانشناس كمك بگيريد تا با توجه به اين موضوع راهنمايي هاي لازم را براي شما انجام دهد.
بهترين زمان و سن تربيت كودكبه طور كلي يادگيري كودك سن خاصي ندارد و نمي توان تربيت كودك را به سن خاص و دقيقي اختصاص داد، در واقع از همان ابتداي زندگي كودك والدين بر روي رفتار او اثر مي گذارند.
به عنوان مثال انجام دادن رفتار هاي ساده اي مثل بغل كردن كودك، نگاه كردن، حرف زدن و بوسيدن او  در سنين پايين و پاسخ به نيازهاي جسمي و عاطفي او در همان اوايل زندگي بر شكل دهي شخصيت، عاطفه و رفتار هاي بعدي فرزندتان تاثير مي گذارد، همچنين بر اساس پژوهش هاي انجام شده صحبت با كودك پيش از تولد همراه با موسيقي، تغذيه مناسب، دور بودن از استرس و اضطراب كودك تاثير مي گذارد.


با اين وجود تربيت مستقيم كودك در سني آغاز مي شود كه او قدرت درك و پاسخ كلامي داشته باشد، اين مقاله با توجه به دوره هاي حساس و مهم رشد و نياز هاي مختص هر دوره با توجه به سن تربيت آن دوره تقسيم بندي شده است، در اين مقاله با هر بخش و نكات تربيتي مربوط به آن بخش آشنا خواهيد شد.
تربيت كودك زير يكسالدر سنين زير يك سال ارتباط شما با كودك تان بايد بسيار زياد باشد و فرزندتان بايد احساس آرامش و امنيت در كنار شما داشته باشد تا در آينده بتواند شخصيتي مستقل براي خود ايجاد كند. در ماه هاي ابتدايي تولد، شما مي توانيد توانايي ذهني كودك را افزايش دهيد و محيط اطراف كودك را با توجه به وسايلي كه براي او جذابيت و تنوع دارد غني سازيد و در كنار آن در آغوش كشيدن، لبخند زدن به او و بازي كردن را فراموش نكنيد و سعي كنيد به كودك حس آرامش و امنيت بدهيد زيرا تلاش هاي شما در اين سن به افزايش بهداشت جسمي و رواني كودك منجر خواهد شود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سن تربيت كودك


برچسب: سن تربيت كودك,پرخاشگري كودك,تربيت كودك زير يكسال،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۱۵:۴۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

عصبانيت در بارداري

عصبانيت در بارداري
آيا در دوران بارداري بي حوصله هستيد و صبر و تحمل شما كم شده است؟ آيا در دوران بارداري مدام با همسر خود جرو بحث مي كنيد؟ آيا نگران هستيد عصبانيت شما بر روي جنين تاثير منفي بگذارد؟
دوره بارداري دوره اي بسيار خاص و حساس مي باشد و زنان در آن دوره احساسات و هيجانات خاصي دارند بنابراين زوجين بايد با يكديگر همكاري لازم را داشته باشند و مراقب يكديگر باشند.
در اين دوره زنان احساسات و هيجانات مختلفي مانند خشم، اضطراب و افسردگي را تجربه مي كنند، كه هر كدام از اين احساسات بر يكديگر تاثير مي گذارد و به يكديگر مرتبط مي باشد.
در دوران بارداري عصبانيت امري بسيار طبيعي مي باشد و عواقب و آسيب هايي را به همراه دارد، زنان در دوران بارداري تحمل و صبرشان كم شده و مدام با همسرشان جرو بحث مي كنند. اين امر رابطه زندگي زناشويي را به خطر مي اندازند.
گاهي اوقات زنان احساس مي كنند كه از طرف همسرشان درك نمي شوند و به همين دليل صبر و تحمل آن ها كم شده و پرخاشگر مي شوند.
همه اين عوامل مي تواند دوران بارداري را براي زنان بسيار سخت و دشوار كند و زنان بايد مهارت هاي كنترل خشم را بياموزند تا بتوانند به درستي آن ها را به كار گيرند.


در اين مقاله در مورد اين كه چرا زنان در دوران بارداري عصباني مي شوند و دليل عصبانيت چيست، تاثير آن بر روي جنين و راه حل هايي كه براي كنترل عصبانيت در نظر گرفته مي شود ارائه مي دهيم.
عصبانيت در بارداري – چرا زنان در دوران بارداري عصباني مي شوند؟عصبانيت در دوران بارداري يك امر طبيعي مي باشد ولي گاهي اوقات اين عصبانيت آسيب هايي به خانواده ميزند و جو خانواده را متشنج مي كند و براي افراد خانواده سخت خواهد بود كه اين جو را تحمل كنند بنابراين زوجين بايد تحمل و صبر بالايي داشته باشند و يكديگر را درك كنند.
در سه ماهه اول و آخر دوران بارداري تغييرات خلقي و عصبانيت بيشترمي باشد و در سه ماهه دوم اين ميزان كمتر خواهد بود و خلق مادر بالاتر بهتر خواهد بود.
در اين جا برخي از دلايلي كه باعث مي شود زن در دوران حاملگي پرخاشگر شود را بيان مي كنيم.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عصبانيت در بارداري


برچسب: عصبانيت در بارداري,بارداري,عصبانيت زنان باردار،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۵۹:۵۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

ديابت دوران بارداري چيست؟

ديابت دوران بارداري چيست؟
آيا تا به حال در مورد ديابت در دوران بارداري چيزي شنيده ايد؟ در مورد ديابت دوران بارداري چه اطلاعاتي داريد؟ آيا مي دانيد كه ديابت دوران بارداري فقط براي مادران باردار به وجود مي آيد؟ از راه ها و روش هاي درماني آن چه مي دانيد؟
بي شك تا به حال با اين اصطلاح آشنا شده ايد، كه در زمان بارداري برخي از مادران ممكن است به ديابت دچار شوند، تشخيص اين ديابت براي اولين بار در دوره بارداري انجام مي شود و جاي هيچ نگراني براي آن وجود ندارد زيرا بعد از زايمان اثر آن از بين خواهد رفت.
ديابت در دوران بارداري موقتي بوده و بعد از زايمان از بين مي رود اما مادران باردار بايد رژيم غذايي را رعايت كنند و رژيم آن ها بايد تحت نظر پزشك باشد، زيرا اگر نكات غذايي را رعايت نكنند ممكن است خطر ابتلا به ديابت نوع ۲ در آن ها به وجود داشته باشد.
از ديابت دوران بارداري چه مي دانيد؟ديابت در دوران بارداري يكي از بيماري هاي مخصوص زنان باردار مي باشد كه تنها در زمان بارداري به وجود مي آيد و بعد از بارداري از بين مي رود.
در طي دوره بارداري اختلال تحمل گلوكز به وجود مي آيد كه براي اولين بار در زمان بارداري ايجاد شده و مورد تشخيص قرار مي گيرد و به آن ديابت در دوران بارداري مي گويند.


در طي بارداري سطح گلوكوز خون بالا مي رود و به همين دليل علائم ديابت در بارداري كه پيش از آن براي زنان باردار تشخيص داده نشده است، مشخص مي شود.
ديابت در دوران بارداري به خاطر موارد زير به وجود مي آيد و در صورتي كه موارد زير در مادر باردار به وجود آيد ديابت قابل تشخيص خواهد بود.
زماني كه بدن فرد قادر به ترشح انسولين كافي در دوران بارداري نباشد.زماني كه در بارداري ميزان توليد هورمون چربي و همچنين هورمون هاي ضد انسولين بيشتر شود.يكي از مشكلات شايع در بارداري ديابت در دوران بارداري مي باشد كه مادران زيادي در بارداري درگير آن هستند و هر روز ديابت در دوران بارداري در حال افزايش مي باشد.
بر اساس تحقيقات انجام شده ميزان شيوع ديابت دوران بارداري در ايران در مجموع ۹٫۴ درصد مي باشد و كمترين ميزان شيوع آن در كرمانشاه با ميزان ۶٫۱۸  درصد و بيشترين ميزان آن در كرج با ميزان ۷ درصد بوده است.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانهيابت دوران بارداري چيست؟


برچسب: ديابت دوران بارداري,ديابت,نشانه هاي ديابت بارداري،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۰۴:۲۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تاثير ژنتيك بر اعتياد

تاثير ژنتيك بر اعتياد ، ژنتيك چقدر در گرايش افرد به مواد مخدر تاثير دارد؟
تاثير ژنتيك بر روي اعتياد موضوعي مي باشد كه تحقيقات بسياري بر روي آن انجام شده است، آمار نشان مي دهد كه حدود ۲۰ تا ۷۰ درصد اعتياد به مواد مخدر تحت تاثير ژن خانوادگي افراد مي باشد و اين ميزان تاثير در مواد مخدر متفاوت مي باشد.
آگاهي لازم نسبت به ژن هاي زمينه ساز به اعتيادپ به خانواده ها كمك مي كند تا به ميزان زيادي از گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر جلوگيري كنند و در برخي از كشورها با استفاده از آزمايش ژنتيك مي توانيد زمينه ژنتيكي اعتياد را از همان ابتداي تولد شناسايي كنيد.
ژنتيك به اين معني نمي باشد كه فرد صددرصد در آينده به اعتياد دچار مي شود بلكه بيانگر اين است كه اين فرد نسبت به سايرين بيشتر در معرض خطر اعتياد به مواد مخدر مي باشد و به سمت اعتياد به مواد مخدر گرايش دارد و اگر در شرايط محيطي نامناسب قرار بگيرد احتمال معتاد شدن افزايش مي يابد، هم چنين علاوه بر اين ها والدين تاثير بسياري بر ابتلا به اعتياد در فرزندان دارند.
تاثير ژنتيك بر اعتيادهيچ كس از اعتياد در امان نمي باشد زيرا مكانيسم اعتياد در مغز وجود دارد و در صورتي كه مغز يك امر لذت بخش را تجربه مي كند گذرگاه هاي عصبي در مغز ايجاد مي شود كه به همين ترتيب فرد دوست دارد تا آن لذت را دوباره تجربه كند .


بر اساس تحقيقات انجام شده اعتياد در بسياري از افراد زمينه ژنتيكي دارد و منظور از ژنتيك تفاوت هاي زيستي مي باشد كه باعث مي شود افراد در برابر اعتياد آسيب پذير تر شوند و صدمه ببينند، اعتيادي كه در بزرگسالي به وجود مي آيد بيشتر به خاطر ژنتيك مي باشد زيرا در آن سن تاثير پذيري از محيط كاهش مي يابد.
مشاوره ژنتيك۵ دليل مشاوره ژنتيكاهميت آگاهي از تاثير ژنتيك بر اعتياداعتياد يك مشكل پيچيده مي باشد كه عوامل بسياري بر روي آن تاثير مي گذارد، يكي از عوامل تاثير گذار بر روي آن ژنتيك مي باشد و همچنين تنها يك ژن مخصوص در بروز اعتياد موثر نمي باشد بلكه چندين ژن بر روي اعتياد تاثير مي گذارد.
اگر درك بهتري از اين پيچيدگي ها داشته باشيد و عوامل موثر در اعتياد را به خوبي بشناسيد علاوه بر اين كه به درمان كمك مي شود باعث پيشبيني و پيشگيري بهتر از اعتياد نيز مي شود البته بايد بدانيد كه ژن ها سرنوشت انسان را نمي سازند و افرادي كه ژن اعتياد دارند تنها مستعد معتاد شدن نمي باشند بلكه شرايط محيطي بر روي اعتياد فرد تاثير بسياري مي گذارد و والدين مي توانند با تعديل محيط از معتاد شدن خود و يا فرزندشن جلوگيري كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تاثير ژنتيك بر اعتياد


برچسب: تاثير ژنتيك بر اعتياد,پيشگيري از اعتياد,درمان ژن اعتياد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۳۹:۱۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:

درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن

درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن
درمان شكست عشقي از چه راهي امكان پذير مي باشد؟ عشق يكي از عميق ترين احساسات بشري مي باشد كه مي تواند مجموعه اي از احساسات و هيجانات قوي براي فرد به همراه داشته باشد و هرچه اين عشق و احساس قوي تر باشد باعث مي شود تا هنگام شكست خوردن فرد رنج بيشتري را متحمل شود.
در اين شرايط احتمال دارد كه فرد از نظر روحي و عاطفي دچار مشكلات بسياري شود و غم از دست دادن رابطه باعث شود تا به مشكلات افسردگي و اضطراب دچار شود براي اين كه از مرحله شكست عشقي عبور كنيد نياز است تا از مشاور و روانشناس كمك بگيريد و اقدامات لازم براي كنار آمدن با شكست عشقي صورت گيرد.
براي اين كه با روش ها و راهكارهاي درماني شكست عشقي آشنا شويد اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
علل تفاوت افراد در واكنش به شكست عشقيچرا بعد از شكست عشقي بعضي ها بي تفاوت به زندگي شان ادامه مي دهند و بعضي ها تا پاي مرگ هم جلو مي روند؟ شما دوست داريد پس از تجربه شكست عشقي جز كدام دسته باشيد؟
ذهنيت افراد از عاطفه و عشق و دوست داشتن از سال هاي قبل شكل گرفته است زماني كه براي اولين بار مادرتان شما را در آغوشم گرفت و وجود مادرتان را حس كرديد اما احتمال دارد كه همين چندماه يا چند سال پيش عاشق شده باشيد.


كساني كه مادرشان را از دست داده اند شكست هاي عشقي وحشتناك تري را تجربه كرده اند البته منظور تنها از دست دادن فيزيكي نمي باشد و افراد اگر به هر دليل رابطه عاطفي و مادرانه با مادرشان را از دست داده اند هميشه به دنبال مادر جايگزين هستند و اگر دومين مادرشان نيز بي رحم باشد در اين شرايط دنيا را جاي بسيار وحشتناكي خواهند ديد و تصور مي كنند دنيا جايي است كه افراد همه چيز را از دست مي دهند.
البته عكس اين قضيه هم صادق است و افرادي كه به طور مداوم مورد توجه والدينشان هستند و به آن ها وابستگي زيادي دارند به راحتي نمي توانند “نه “را قبول كنند. شما با توجه به موقعيت و شرايطي كه تربيت شده ايد مي توانيد عكس العمل هاي متفاوتي از خودتان نشان دهيد.
البته تنها اين موارد همه ماجرا نمي باشد بلكه عوامل فردي و محيطي گوناگوني بر روي اين موضوع اثر مي گذارد و درمانگر مي تواند هر يك از اين نقش ها را مورد ارزيابي قرار دهد

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن


برچسب: درمان شكست عشقي,درمان شكست عشقي بدون رنج كشيدن,شكست عشقي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۳۳:۴۸ توسط:دكتر جلالي موضوع: