مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

آماده كردن كودك براي تولد فرزند دوم

هميشه تولد فرزند دوم و حسادت فرزند اول به دوم، براي والدين دلهره اي ايجاد مي كند كه چگونه فرزند اول را با اين شرايط يا به نوعي چالش مواجه كنند و چه رفتارهايي را انجام دهند. در اين مقاله به بررسي اين موضوع پرداخته و چند روش رفتاري براي والدين نيز ذكر شده اند:
با باردار شدن مادر و انتظار براي فرزند دوم، مادر بايد به طور ساده و قابل فهم در مورد تولد نوزاد، با كودك، گفت و گو كند اما آن چه مهم است، اين كه دربار ه ي آن نبايد زياده روي كند و اين اطلاع را نيز نبايد زود به كودك بدهد زيرا تصور كودك نسبت به زمان، با تصور بزرگسالان متفاوت است. يك ماه ممكن است از نظر كودك، بسيار طولاني باشد؛ بنابراين، اگر مادر ۶ ماه پيش از تولد نوزاد، با كودك خود درباره ي نوزاد جديد صحبت كند، براي كودك، صبركردن در اين مدت، خسته كننده است. اگر كودك به علت بزرگ شدن شكم مادر و تغييرهايي كه در مادر به وجود آمده، از او سؤال كرد، بايد در مورد نوزاد و تولد او، با كودك حرف زد.
اگر كودك در مورد حاملگي مادر و تولد نوزاد و داشتن خواهر يا برادري سؤالي نكرد، بهترين موقعِ گفتن و توضيح دادن براي كودك، همان چندماه آخر دوران حاملگي ست. مادر بايد در مورد نوزاد جديد، به زباني ساده و قابل فهم و دور از اصطلاح هاي پزشكي با كودك صحبت كند. به او نگوييد كه با تولد نوزاد جديد، زندگي شادي خواهيم داشت و نوزاد سبب شادي، تفريح و سرگرمي همه ي ما خواهد بود زيرا چنين نخواهد بود! بلكه به او بگوييد: «نوزاد بسيار كوچكي خواهيم داشت كه نمي تواند راه برود، گريه زياد م يكند، بايد به او شير بدهيم و از او مراقبت كنيم تا بزرگ شود.
اگر كودك به حد كافي بزرگ است، زماني كه براي خريد وسايل و لوازم نوزاد به بازار مي رويد، كودك را با خود ببريد و او را در هنگام خريد، شركت دهيد. او از شركت كردن، احساس خوشحالي خواهد كرد اما زمانوخريد شما با كودك، بايد بسيار كوتاه باشد تا خسته نشود. هنگام خريد لوازم، براي كودك نيز چيزي بخريد تا احساس نكند كه با تولد نوزاد جديد، كنار گذاشته شده است.
از طرفي ديگر، كودك نبايد احساس كند آن چه در گذشته متعلق به او بوده مانند تختخواب، صندلي، اسباب بازي و… از او گرفته و به نوزاد جديد داده مي شود؛ اگر قرار است گهواره يا تخت كودك براي استفاده ي نوزاد اختصاص يابد، پدر و مادر ابتدا بايد براي كودك، تخت جديدي تهيه نمايند و سپس تخت او را مورد استفاده ي نوزاد جديد قراردهند.
زماني كه مادر براي زايمان و تولد نوزاد به بيمارستان مي رود:چون زمان ماندن مادر در بيمارستان، اغلب كوتاه است، بنابراين نگه داري كودك در خانه  پرستاري او بايد به وسيله ي پدر يا افرادي كه با كودك نزديكي داشته اند، انجام گيرد. اگر مادر، مدت زمان كوتاهي در بيمارستان خواهد ماند، بردن كودك به بيمارستان، ضرورتي ندارد و ديدن و آشناشدن كودك با نوزاد تازه متولدشده، بهتر است كه پس از بازگشت مادر به خانه و در خانه صور ت گيرد. پس از آوردن نوزاد به خانه، كودك بزر گتر را به اتاقي ديگر يا به خانه ي پدر و مادربزرگ نفرستيد، زيرا كودك احساس خواهد كرد كه متولدشدن نوزاد، تغييري در پرستاري اش به وجود آورده و او را از محيط قبلي خود و دامان مهر و محبت مادر، دور كرده است.


آوردن نوزاد به خانه و پيدايش حس حسادت در كودك بزر گتر:زماني كه نوزاد به خانه آورده م يشود، چون مورد توجه همه قرارمي گيرد و دوستان و اقوام، هريك او را در آغوش مي گيرند و حتي برايش هديه مي آورند، بنابراين، كودك احساس مي كند كه اي كاش من هم نوزاد بودم و عكس العمل او ممكن است ب هصورت رفتار كودك شيرخوار باشد؛ او ممكن است در شلوار خود ادرار كند يا در حالي كه درگذشته خوب حرف مي زده، مانند كودكاني كه تازه ياد گرفت هاند كلم هها را ادا كنند، حرف بزند.
برخي از كودكان هنگامي كه مادر، نوزاد خود را شير مي دهد، از روي حسادت، به شيرخوردن از شيشه شير تمايل پيدا مي كنند و با گريه كردن، از مادر مي خواهند كه شير را از شيشه شير به آنان بدهد، درصورتي كه خوردن شير از شيشه را در گذشته ترك كرده بودند. مادر نبايد احساس كند كه كودك با خوردن شير از شيشه ي شيرخوري، مشكلي به وجود خواهد آورد و نبايد با اي نكار، مخالفت كند و چيزهاي ديگري مانند شكلات و شيريني به او بدهد كه راضي اش نمايد. تمايل كودك به خوردن شير از بطري شيرخوري، چند هفت هاي بيش تر ادامه نخواهد يافت.
گاهي اوقات ممكن است از روي ناراحتي و حس حسادت، اسباب بازي يا شيء را به طرف نوزاد پرت كند كه مادر به طور معمول، در چنين حالتي نسبت به عمل كودك، پرخاش كرده و او را سرزنش مي كند و سرزنش كردن و عصبانيت مادر، حس حسادت كودك را عميق تر و شديد تر خواهد كرد. مادر نه تنها بايد نوزاد را از مخاطره ها حفظ كند، بلكه بايد كودك بزر گتر خود را نيز دريابد. مادر بايد به كودك بگويد: «ما همگي دوستت داريم اما چون اين خيلي كوچك است، بايد مراقبش باشيم. تو هم بايد كمك كني تا با همديگر بزرگش كنيم. »


شدت حسادت كودكان نسبت به نوزاد شيرخوار به طور معمول در سنين كم تر از ۵ سالگي، به بيش ترين حد خود مي رسد، زيرا كودك در اين سن هنوز وابسته به پدر و مادر است و به خارج از خانه وابستگي ندارد اما زماني كه كودك به سن ۶سالگي يا پس از آن رسيد، خود را به تدريج از پدر و مادر دور م يكند و علاقه و دوستاني در خارج از محيط خانه به دست خواهد آورد.
رفتار پدر و مادر با كودك بزر گتر بايد چگونه باشد؟زماني كه نوزاد تازه متولد شده به خانه آورده م يشود، مادر نبايد هيچ گونه تغييري در رفتار خود نسبت به كودك بزرگ تر ب هوجود آورد؛ گرچه مادر به علت زايمان، ضعيف، خسته و حتي بي حوصله شده اما تا حد امكان بايد سعي كند با كمك پدر، زندگي روزمره و روابط و رفتار قبلي خود را با كودك حفظ نمايد. زماني كه كودك ببيند تمام توجه و علاق هي مادر به نوزاد جلب مي شود و نوزاد مدام در آغوش مادر است و او بلاتكليف و سرگردان است، حس حسادت در او به وجود خواهد آمد. اگر براي پدر امكان دارد، مي تواند كودك را با خود به محل كارش ببرد تا در خلال روز با پدر مشغول باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-آماده كردن كودك براي تولد فرزند دوم


برچسب: تولد فرزند دوم,حسادت در كودك بزر گتر,حسادت فرزند اول به دوم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۱۰:۱۸ توسط:دكتر جلالي موضوع:

ترس از مكان هاي بسته

ترس از مكان هاي بسته چيست: علل، نشانه ها و درمان كلاستروفوبيا
كلاستروفوبيا به  معني ترس از مكان بسته مي باشد و يكي از انواع اختلالات رواني است كه فرد مبتلا هنگامي كه در مكان هاي بسته قرار مي‌گيرد به شدت مي ترسد و ترس شديدي را تجربه مي‌كند.
افرادي كه به اين اختلال دچار هستند در همه محيط هاي بسته ترس شديدي دارند و شرايط زندگي برايش سخت و هراس انگيز مي شود.
حتي تصور كردن در يك محيط بسته براي آن ها اضطراب و استرس ايجاد مي كند و بايد فرد به سرعت درمان شود تا بتوانند با آرامش زندگي كند.
امروزه آسانسور يك وسيله كاربردي است و كساني كه فوبياي فضاي بسته دارند از سوارشدن با آسانسور مي ترسند و به جاي آنكه مسير خود را آسان كنند و با آسانسور بروند از پله ها استفاده مي كنند.
هنگامي كه آن ها سوار آسانسور مي شوند دچار تنگي نفس، اضطراب شديد و عرق كردن و … مي شوند و به جاي آنكه آسانسور وسيله اي براي آسايش آن ها باشد بيشتر ترسناك است و ترجيح مي دهند از آن استفاده نكنند.
براي درمان اين اضطراب هر چه سريع تر بايد اقدام كرد و خداروشكر رويكردهاي مختلفي وجود دارد كه براي درمان موثر مي باشد.
در زير با اين رويكردها بيشتر آشنا خواهيد شد.
ترس از مكان هاي بسته يا كلاستروفوبيافوبيا چيست؟ به ترس بيش از حد و افراطي و مداوم و غيرمنطقي نسبت به يك شي يا مكان و وضعيت خاص فوبيا گفته مي شود.
افرادي كه به مكان هاي بسته فوبيا دارند از مكان هايي مانند آسانسور، دستگاه ام ارآي ، تونل و اتاق پرو مي ترسند و دچار اضطراب شديدي مي شوند.
افرادي كه كلاستروفوبيا دارند قرار گرفتن در مكان هاي بسته و حتي فكر كردن به مكان هاي بسته باعث مي شود علايمي مانند افزايش ضربان قلب، تپش قلب و اضطراب شديد و تعرق زياد و مشكل تنفسي و … براي آن ها ايجاد شود.
كلاستروفوبيا به معني ترس از محيط بسته و آگورا فوبيا ترس از محيط باز و شلوغ است، بسياري از افراد مي توانند هر دو ترس را به طور همزمان تجربه كنند اين فوبياها از اختلالات اضطرابي به حساب مي آيد.
كساني كه دچار اختلال اضطرابي هستند هميشه احساس ترس و نگراني مي كنند، بدون آن كه علت آن مشخص باشد.
در اختلال اضطراب فراگير يا برخي از اختلالات وحشت زدگي، فرد هميشه احساس ترس و نگراني مي كند، با وجود آن كه دليلي مشخص ندارد.
احساس ترس در كساني كه دچار اختلال اضطرابي هستند بيش از اندازه است و با چيزي كه نسبت به آن احساس خطر كرده اند، تناسبي ندارد.
در واقع انواع فوبيا به نوبه خود پيامدهاي گسترده اي براي فرد مبتلا به همراه دارد.
سه بعد اساسي مطرح در كلاستروفوبياترس از مكان بسته شامل سه بعد شناختي، هيجاني و جسماني است. و اين سه بعد با علايمي همراه است كه ممكن است با هم يا جداگانه اتفاق افتد.
بعد شناختي: منظور از بعد شناختي فكر و خيالاتي است كه فرد در مورد مكان بسته مي كند و اين تفكرات باعث مي شود تا به اضطراب و ترس دچار شود. مانند گير كردن، راه نجات نداشتن، تمام شدن اكسيژن ، تاريكي و…بعد هيجاني: به ترس و اضطراب شديدي گرفتار مي شود به حدي كه قابل كنترل نمي باشد.بعد جسماني: بدن از شدت ترس به لرز مي افتد و ضربان قلب افزايش پيدا مي كند. تپش قلب زياد شده و تعرق شديدي در بدن احساس مي كند. در دست و پا لرزش زيادي ايجاد مي شود.علائم و نشانه هاي ترس از مكان هاي بسته (كلاستروفوبيا)بسياري از افراد فوبياي مكان هاي بسته را دارند  و شدت علايم در افراد متفاوت است.


در موارد خفيف فرد دچار اضطراب مي شود و ميخواهد كه از مكان بسته خارج شود اما در موارد شديدتر حتي تصور كردن و فكركردن به مكان بسته باعث اضطراب و ترس شديدي در فرد مي شود.
در زير با علايم اصلي كلاستروفوبيا آَشنا خواهيد شد.
۱٫هنگام مواجه با مكان هاي بسته به اضطراب شديدي دچار مي شوند كه غيرقابل كنترل مي باشد.
هنگام رو به رو شدن با مكان هاي بسته احساس دلهره و ترس شديد مي كنند و ضربان قلب و تپش قلب افزايش مي يابد. و علايم جسماني و هيجاني آن ها به خوبي نمايانگر ترس مي باشد.تا جايي كه امكان دارند از رفتن به مكان هاي بسته اجتناب مي كنند و دوست ندارند به مكان هاي بسته فكر كنند.علايم ترس و اضطراب و ديگر علايم مربوطه به فوبيا بيشتر از شش ماه در فرد ادامه دارد و بر روي زندگي، روابط اجتماعي و روابط بين فردي و شغلي تاثير منفي مي گذارد.

منبع:كانون مشاوران ايران-ترس از مكان هاي بسته


برچسب: ترس از مكان هاي بسته,نشانه هاي ترس,كلاستروفوبيا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۰۹:۱۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

كودك من اضطراب دارد يا عاديست؟

قبل از فكر كردن در مورد اختلالات هيجاني كودك، بهتر است از خود بپرسيد: كودك من اضطراب دارد يا عاديست؟ آيا هيچ گاه به شدت احساس نگراني يا ناراحتي شديد هيجاني نكرده ام؟ به احتمال زياد پاسخ مثبت است!
همه ما اين قبيل هيجان ها را تجربه كرده ايم و اين تجربه ها به تنهايي دليل كافي براي دادن اين حكم نيست كه نابهنجاري يا نقص در شخصيت و منش وجود دارد. كودكان نيز ترس و اضطراب-همان چالش هاي هيجاني طبيعي- دارند و اين ترس و اضطراب تنها زماني كه شديد، مزمن،ممتد و مزاحم باشد علامتي از اختلال روانشناختي است.
طي پنجاه سال گذشته، يافته هاي پژوهشي همگي نشان ميدهند كه ترس و اضطراب در كودكي امري معمول و شايع است (جرسيلد و هولمز، ۱۹۳۵، لاپاس ومونك، ۱۹۵۸، مك فارلن، آلن و هانزيك، ۱۹۵۴، اولندايك و كينگ، ۱۹۹۱، به نقل از كندال، ۱۳۸۹). تحقيقات قديمي تر مثل تحقيق جرسيلد و هولمز (۱۹۳۵) شيوع ترس و اضطراب را به خوبي اثبات كرد. در ان زمان پژوهش ها نشان دادند كه ممكن است كودكان و نوجوانان ۹ تا ۱۳، نوعي ترس شديد با نگراني جدي تجربه كنند. به نظر مي رسد پيچيدگي هاي ترس كودكان با رسيدن به ۸ سالگي كه همراه تحول شناختي كودك و افزايش توانايي او براي استدلال و توسعه پيام هاي منفي ممكن و نتايج در اينده مي باشد افزايش مي يابد. هم چنين منابع اوليه ترس و اضطراب با مراحل تحولي در زندگي تغيير مي يابد. بايد توجه داشت همراه با تحول ميزان ترس هاي گزارش شده كودكان كاسته مي شود و كانون ترس تغيير مي يابد.
همراه با جريان رشد نوع ترس ها نيز تغيير مي كند، يعني در سنين متفاوت ترس هاي متفاوتي مطرح مي شود. مثلا كودكان ۸ ماهه تا ۲ساله از جداشدن از مراقبان خود مي ترسند، اما اين ترس بين ۱ تا ۲ سالگي كاهش مي يابد. بين ۲ تا ۴ سالگي از شدت دلبستگي كاسته مي شود وترس هاي ديگري مانند ترس از حيوانات وتاريكي ظاهر مي شود. بين ۴ تا ۶ سالگي، قدرت تصور و تصويرسازي كودك رشد مي كند و تصويرهايي از ارواح، هيولاهاي نيمه انسان-نيمه حيوان و صداهاي غيرقابل توضيح در شب را مي سازد. بعد از۶ سالگي كودك احتمالا بيشتر از آسيب، مرگ يا بلاياي طبيعي مي ترسد. هم نوجوانان سفيدپوست و هم نوجوانان آمريكايي آفريقايي تبار ترس هايي مشابه درباره صدمه ديدن خود يا ديگران ابراز مي كنند، كودك با نزديك شدن به دوران نوجواني،ممكن است از پذيرفته نشدن در گروه بزرگسالان بترسد.
جدول: ترس ها و اضطراب هاي مرتبط با سطوح سني مختلف در كودكان
سن كانون ترس يا اضطراب۰-۶ ماهگي عدم حمايت، صداي بلند، محرك هاي حسي شديد۶-۹ ماهگي غريبه ها، محرك هاي ناگهاني يا غير قابل انتظار (مثل صداها)۱ سالگي جدايي از فردي كه از كودك مراقب مي كند، آسيب ديدن، توالت رفتن و غريبه ها۳ سالگي حيوانات، ماسك ها، تنها ماندن، جدايي از والدين۴ سالگي تاريكي، حيوانات و سر و صدا۵ سالگي حيوانات، افراد بد، تاريكي و جدايي از والدين۶ سالگي غول ها، جادوگرها و ديگر افراد غير عادي، صدمات جسمي، رعد و برق و تندر، جدايي از والدين (براي مثال هنگام رفتن به مدرسه)۷-۸ سالگي غول ها، جادوگرها و ديگر افراد غير عادي، (مثلا انهايي كه در كتاب ها و فيلم ها هستند) وقايع غير عادي موجود در رسانه ها و فيلم ها، (مانند جنگ و بمب گذاري و انفجارها)، تنها ماندن، صدمات و اسيب ها.منبع: آلن ديك، ۱۹۸۳
محيط اجتماعي در پهنه زندگي چالش هاي متفاوتي را پيش روي ما مي گذارد كه مستلزم رشد مهارت ها، باورها يا احساسات جديد است. طي دوران كودكي ترس ها و اضطراب ها اين قبيل چالش ها را به وجود مي آورند. كودكان با فراگيري روش هاي مقابله با موقعيت هاي اضطراب زا و ترس آور اين دوران، نحوه كنار آمدن با ترس ها و اضطراب هاي زندگي آتي را مي آموزند. براي مثال اذعان به ترس، رويارويي و سپس مقابله با آن، و در نهايت نترسيدن در واقع توالي رشد كودك است تا در آينده براي مقابله با ترس و اضطراب آماده باشد.


بر اساس متون و ادبيات تحولي، بسيار معقول است كه كودكان و نوجوانان نسبت به تجربه ترس ها و اضطراب هاي مختلف در مراحل مختلف تحول خود اسيب پذيرتر باشند. با وجود اين، چه چيزي واكنش و ترس و اضطراب بهنجار را از اضطراب هراس باليني جدا مي سازد؟ متخصصان باليني دستورالعمل هايي را براي متمايز كردن واكنش ترس طبيعي از شرايط اضطرابي كه از نظر شدت، فراواني، محتوا، دفعات و نشانه هاي اضطرابي با همتايان بهنجار خود متفاوت هستند تهيه كرده اند (كندال، ۲۰۰۰).
شدت واكنش ترس بيش از انست كه براي مقابله با موقعيت لازم است. براي مثال ممكن است كودكي را كه هنگام معاينه شدن توسط پزشك، لگد مي زند، تكان مي خورد و گريه مي كند، به عنوان كودك هراسان مشخص كنيم.واكنش ترس با فراواني زيادي رخ مي دهد، و از راه اطلاع دادن و اطمينان دادن به فرد كاهش نمي يابد. بسياري از والدين شكايت دارند كه ترس كودكان با هيچ نوع اطمينان خاطر دادني به انها كاهش نمي يابد.محتواي اين واكنش هاي ترس بر محرك ها يا موقعيت هاي بي خطر متمركز است، به عبارت ديگر موقعيت هايي هستند كه به هيچ وجه خطري را ايجاد نمي كنند. چنين محرك هايي شامل ترس از مدرسه رفتن، صداهايي مانند بمب يا بالا رفتن از اسانسور است.به نظر مي رسد كه واكنش ترس خود به خود بوده و وراي كنترل عمدي كودك است.واكنش ترس به فرار يا اجتناب از موقعيت منجر مي شود. براي مثال كودكي كه هنگام بارش باران هاي شديد از تنها ماندن در خانه اجتناب كند، به عنوان كودكي كه از رعد و برق و تندر هراس دارد مد نظر قرار مي گيرد.

منبع:كانون مشاوران ايران-كودك من اضطراب دارد يا عاديست؟


برچسب: ترس در كودكان,اضطراب,اضطراب كودك،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۰۸:۱۰ توسط:دكتر جلالي موضوع:

چگونه پذيرش ناپدري و نامادري جديد را براي كودكان آسانتر كنيم؟

من نامادري هستم چه بايد كنم؟ چگونه ناپدري مهربان باشيم؟ ارتباط، صبر، ايجاد استانداردهاي توافق شده توسط بزرگسالان درگير و تثبيت نقش عضو جديد در خانواده اي كه قبلاً زندگي نامه قبلي دارد، كليدي است تا داستان «سيندرلا» تكرار نشود.پذيرش ناپدري و نامادري جديد
من نامادري هستم چه بايد كنم؟ چگونه ناپدري مهربان باشيم؟ ارتباط، صبر، ايجاد استانداردهاي توافق شده توسط بزرگسالان درگير و تثبيت نقش عضو جديد در خانواده اي كه قبلاً زندگي نامه قبلي دارد، كليدي است تا داستان «سيندرلا» تكرار نشود.شريك جديد والدين بايد در روند انطباق با شرايط جديد خانواده با فرزندان صبور باشد.
پذيرش ناپدري و نامادري جديدداستان هاي كلاسيك، مانند سفيد برفي يا سيندرلا ، به شهرت نامادري ها و ناپدري ها آسيب رسانده است. حتي مطالعاتي در اين زمينه وجود دارد، مانند برونو بتلهايم، روانشناس و شاگرد زيگموند فرويد، كه رساله روانشناسي افسانه ها را نوشت . او در كار خود به اين نتيجه مي‌رسد كه نامادري و ناپدري (اما بالاتر از همه، اولي‌ها) بار منفي براي كودك دارند، زيرا به دليل پيوندي كه وجود دارد، دلبستگي مادر و فرزند عميق‌تر از پدران است. از همان ابتدا ايجاد شده است.
پويايي كلي كه معمولاً در اين نوع خانواده‌هاي بازسازي‌شده اتفاق مي‌افتد اين است كه پيوند بين كودك و والديني كه ديگر با او زندگي نمي‌كنند شكسته مي‌شود و پويايي ايجاد مي‌شود كه در آن نامادري يا ناپدري مي‌خواهد مورد محبت قرار گيرد تا تعهد را تضمين كند. پيلار مونوز روانشناس كودك و نوجوان توضيح مي دهد كه با شريك زندگي كه باعث طرد در خردسال مي شود .
شماره مشاوره روانشناسيهر خانواده اي كه يك بزرگسال جديد در آن ادغام شده است (شريك جديد پدر يا مادر كودك) متفاوت است و روند سازگاري خود را با شرايط جديد دنبال مي كند، اما عواملي وجود دارد كه اين بازسازي خانواده را تسهيل يا پيچيده مي كند. مونوز به آن‌ها اشاره مي‌كند: « شخصيت كودك تأثير مي‌گذارد، زيرا در آن‌ها ممتنع‌تر است. و همچنين سنين پيچيده تري مانند نوجواني وجود دارد. از ديگر مسائلي كه همزيستي روان‌تر را تسهيل مي‌كند، مهارت‌هاي اجتماعي كودك است، مانند مهارت‌هاي ارتباطي و همدلي او و همچنين اين واقعيت كه در خانواده جديد فرزندان ديگري در سنين مشابه وجود دارند.


از نظر متخصص، بزرگسالان نقش اساسي در تشكيل هسته جديد خانواده دارند: « هر چه توافق بين والدين بيولوژيكي بهتر باشد، كودك بهتر با والدين ناتني سازگار مي شود. نوع پيوند بين كودك و مادر بيولوژيكي او نيز تأثيرگذار است. اگر اين يك دلبستگي سالم باشد، آسان‌تر، اما دشوارتر است، زيرا نامادري را به‌عنوان يك شخصيت مكمل مي‌بينند، اما نه جايگزين».
ناپدري يا نامادري شدن خانواده اي كه قبلاً سابقه و زندگي نامه قبلي خود را دارد آسان نيست، اما مي توان به يك ادغام خوب دست يافت. وقتي والدين بيولوژيك نمي خواهند شركاي جديد پدر يا مادر فرزندانشان را نابود كنند يا به آنها حمله كنند، همه چيز آسان تر است. مونوز ادامه مي‌دهد كه اين رويكرد راحت است كه هر بخش يك عملكرد ارزشمند و دقيق را براي تربيت كودكان انجام دهد.

منبع:فارسيدو-چگونه پذيرش ناپدري و نامادري جديد را براي كودكان آسانتر كنيم؟


برچسب: نامادري,پذيرش ناپدري,ناپدري،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۴۴:۱۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

ساخت خانواده ناتني موفق

قوانين و مرزها در يك خانواده خانواده ناتني موفق چيست.چه رفتارهايي بايد انجام دهيم و كودكانمان را چگونه تربيت كنيم.خانواده ناتني موفققوانين و مرزها در يك خانواده خانواده ناتني موفق چيست. به خانواده ‌هايي كه در آن يك يا چند نفر از اعضاي خانواده مثل پدر، مادر يا خواهر و برادر ناتني هستند، خانواده تركيبي گفته مي شود. با افزايش آمار طلاق، تعداد خانواده‌ هاي تركيبي (ناتني) نيز رو به افزايش است. زن و مردي كه براي بار دوم ازدواج مي كنند و با فرزندان خود و فرزندان همسرشان زندگي مي كنند، يك خانواده تركيبي تشكيل مي دهند.
چنين خانواده هاي نسبت به خانواده ي اصلي، با مشكلات بيشتري مواجه هستند، زيرا اغلبِ فرزندان با پدر يا مادر ناتني خود سازگار نمي شوند و نمي خواهند با آن ها زندگي كنند. همه اعضاي خانواده تركيبي با چالش هايي روبرو خواهند شد كه بايد براي رفع آن راه حل هايي پيدا كرد تا خانواده به يك محيط سالم براي رشد اعضا تبديل شود.


يكي از راه كارهايي كه به سازگار شدن اعضا كمك مي كند، تعيين قوانين و محدوديت هاست. در اين بخش در مورد بايدها و نبايد تعيين قوانين در خانواده هاي تركيبي صحبت خواهيم كرد.
شماره مشاوره روانشناسياصول تعيين قوانين و مرزها در خانواده ناتني موفقتعيين مرزها و تنظيم قوانين خانواده مي تواند در هر خانواده اي دشوار باشد. اما اين موضوع در خانواده هاي تركيبي پيچيده تر نيز مي شود زيرا:
اعضاي هر خانواده، ايده متفاوتي درباره قوانين و محدوديت ها دارند.فرزندان و والدين ناتني هنوز همديگر را به خوبي نمي شناسند و با هم سازگار نشده اند.اغلب كودكان و نوجوانان دوست ندارند كه والدين ناتني جديد به آن ها بگويند چه كار كنند.كودكاني كه در دو خانواده متفاوت زندگي كرده اند، ممكن است دو مجموعه قانون متفاوت را تجربه كرده باشند.با اين حال، فاكتورهايي كه در يك خانواده ي تني، باعث ايجاد سازندگي و قوي شدن پيوند بين اعضاي خانواده مي شود، مي تواند به خانواده هاي تركيبي نيز كمك كند. براي مثال
نشان دادن گرمي، ابراز محبت و ايجاد صميميتعلاقه مند بودن و گوش دادن به دغدغه ها و نظرات همه اعضاتعيين قوانين، انتظارات و پيامدهاي محكم و روشن براي كودكانقوانين در خانواده هاي ناتني موفقزماني كه دو خانواده دور هم جمع مي شوند و با هم زندگي مي كنند، بايد براي اعضاي خانواده محدوديت ها، مسئوليت ها و قوانيني در نظر گرفت؛ اما بهتر است قبل از تعيين قوانين جديد، مدتي را براي وفق پيدا كردن اعضاي خانواده با شرايط جديد در نظر بگيريد، زيرا اگر قوانين زياد و سخت گيرانه اي را از همان ابتدا تعيين كنيد ممكن است فرزندان ناراضي باشند و در برابر انجام دادن آن ها مقاومت كنند.

منبع:فارسيدو-ساخت خانواده ناتني موفق


برچسب: خانواده ناتني,خانواده ناتني موفق,والدين ناتني،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۴۲:۵۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

نشانه هاي طلاق : نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند

نشانه هاي طلاق فقط جنسي است؟ عوامل كمتر آشكارتر از فقدان رابطه جنسي، مشاجرات مداوم يا خيانت نيز مي توانند پايان يك داستان عاشقانه را تسريع كنند و نشانه هاي پايان زندگي مشترك است.
نشانه هاي طلاقاگر اين رفتارها را در همسرتان تشخيص داديد مراقب باشيد 
نشانه هاي مطمئني وجود دارد كه يك رابطه در حال پايان است. مثلا وقتي زن و شوهر نمي توانند همديگر را تحمل كنند، مدام دعوا مي شود يا زندگي دوگانه اي دارند. با اين حال، نگرش هاي كوچك روزانه وجود دارد كه بدون ايجاد سوء ظن، آن را تضعيف مي كند.
حرف طلاق را دعوا مطرح كردن، نشانه نارضايتي و هشدار است.
 اگر بدانيم چگونه اين علائم را زود تشخيص دهيم، مي‌توانيم آن پيوند را با آسيب جانبي كمي پايان دهيم يا اگر فكر مي‌كنيم ارزش مبارزه براي آن را دارد، آن را از ورطه نجات دهيم. ارنستو ايگلسياس، روانشناس با ۳۰ سال تجربه در زمينه زوج درماني و اختلالات شخصيت، مي گويد:
همه چيز به پيمان هايي كه بين آنها وجود دارد و توانايي تجديد خلاقانه آنها بستگي دارد . اين ليست ممكن است شما را از آنچه در مورد آن صحبت مي كنيم آگاه كند. 
نشانه هاي طلاق  نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند۱. در گذشته لنگر انداخته زندگي كنيد برخي از نظرات مي توانند به اين معنا باشند كه براي شريك زندگي شما، هر زمان گذشته بهتر بوده است. اين در مورد كساني است كه از يادآوري سابق خود دست نمي كشند، يك اتفاق عادي اگر گهگاهي اتفاق بيفتد – تجربيات و صميميت هاي مشترك دارند – اما در قالب كنايه هاي مكرر مي تواند به معناي دو چيز باشد: اينكه صفحه وجود نداشته باشد. برگشته است يا اينكه او دوباره ظاهر شده است. 
به طور كلي، پشت بسياري از يادآوري هاي گذشته ممكن است يك سرزنش وجود داشته باشد. «وقتي در مشاجره با شريك زندگي تان گرفتار شده ايد و احساس مي كنيد در حال شكست خوردن هستيد، از ترفند گذشته استفاده مي كنيد. اين نتيجه آن اين است كه مشاجره به چيزي تبديل مي شود كه ما را دور مي كند و باعث مي شود احساس كنيم ديگر يك تيم نيستيم.
۲. دوستان (بسياري) جديدي پيدا مي كند مطالعه اي از دانشگاه جورجيا (ايالات متحده آمريكا) نشان مي دهد كه اطراف خود با دوستان براي يك زوج ثروتمند است . مطالعه ديگري كه در مجله Martal and Family Therapy منتشر شده است ، تأييد مي‌كند كه داشتن فضاي جداگانه براي هر يك از آنها مزايايي براي ثبات زوجين به همراه دارد. يك چيز ديگر اين است كه آن دوستي هاي شخصي از ناكجاآباد به وجود مي آيند و شروع به گرفتن تمام فضا مي كنند.
 با افزايش تنش، تعامل بين اين دو ضعيف مي‌شود و توجه آن‌ها به يكديگر جاي خود را به خيال‌پردازي‌هايي مي‌دهد كه هركدام درباره زندگي جديدشان دور از شريك فعلي‌شان دارند. 
دكتر دادخواه مي‌گويد:
«در اينجا معمولاً جستجويي، به صورت احساسي يا فيزيكي، براي فردي غير از شريك زندگي‌تان آغاز مي‌شود تا ارتباط برقرار كند و به نياز و كمبودهاي عاطفي خود پاسخ دهد.»


 
مشاوره تحصيلي كسي كه از درس خوندن پيشمون شده و مي خواهد درست انتخاب رشته كنه۳. به فضاي شخصي شما احترام نمي گذارد درست برعكس موارد بالا. اشكالي ندارد كه يك تخت، مبل يا ميز ناهارخوري مشترك داشته باشيد. اما وقتي در شرايط آرامش و جدايي، قانون زيرزميني تنها ماندن برآورده نشود، تاريخ تغيير مي كند. شما نمي توانيد تمام روز بالاي سر كسي باشيد: حتي كوالاها نيز خسته مي شوند. 
همانطور كه مانوئل فرناندز آنتون، روانشناس و سكسولوژيست باليني، در وبلاگ El Rincón del Hombre مي نويسد ، يك سوال وابستگي، ناامني يا حسادت ممكن است زيربناي آن باشد:
“كسي كه سعي مي كند همسر خود را هميشه از ترس از دست دادن او را تحت سلطه خود درآورد، معمولا در نهايت باعث تحريك مي شود. دقيقاً از چيزي كه مي‌خواهد اجتناب كند.»

منبع:مشاوره خانواده-نشانه هاي طلاق : نشانه ظريف غرق شدن زوج كه هيچ كس به آن توجه نمي كند


برچسب: نشانه هاي طلاق,طلاق عاطفي در مردان,طلاق،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۳۷:۴۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

11روش شناسايي انجمن مشاوره آنلاين برتر

11روش تشخيص سايت مشاوره آنلاين كه مي توانيد در زمينه خانواده، ارتباط و رفتار، كودك و نوجوان و روانشناسي به شما كمك كند. پيش از مشاوره حتما بخوانيد...

نكاتي كه براي شناسايي انجمن مشاوره آنلاين برتر نياز داريد:

1. انجمن مشاوره آنلاين در تمامي صفحات سايت به پاسخگويي در مورد سوالات شما مي پردازند. بايد بتوانيد در مطلبي را كه مطالعه مي كنيد در مورد آن سوالات ذهني خود را مطرح كنيد.

2. مشاوره تلفني و حضوري مي تواند موثرتر از مشاوره آنلاين باشد. لذا بهتر است هزينه اي براي مشاوره آنلاين پرداخت نكنيد.

3. مشاوره آنلاين بايد راهنمايي در رابطه با مشكل ارائه دهد نه به درمان بپردازد.

دقت كنيد درمان روانشناسي بايد به صورت مدائم و در جلسات درماني صورت گيرد و مشاوره آنلاين نمي تواند جايگزين مشاوره تلفني و حضوري شود.

4. اختلالات روانشناسي همچون افسردگي، وسواس، استرس، دوقطبي و غيره با مشاوره آنلاين مي تواند بهبود يابد و نه درمان شود.

درمان اين گونه اختلالات نياز به مشاوره حضوري و يا تلفني به صورت هفتگي دارد و حتي برخي اوقات نياز به روش هاي درماني دارويي و مراجعه به روانپزشك و روشهاي غير دارويي همچون نوروفيدبك است.

5. در مشاوره آنلاين بايد حتما سايت مركز مشاوره باشد و از شبكه هاي مجازي و نامشخص استفاده نكنيد.

6. مشاوره آنلاين بايد قابليت تماس تلفني و پشتيباني نيز داشته باشد. 

7. سايت ها و انجمن مشاوره آنلاين معتبر همچون مشاوركو، مشاورانه و مركز مشاوره دات كام مي تواند يك  يك منبع معتبر باشد.

8. مشاوره آنلاين همچون مسكن است و جاي درمان و مشاوره اصلي را نمي تواند پر كند.

9. هزينه زيادي براي مشاوره آنلاين نكنيد.

10. مشاوره در شبكه هاي مجازي بايد منوط به مشخص بودن مركز مشاوره باشد و افراد متفرقهه مي توانند اطلاعات شما را سرقت كنند.

11. در مشكلات خانوادگي حضور و ارتباط و مشاوره بايد توسط همه اعضا باشد و راهكارهاي مشاوره براي تمامي اعضا باشد لذا در موضوعات خانوادگي مشاوره آنلاين نقش زيادي ندارد.

معرفي سايت مشاوره آنلاين رايگان 

براي مشاوره آنلاين رايگان مي توانيد به سايت مشاورانه مراجعه كنيد.

 

 

 

در دهه گذشته، خدمات روانشناسي آنلاين با شور و شوق مردم در كشورهاي توسعه يافته آشنا شده است.

خدماتي كه به سبك زندگي افراد انساني متصل مي شوند و به طور فزاينده اي به درمانگران روزمره در حرفه روانشناسي كمك مي كنند.

روانشناسان هميشه از اثرات مضر فناوري در شيوه زندگي ما سخن گفته اند.

در سيستم جديد مشاوره يعني مشاوره آنلاين رايگان امكان استفاده از اين تكنولوژي براي ايجاد تغييرات سازنده در زندگي وجود داشته است.

چالش هاي مشاوره آنلاين رايگان 

آيا امكان ايجاد اتحاد درماني در فضاي آنلاين به عنوان چت همزمان با مشاور وجود دارد.

هدف اتحاديه هاي درماني اين است كه وقتي با يك مشاور صحبت مي كنيد، احساس مي كنيد كه شما درك را مي كند، او را درك مي كنيد و با شما همدردي مي كند.

 

از سوي ديگر، كار آنلاين كه با مشاوره ايميلي آغاز شده است و در حال حاضر مشكلي براي مشاوره در تقريبا تمام سيستم هاي پيام رساني مانند تلگرام، فيس بوك و اسكايپ است.

بنابراين، اين سرويس در هر راه ممكن در دسترس است، هرچند ممكن است يك ايده خوب به نظر برسد، اما مهمترين چيز در زمينه خدمات، به خصوص روان درماني و مشاوره، اثربخشي آن است.

اثربخشي مشاوره آنلاين رايگان 

به همين علت ، متخصصان بهداشت روان در دهه گذشته تحقيقات زيادي را براي بررسي اثربخشي مشاوره آنلاين رايگان انجام داده اند.آيا مشاوره آنلاين رايگان به عنوان مشاوره موثر است؟

آيا مي توانيد از مشاوره آنلاين نيز براي درمان مشكلات خانوادگي كه نياز به بيش از يك عضو خانواده داريد استفاده كنيد؟

در طول دو سال و نيم گذشته كه من به طور خاص به روان درمانگري آنلاين اختصاص داده ام، در اين فضاي بسيار شگفت انگيز ديده ام كه از انتظاراتم فراتر رفته است.

 

در بسياري از اختلالات مشترك مانند اختلالات اضطرابي، افسردگي و خلق و خوي، اثربخشي مشاوره روانشناختي آنلاين به خوبي مستند شده است و در حضور مشاوره تفاوت وجود ندارد.

مشاوره روانشناختي آنلاين رايگان با فناوري مي تواند به طور چشمگيري طول مدت اختلال را كاهش دهد.

حتي با تركيب با مشاوره آنلاين به ويژه براي كساني كه نمي توانند خارج از خانه را به علت مشكل خود انتخاب كنند بهترين نوع درمان ارائه شده براي آنها است.

 

 

مهم ترين ملاك هاي ازدواج موفق چيست؟

ممكن است با اين سوال روبه رو باشيد كه مهم ترين ملاك هاي لازم براي ازدواج موفق چيست؟

موارد زير به شما كمك مي كند تا با مهم ترين معيارهاي لازم بيشتر آشنا شويد.

ممكن است براي بررسي برخي از مولفه ها نيازمند گفت و گوي تخصصي با يك مشاور پيش از ازدواج باشيد تا بتوانيد سطح آن مولفه را در خودتان دقيق تر ارزيابي كنيد.

آيا در اين زمينه شبيه به هم فكر مي كنيد؟

نگرش هاي هر يك از شما در خصوص اوقات فراغت، ارتباط با خانواده هاي يكديگر، نحوه ي تبادل پول در بين تان، نقش ها و مسئوليت ها چگونه است؟

در مورد مسائل ديني و اعتقادي چگونه مي انديشيد؟ آيا تفاوت هاي قابل توجهي در اين زمينه به چشم مي خورد؟

آيا از سلامت رواني و عدم ابتلا به بيماري هاي رواني و يا اختلالاتي مانند افسردگي در خود و طرف مقابل تان مطمين هستيد؟

مشاوره آنلاين رايگان و مشاوره ازدواج برتر در سايت مشاورانه براي شما فراهم شده است.


برچسب: مشاوره آنلاين,مشاوره,ملاك هاي ازدواج موفق،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۰۸:۳۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

معرفي مركز مشاوره روانشناسي

معرفي مركز مشاوره روانشناسي با خدمات برتر نظير مشاوره تلفني، حضوري و آنلاين خانواده، ازدواج و فردي تمامي روزها و ساعات با خدمات تخصصي نوروفيدبك، بايوفيدبك، تي دي سي اس و روشهاي دارويي و غير دارويي درمان افسردگي، وسواس،

مركز مشاوره ستاره ايرانيان جز برترين مراكز مشاوره ايران از نظر كانون مشاوران ايران شناخته است. اين مركز اولين مركز پيشتاز در خدمات به روز مشاوره و رواشناسي شناخته شده است. بر اساس نظر سنجي كانون مشاوران ايران ميزان رضايت از خدمات اين مركز 98درصد از 100درصد امتياز بوده است.

 

مركز مشاوره 

مركز مشاوره مكاني مي باشد كه در آن احتياج ها و خواسته ها بررسي مي شود و همين طور مشكلات اشخاص به صورت كامل مورد ارزيابي و واكاوي قرار خواهد گرفت.

در مراكز مشاوره احتياج ها و مشغوليت هاي اصلي والدين براي تربيت كردن كودكان در نظر گرفته مي شود و طرز برخورد درست با آنان نيز مورد ارزيابي به طور دقيق قرار مي گيرد.

 

برتري اين مركز مشاوره 

جديدترين تست هاي و پكيج هاي ارزيابي و روانسجي ايران

خدمات نوين روانشناسي جهان با اخرين متد روز همچون نوروفيدبك، تي دي سي است، اي اي جي و غيره

تيم تخصصي روانشناسي در كلينيك هاي مشاوره ازدواج و كلينيك مشاوره خانواده، كلينيك علوم اعصاب شناختي، كلينيك بازي درماني و تربيت كودك، كلينيك روانپزشكي

اساتيد و مشاوران با سابقه از دانشگاه هاي برتر ايران

امكان مشاوره حضوري، تلفني و آنلاين براي اطمينان شما

برترين اتوماسين مشاوره در جشواره ملي اتوماسين هاي اداري

پاسخگويي به بيش از 10هزار نفر به صورت سالانه از طريق وبسايت رسمي

محيطي مناسب و دلنشين

 

خدمات پذيرايي

 

02122354282 مركز مشاوره غرب تهران

09035673050

02122689558 مركز شمال تهران

02188422495 مركز شهر تهران

02144034490 شرق تهران

02122689534 سامانه مشاوره تلفني

09031236446

 

خدمات نوين روانشناسي 

برخي كاربردهاي درمان نوروفيدبك

بيش فعالي كمبود توجه

صرع

افسردگي

سندرم تورت (نوعي تيك)

وزوز گوش

اختلالات خواب

درد مزمن، سردردهاي تشنجي و ميگرني

شب ادراري و ناخن جوي

دندان قروچه

اختلالات گفتار و زبان

مسايل جنسي مانند پركاري، كم كاري ميل جنسي، خودارضايي

اختلالات مربوط به سوء استفاده مواد

استرس پس از سانحه

سازماندهي، بازداري پاسخ، نظم، توانايي حل مسئله

ارتقاء يادگيري( املا،رياضي، انشاء، انگليسي)

خدمات وبسايت رسمي

پاسخويي در تمامي روزهاي هفته

تست آنلاين و آزمون هاي آناليز شخصيت با تحليل روانسنجي

مطالب و دستاورهاي روز دنيا

پاسخگويي توسط تيم روانشناسي

آشنايي با خدمات و محصولات

اعلام خدمات جديد در زمنيه روان شناسي

انتشار پژوهش هاي و مقالات پژوهشي صورت گرفته

 

 

معرفي مركز مشاوره روانشناسي

مركز مشاوره ستاره ايرانيان

ارزيابي مركز مشاوره ستاره ايرانيان

كه شامل ارزيابيهايي در زمينه :

تحولات در قسمت مربوط به احتياج ها .

تحولات در مسائل جسمي و عاطفي.

تحولات در مسائل رواني و عاطفي .

تحولات در مسائل اخلاقي و همينطور اجتماعي .

مسائل و مشكلاتي كه در هر كدام از اين زمينه ها امكان دارد اتفاق بيفتد .

و راه حل برطرف كردن اين مشكلات در سطح شخصي و اجتماعي مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مشاوره در زمينه هاي متفاوت و همينطور عظيمي از زندگي هر شخص را در بر خواهد گرفت.

مشاوره قدرت ارزيابي مسائل و احتياج هاي عاطفي ، رفتاري، تربيتي، جنسي و اجتماعي و همه مواردي كه در زندگي شخص موثر ميباشد را تحت پوشش قرار خواهد داد.

مركز مشاوره غرب تهران

مشاوره براي بهترين راهكار

مشاوره همچنين براي كسب كردن بهترين راهكار :

براي بهتر شدن موقعيت شخص و همينطور سوق دادن فرد به سوي آينده ايده آل و روشن مي باشد.

مشاوره با توصيه كردن بينش و درك درست به شخص مهارت انجام دادن اين كار را به آساني خواهد داشت.

وظايف مركز مشاوره

مركز مشاوره مي تواند موجب برطرف شدن بيشتر مشكلات اشخاص در دوره هاي متفاوت زندگي آنها شود.

در مركز مشاوره با استفاده كردن از مشاوران باتجربه مشكلات فراواني را رفع خواهند كرد.

اشخاصي كه داراي مسائل و مشكلات هستند .مركز مشاوره ستاره ايرانيان

مي توانند با حضور پيدا كردن در مركز مشاوره بيشتر پاسخ هاي مهم خود را كسب كرده و با مشاوره در راه زندگي صحيح قدم بردارند.

موسسه مشاوران ستاره ايرانيان با به كار گرفتن يك كادر با تجربه و همينطور داراي سابقه شروع به كار كرده اند.

و در حال حاضر داراي چندين شعبه در تهران مي باشند.مركز مشاوره ستاره ايرانيان

اين موسسه در حال حاضر در رابطه با مشاوره روانشناس و همين طور روانپزشك مشغول به ارائه خدمات مي باشد.

 

تست هوش

براي تخمين ميزان هوش كلي افراد و همچنين به صورت مجزا هوش كلامي و هوش عملي براي يافتن پتانسيل موفقيت فرد در تحصيل ، شغل و آينده نگري و البته در بزرگسالان يافتن مشكلات كه نشات گرفته از هوش مي باشد.

 

 

تست شخصيت

براي شناخت نقاط مثبت ومنفي شخصيتي فرد در مشاوره فردي با شناخت نقاط مثبت ومنفي شخصيتي افزايش كارايي و شناخت پتانسيل نهان و اشكار فردو كمك به انتخاب بهترين راه حل هاي ممكن براي مشكلات پيش آمده وتنظيم عملكرد فرد براي پيشگيري از بروزمشكلات در آينده.

 

 

تست هاي ازدواج و خانواده

مانند مقياس عشق وشناخت طرحواره و مقياس فرزند پروري و تست زناشويي كه براي تشخيص و يافتن مشكلات و يا پيش بيني مشكلات و كنكاش گذشته فرد براي يافتن دلايل مشكلات احتمالي كنوني.

 

 

تست هاي باليني

مانند اضطراب ، افسردگي ، بيش فعالي كه براي تشخيص ويافتن مشكلات باليني افراد انجام مي گيرد تا نوع نيازو درمان مناسب و تخصصي فرد را تشخيص و ارجاعات مناسب صورت گيرد.

 

تست هاي آنلاين روانشناسي در سايت مركز مشاوره ستاره ايرانيان براي شما فراهم شده است.


برچسب: مركز مشاوره,وظايف مركز مشاوره,مشاوره روانشناسي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۵۰:۱۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

شخصيت شناسي فرزند اول و دوم

روانشناسي شخصيت تعاريف متعددي براي واژه و مفهوم شخصيت بيان شده است يكي از شخصيت هاي معروف در زمينه روانشناسي شخصيت و مشاوره روانشناسي را به عنوان الگوهاي رفتاري و شيوه هاي فكري كه سبب سازگاري فرد با محيط اطراف خود مي شود تعريف كرده است.

بچه چندم خانواده هستيد؟

روانشناسي شخصيت تعاريف متعددي براي واژه و مفهوم شخصيت بيان شده است  كدام از اين تعاريف مي توانند بر جنبه هاي خاصي از ويژگي هاي شخصيت اشاره داشته باشند يكي از شخصيت هاي معروف در زمينه روانشناسي شخصيت و مشاوره روانشناسي را به عنوان الگوهاي رفتاري و شيوه هاي فكري كه سبب سازگاري فرد با محيط اطراف خود مي شود تعريف كرده است.

انجام رايگان تمام تست هاي روانشناسي شخصيت در سايت مشاورانه قرار داده شده است.

 

تعريف هاي مختلف در روانشناسي شخصيت

در حالي كه بسياري از روان شناسان نيز براي شخصيت تعاريف متعدد ديگري آوردند.

مثلاً برخي از آنها ويژگي هاي پايدار كه از نظر اخلاقي و رفتاري و ذهني در فرد وجود دارد را شخصيت مي دانند و در واقع شخصيت را به عنوان مجموعه اي پايدار و ثابت از ويژگي هاي با ثبات اخلاقي رفتاري و ذهني در فرد مي داند كه سبب نوعي خاص از رفتار درون مي شود شخصيت واژه ايست كه ريشه لاتين داشته و از مواردي مانند نقاب برگرفته شده است.

شخصيت يك ماسك است؟

شايد در گذشته اشاره به نقاب و ماسكي داشته است كه  افراد در ان زمان ها در گذشته به روي چهره خود گذاشته و مشغول به تئاتر و يا ساير فعاليت هاي هنري مي شدند.از نظر مشاوره مي توان گفت شخصيت به تمامي ويژگي ها و خصوصيات فرد اشاره مي كند كه در واقع نتيجه آن معرف رفتار شخص است.از جمله اين ويژگي ها مي توان به احساسات تفكرات ذهني رفتارها طرز عادات و طرز بيان و همچنين ارتباط با ديگران اشاره نمود كه به صورت كلي شخصيت آدمي را بيان مي نمايند.

خيلي ها به بررسي و شناخت شخصيت خود و اطرافيان خويش از اين بعد كه چه ماهي در سال متولد شده اند علاقه نشان مي دهند.اما جالب است بدانيد بر اساس نظريه يكي از روانشناسان بزرگ، آلفرد آدلر، ترتيب تولد شما تاثير بسزايي در ويژگي هاي شخصيتي تان دارد.

ترتيب تولدتان روانشناس شخصيت

بنابراين مي توانيد با دانستن ويژگي هاي ترتيب تولدتان روانشناس شخصيت خود باشيد!

شخصيت فرزندان اول

فرزند اول معمولا از ويژگي ها و نقش هايي مانند معلم، رهبر يا ناظم بودن برخوردارند.

اين افراد بسيار با وجدان، وظيفه شناس و محافظه كار اما گاه تبهكار، خودكامه و عصبي هستند.

شخصيت فرزند دوم

فرزندان دوم كه هميشه  يك الگو، تهديد، منبع رقابت يا سرمشق از فرزند بزرگ تر در خانه دارد معمولا افرادي رقابت جو، و جاه طلب هستند.

البته ممكن است عكس اين حالت رخ دهد و فرزند دوم به دليل موفقيت هاي بزرگ فرزند اول دچار نااميدي  و تنبلي شده و سعي در كسب موفقيت يا رقابت با فرزند اول نداشته باشد.

 

شخصيت فرزند آخر

فرزند آخر كه اغلب نيز عزيزدردانه و مركز توجه افراد خانواده است، معمولا به موفقيت هاي زيادي دست مي يابد.

البته نازپرورده بودن و ايجاد وابستگي زياد نيز ممكن است باعث شود عادت به تلاش و خودشكوفايي در وجودشان شكل نگيرد.

شخصيت تك فرزند

تك فرزندان كه بيشتر وقت خود را با والدين و افراد بزرگسال مي گذرانند اغلب زود به پختگي و نگرش هاي بزرگسالانه دست مي يابند.

اين افراد كه با رقابت و تقسيم كردن آشنا نيستند در بيرون از خانه و قرار گرفتن در موقعيت هايي كه مركز توجه نيستند ممكن است دچار نااميدي و احساس ناتواني شوند.

شخصيت شما، سرنوشت شما

شخصيتي كه ما داريم مانند نقشه اي است كه جغرافياي درون و مسير بيروني زندگي مان را مشخص مي كند.ما بر اساس اين نقشه رفتار مي كنيم، به انتخاب شغل و همسر دست مي زنيم و نسبت به اتفاقات مختلف و افراد مختلف واكنش نشان مي دهيم.اگر شما از خصوصيات دروني و شخصيت خويش آگاه شويد و روانشناس شخصيت خود باشيد مي توانيد متوجه علت انتخاب ها و رفتار خود گرديد.ا

گرچه تغيير دادن گونه شخصيتي مان سخت است اما با آگاهي و بينشي كه نسبت به خودمان كسب مي كنيم تاحدودي مي توانيم نقص هاي خود را رفع كرده و افق هاي پيش روي خود را وسيع نماييم.والدين بايد بدانند كه برخورد يكسان با فرزندان به معني برخوردي عادلانه نيست.

 

به رسميت شناختن تفاوت هاي فردي فرزندشان

همچنين والدين بايد با به رسميت شناختن تفاوت هاي فردي فرزندشان و توجه به تفاوت هاي مادرزادي در شخصيت شان  از مقايسه و سرزنش فرزندان دست بردارند.توجه داشته باشيد كه تغيير دادن جنبه هاي آسيب رسان شخصيت تان و شناخت بهتر خود با كمك روان درمانگران و متخصصين بهداشت رواني امكان پذير است.اما تغيير در شخصيت يك شبه حاصل نمي شود و اين نيازمند انگيزه و تلاش مستمرتان است.

همچنين مي توانيد از آزمون هاي شخصيتي معتبر براي شناخت بهتر شخصيت خود سود بجويد البته اجراي تست هاي شخصيتي معتبر و تعبير و تفسير دقيق آن از عهده ي روانشناسان كارآزموده بر مي آيد.جالب است بدانيد كه گاه با تغيير دادن عادات و رفتار خود به مرور باعث تغيير دادن شخصيت و باورهاي دروني خود  مي شويد.

انجام كليه تست هاي روانشناسي از جمله تست شخصيت و تست استرس، ازدواج، خانواده در سايت مشاورانه به صورت رايگان قرار داده شده است. خدمات ما به صورت 24 ساعته در زمينه هاي مشاوره روانشناسي خانواده به صورت مشاوره تلفني و حضوري با شماره  02122247100 براي افسردگي، وسواس، روانكاوي، هيپنوتراپي، اضطراب و غيره باتجربه ترين  روانشناسان ايران در كنار شما هستند. مشاوره آنلاين رايگان سايت مشاورانه قرار داده شده است.


برچسب: روانشناسي شخصيت,شخصيت شناسي,شخصيت فرزندان اول،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۷:۴۱:۲۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

يك ازدواج موفق خواهيد داشت اگر...

از نظر فرهنگي و در طول تاريخ هميشه زن و مرد ايده آل در ذهن مردم،حالتي تصور مي شده كه در آن مرد،بزرگ تر از زن باشد.امروزه با تغيير ارزش ها، ازدواج هايي با شرايط معكوس سنتي، يعني بزرگ تر بودن دختر از پسر را شاهد هستيم.

تفاوت سني در ازدواج 

از نظر فرهنگي و در طول تاريخ هميشه زن و مرد ايده آل در ذهن مردم، حالتي تصور مي شده كه در آن مرد، بزرگ تر يا لااقل هم سن با زن باشد.امروزه با تغيير ارزش ها، ازدواج هايي با شرايط معكوس سنتي، يعني بزرگ تر بودن دختر از پسر را شاهد هستيم.

از آنجا كه دختران زودتر از پسران به بلوغ جسمي مي رسند و جامعه نيز از دخترها زودتر از پسرها انتظار رفتار بزرگسالانه دارد، بنابراين نگرش جامعه به كم سن بودن دخترها در ازدواج مثبت تر است.در عين حال با تغيير سبك زندگي، ادامه تحصيل دخترها و شاغل بودنشان، شرايط نسبت به گذشته تغيير كرده است.

 

تفاوت سن زن و مرد 

تحقيقات صورت گرفته درمورد تفاوت سن زن و مرد نشان مي دهد كه :

در ازدواج ميان دو فرد مجرد، معمولا دخترها نسبت به پسرها كم سن و سال تر هستند.

مواردي كه زن براي دومين بار ازدواج مي كند و مرد براي اولين بار، تفاوت سني و بزرگ تر بودن دختر آشكار تر است.

اما چرا بزرگ تر بودن دختر از پسر همچنان يك ويژگي منفي محسوب مي شود؟

دردسرها يا مشكلات احتمالي بزرگ تر بودن دختر در زندگي مشترك چيست؟

مشكلات احتمالي بزرگ تر بودن دختر در زندگي مشترك

صرف نظر از بزرگ تر بودن دختر يا پسر، فاصله سني زياد موضوعي است كه مي تواند باعث فاصله دنياي روانشناختي بين زن و مرد شود.

از جمله مشكلات و چالش هاي احتمالي بزرگ تر بودن دختر در سايت مشاوره ازدواج مطالعه كنيد.

مخالفت خانواده با ازدواج 

عمده ترين دلايل مخالفت خانواده با ازدواج مخالفت خانواده ها مي تواند به صورت مستقيم يا غير مستقيم ابراز شود.

در مخالفت غير مستقيم خانواده روي خوشي به تصميم فرزندشان نشان نمي دهند يا به گرمي از ازدواج و انتخاب او استقبال نمي كنند.

به عنوان مثال والدين ممكن است بگويند:

“ما نظري نداريم، هر جور ميل خودته، علف بايد به دهن بزي شيرين باشه، تو قراره باهاش زندگي كني ببين مي توني باهاش ده سال ديگه بسازي و همينجوري عاشقش بموني؟”

دلايل مخالفت خانواده با ازدواج 

دلايل مخالفت خانواده با ازدواج را مي توان در تقسيم بندي زير مطرح نمود:

براي ازدواج زود است

خانواده ها ممكن است معتقد باشند فرزندشان هنوز به رشد و بلوغ عاطفي لازم نرسيده اند و انتخاب شان نادرست و يك انتخاب زودگذر و موقتي است كه بايد مقابل آن بياستند.

دليل مخالفت خانواده پسر ممكن است اين باشد كه پسرشان هنوز از نظر شغلي در وضعيت باثباتي قرار ندارد يا اينكه هنوز خدمت سربازي اش را تمام نكرده.

خانواده دختر نيز ادامه تحصيل دخترشان را ملاك قرار مي دهند و ممكن است ازدواج را مانع پيشرفت فرزندشان بدانند و با او مخالفت كنند.

شرايط مالي براي ازدواج مهيا نيست

آماده نبودن جهيزيه كامل يكي از دلايل مخالفت خانواده دختر است.خانواده پسر نيز ممكن است نداشتن بوجه كافي جهت مخارج عروسي، تهيه خانه و… را به عنوان دليل مخالفت خود بيان كنند.

از انتخاب فرزندشان ناراضي هستند

ممكن است والدين به قضاوت روي آورند و بگويند.ساير دلايل و راه حل هاي مخالفت والدين با ازدواج را در سايت مشاوره ازدواج دات كام مشاهده كنيد.

 

سوال هاي خوب در جلسه خواستگاري

اگر دختر و پسر از تفاوت هاي فردي و خانوادگي يكديگر مطلع باشند مي توانند تصميم درست بگيرند. در جلسات خواستگاري وقتي دختر و پسر به طور خصوصي با هم صحبت مي كنند پرسش هايي كه از هم مي پرسند به آنها كمك مي كند بعضي از تفاوت هاي خانوادگي خود را بشناسند.

  1. خانواده براي تو چقدر اهميت دارد؟
  2. احساس ات درباره شيوه اي كه والدين ات تو را بزرگ كرده اند چيست؟
  3. والدين ات اهل كجا هستند و كجا بزرگ شدند؟ درباره ريشه هاي فرهنگي و مليتي آنها چه مي داني؟
  4. چه سنت هايي در خانواده شما اهميت داشته اند؟ دوست داري فرزندانت هم اين سنت ها را ادامه بدهند؟
  5. روابط تو با برادرها و خواهرهايت چگونه است؟ نزديكترين عضو خانواده به تو كيست؟
  6. بزرگترين نزاعي كه با خانواده خود داشتي چه بوده است؟ آيا اين مسئله كاملا حل شده است؟
  7. چند وقت يك بار خانواده ات را مي بيني؟ فكر مي كني همين مقدار كافي است؟
  8. آيا در زمان كودكي تو والدين ات با هم درگيري و نزاعي شديدي پيدا كردند؟ چه احساسي نسبت به آن وضعيت داشتي؟
  9. نسبت به حفظ روابط خانوادگي با اقوام احساس تعهد مي كني؟ به نظر تو كار درستي است كه با بخشي از اعضاي فاميل قطع رابطه كنيم؟

10. در بين اقوام ات چه كسي براي تو فرد محبوبي است؟ چه چيزي او را تا اين حد ويژه كرده است؟

11. در مدت آشنايي چه رفتارهايي از طرف خانواده من باعث ناراحتي تو شده است؟ فكر مي كني مي توانيم موضوع را حل كنيم؟

12. معمولاً از شهرهاي ديگر مهمان براي شما مي آيد؟ اگر به خانه ما آمدند دوست داري چقدر آنجا بمانند؟

13. نسبت به عضوي از اعضاي خانواده خود حسادت مي كني؟ چرا؟

14. اگر بچه داشته باشيم مايلي چند وقت يك بار پدربزرگ و مادربزرگ خود را ببيند؟ درباره اينكه بچه ها وقت زيادي را با پدربزرگ و مادربزرگ يا ساير بستگان بگذرانند، نگراني خاصي داري؟

برترين نكات مشاوره اي ازدواج در سايت مركز مشاوره ازدواج براي شما فراهم شده است.


برچسب: ازدواج موفق,مخالفت والدين با ازدواج,ازدواج،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۲۵:۲۷ توسط:دكتر جلالي موضوع: