مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

تحقير و توهين به همسر ✔️ آيا اين رابطه عادي است؟

تحقير و توهين به همسر يكي از رفتارهاي مخرب و آسيب‌زا در روابط زناشويي است. اين رفتار مي‌تواند تأثير منفي زيادي بر سلامت روان و جسمي همسر، روابط زوجين و حتي فرزندان آنها داشته باشد. در اين مقاله به بررسي علل، پيامدها و راهكارهاي مقابله با تحقير و توهين به همسر خواهيم پرداخت.
علل تحقير و توهين به همسرعوامل مختلفي مي‌توانند باعث علت بي احترامي مردبهزن شوند. برخي از اين عوامل عبارتند از:
خودمحوري و تسلط طلبي همسر: برخي از همسران به دليل خودمحوري و تسلط طلبي خود، سعي مي‌كنند همسر خود را كوچك كنند و از اين طريق احساس قدرت و برتري كنند.عدم اعتماد به نفس همسر: برخي از همسران به دليل عدم اعتماد به نفس خود، سعي مي‌كنند با رفتارهاي تحقيرآميز، همسر خود را كوچك كنند تا خود را برتر نشان دهند.وجود مشكلات و اختلافات در زندگي زناشويي: برخي از همسران به دليل وجود مشكلات و اختلافات در زندگي زناشويي خود، عصبانيت و ناراحتي خود را با رفتارهاي تحقيرآميز به همسر خود نشان مي‌دهند.وجود الگوهاي رفتاري نامناسب در خانواده: برخي از همسران از رفتارهاي پدر يا مادر خود در خانواده الگوبرداري مي‌كنند و اين رفتارها را در زندگي زناشويي خود تكرار مي‌كنند.پيامدهاي تحقير و توهين به همسرتحقير و توهين به همسر مي‌تواند پيامدهاي منفي زيادي داشته باشد. برخي از اين پيامدها عبارتند از:
عوامل فردي: برخي از افراد، به دليل مشكلات شخصيتي، تمايل بيشتري به توهين كردن به ديگران دارند. اين افراد ممكن است عزت نفس پاييني داشته باشند و به دنبال جلب توجه يا تسلط بر ديگران باشند.عوامل محيطي: برخي از عوامل محيطي، مانند استرس، فقر و خشونت خانگي، مي‌توانند احتمال توهين به همسر را افزايش دهند.عوامل ارتباطي: برخي از افراد، مهارت‌هاي ارتباطي ضعيفي دارند و نمي‌توانند به طور سازنده با مشكلات خود مواجه شوند. اين افراد ممكن است به جاي بيان احساسات خود به طور مستقيم، از توهين كردن به همسر خود استفاده كنند.آسيب به عزت نفس همسر: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث آسيب به عزت نفس و اعتماد به نفس همسر شود. همسر ممكن است احساس كند كه ارزشمند نيست و شايسته احترام نيست.ايجاد احساس ناامني در همسر: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث ايجاد احساس ناامني در همسر شود.

همسر ممكن است احساس كند كه همسرش او را دوست ندارد و به او اهميت نمي‌دهد.كاهش اعتماد بين زوجين: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث كاهش اعتماد بين زوجين شود. همسر ممكن است احساس كند كه همسرش به او اعتماد ندارد و او را جدي نمي‌گيرد.آسيب به روابط اجتماعي همسر: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث شود كه همسر در جمع احساس خجالت و شرم كند. اين امر مي‌تواند بر روابط اجتماعي همسر تأثير منفي بگذارد.افسردگي، اضطراب و ساير مشكلات رواني: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث بروز افسردگي، اضطراب و ساير مشكلات رواني در همسر شود.افزايش احتمال خيانت: تحقير و توهين به همسر مي‌تواند باعث افزايش احتمال خيانت همسر شود. همسر ممكن است براي جبران احساسات منفي خود، به دنبال رابطه‌اي خارج از ازدواج باشد.ايجاد احساس خشم، نفرت و كينه در همسر: توهين به همسر، مي‌تواند احساس خشم، نفرت و كينه را در او ايجاد كند. همسري كه مورد توهين قرار مي‌گيرد، احساس مي‌كند كه مورد بي‌احترامي قرار گرفته است. اين احساس، مي‌تواند منجر به بروز رفتارهاي پرخاشگرانه و مخرب در او شود.آسيب به روابط زناشويي: توهين به همسر، مي‌تواند به روابط زناشويي آسيب برساند. اين رفتار، مي‌تواند منجر به كاهش صميميت و نزديكي بين همسران شود. همچنين، مي‌تواند زمينه‌ساز بروز مشكلات و اختلافات در رابطه شود.

منبع:مشاوره ازدواج-تحقير و توهين به همسر ✔️ آيا اين رابطه عادي است؟


برچسب: توهين به همسر,تحقير همسر,اختلافات زناشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۵۱:۲۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

ازدواج با بزرگتر از خود

ازدواج با بزرگتر از خود:فاصله سني زن و شوهر را مي‌توان ۲ تا ۴ سال دانست.
كه در بعضي از منابع دو تا ۷ سال هم در نظر گرفته شده است.
ازدواج با بزرگتر از خود
اختلاف سن در ازدواجالبته اين به اين معنا نمي باشد كه اگر يكي دو سال اين سن ها ها بيشتر باشد يا كم شود نبايد ازدواج صورت گيرد.
شايد بتوان بيان كرد كه اگر همه زمينه‌ها مورد ارزيابي قرار گرفته باشد.
و مشكل به خصوصي نباشد مي توان از فاصله سنيچشم پوشيد .
اما با اين وجود بهترين و مطلوب ترين فاصله سني ۲ الي ۴ سال مي باشد.
طبيعي مي‌باشد كه اگر ساير موقعيت مطلوب نباشد باز هم نمي توان ازدواج موفق داشته باشيد.
مطالب و مقالات سايت “مشاوره ازدواج” توسط تيم تخصصي مشاوران و روانشناسان تهيه و پشتيباني شده است.


فلسفه رعايت اختلاف سن در ازدواجفلسفه‌ي چنين فرق سني اين مي باشد كه:اول خانم ها زودتر از آقايان به بلوغ عقلي و جسمي مي‌رسند .و در آخر زودتر به پختگي رواني خواهند رسيد.از طرف ديگر هم احتياج هاي جنسي در رابطه با خانوم ها زودتر فروكش خواهد كرد.و به علت آماده بودن زودتر خانمها براي ازدواج كردن .و بلوغ اجتماعي اين فرق داشتن سني مطرح شده است.ديدگاه اسلام در ازدواج با بزرگتر از خوداز ديدگاه اسلام تناسب داشتن متفاوت در ازدواج به عنوان هم كفو بودن مطرح مي باشد.
كفو هم بودن دو همسر به معني تناسب و يكسان بودن .يكسان بودن در رابطه با سني يعني در نظر داشتن با منطق فرق سني مي باشد.از نظر اسلام ازدواج كردن با فرق سني فراوان امر نامشروعي نمي باشد.

نبودن تفاهم در اختلاف سن ازدواجبا بيشتر شدن سن انعطاف آدمي كم مي‌شود و همين عوامل در زندگي مشترك باعث مشكل خواهد شد.

منبع:مشاوره ازدواج-ازدواج با بزرگتر از خود


برچسب: اختلاف سني در ازدواج,تفاوت سني در ازدواج,ازدواج،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۴۹:۵۲ توسط:دكتر جلالي موضوع: