مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟

قطع ناگهاني رابطه عاطفي چه دليلي دارد؟
قطع و تمام كردن رابطه عاطفي اين روزها خيلي زياد اتفاق مي افتد و يكدفعه طرف شما غيب مي شود و ديگر هيچ رد و نشاني از خودش به جا نمي گذارد، در صورتي كه اين ترك ناگهاني رابطه عاطفي به وجود آيد چطور بايد برخورد كرد؟
حتما شنيده ايد كه دو نفر رابطه اي را شروع مي كنند و بعد از مدتي يكي از آن ها به طور ناگهاني يارش را ترك مي كند البته توجه داشته باشيد كه منظور از رفتن، جدايي موقت بر حسب توافق نمي باشد.
بلكه بدين معني است كه يكي از طرفين به طور ناگهاني و يكدفعه رابطه را تمام مي كند در صورتي كه كه با اين مشكل رو به رو شده ايد بهتر است سردرگم نشود و سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و هم چنين آگاهي خودتان را در مورد قطع ناگهاني رابطه افزايش دهيد. در اين صورت راحت تر خواهيد توانست با اين اتفاق كنار بياييد.
سوالات خود در زمينه هاي زير را به صورت رايگان در انتهاي مطلب بيان كنيد:
وقتي مردي بخواهد رابطه را تمام كنددليل تغيير رفتار ناگهاني زنانچرا پسران عشقشان را ترك ميكننددلايل مردان براي ترك رابطهعلت ترك ناگهاني رابطهفرق قطع رابطه با پايان رابطهوقتي مردي شما را ترك ميكندمشكلات رابطه عاطفيقطع ناگهاني رابطه عاطفي: واقعا چرا؟دليل قطع رابطه ناگهاني و دانستن اين كه چطور بايد يك رابطه را به پايان برسانيم يك نوع مهارتي است كه بايد كسب كرد و از بلوغ فكري نشات مي گيرد و توجه داشته باشيد كه قطع ناگهاني رابطه دلايل مختلفي دارد و زماني كه فرد ترك شده نسبت به اين موضوع آگاهي و اطلاعات نسبي داشته باشد بهتر مي تواند با اين موضوع كنار بيايد.


چك كردن گوشي همسرچك كردن گوشي همسر | گوشي همسرم را چك كنم يا نه؟در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و دلايل قطع ناگهاني رابطه را در بيان مي كنيم و هم چنين اصولا چه افرادي با چه ويژگي هايي دست به اين كار مي زنند را مورد بررسي قرار مي دهيم.
مي خواهند جدا شوند اما شهامت ندارنددر بسياري از اوقات فرد به دلايل مختلف نمي تواند با شريك عاطفي اش رو به رو شود و درباره جدايي با او صحبت كند و حرف دلش را بزند و او شهامت برخورد مستقيم و صحبت كردن از ترك رابطه را ندارد اين وضعيت به وجود آمده دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟


برچسب: قطع ناگهاني رابطه عاطفي,رابطه,رابطه عاطفي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۱۶:۱۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

فراموشي عشق اول در مردان، كاري سخت يا آسان؟

فراموشي عشق اول در مردان، كاري سخت يا آسان؟
شايد براي شما كمي عجيب باشد اما برخلاف باور عمومي جامعه فراموش كردن عشق اول براي مردان سخت و دشوار است زيرا عشق اول براي مردان اتفاقي سرشار از تجربه هاي عاطفي لذت بخش مي باشد كه فرد آن را براي اولين بار تجربه مي كند، شروع رابطه عاشقانه جزئي از بهترين ايام دفتر خاطرات است كه فرد در آن زمان شور و حال خاصي دارد.
يكي از دلايلي كه باعث مي شود مردان عشق اولشان را فراموش نكنند احساس عجيب و منحصر به فردي است كه نسبت به آن شخص دارند و آن را نيمه گمشده خودشان مي دانند، اولين باري كه مرد عاشق مي شود احساس مي كند كه دنيا براي او بسياري عجيب شده است و براي اولين بار به يك نفر اهميت مي دهد و دوست ندارد او را از دست بدهد، در واقع احساساتي كه آميخته با عشق اول است فراموش كردن را براي مردان سخت تر مي كند.
در ادامه اين مقاله به بررسي كامل عشق اول در زندگي مردان مي پردازيم.
آيا فراموشي عشق اول در مردان شدني است؟عشق اول احساسي خاص و منحصر به فرد مي باشد زيرا فرد احساسي را تجربه مي كند كه هرگز آن را تجربه نكرده و براي اولين بار آن حس عميق براي او منحصر به فرد مي باشد، به طوري كه انگار دنيا براي او زيباتر شده است و مشكلات از بين رفته اند و مردم مهربان تر شده اند و در مقابل دنيا تنها يك نفر وجود دارد كه او را به خوبي درك مي كند و براي او ارزش قائل است و دوستش دارد.


اگر تجربه عشق اول براي مردان طولاني نباشد و خيلي زود به پايان برسد باز هم براي او به خاطره اي دور و لذت بخش تبديل مي شود و حس نوستالژيك به او مي دهد و در باقي عمرش از اين تجربه ياد مي كند و خاطرات از ذهنش پاك نمي شود.
تكنيك-فراموشي-عشق-قديم-يا-قبليعشق قديمي و پيشنهادهايي براي فراموشي آنچرا فراموشي عشق اول در مردان سخت است؟اين كه به چه دليل فراموشي عشق اول در مردان وجود دارد دلايل متعددي را شامل مي شود كه در ادامه به برخي از آن ها ذكر شده است:
عشق اول مردان احساس قوي و قدرتمند استاولين باري كه مردي عاشق مي شود احساس مي كند كه دنياي او در حال دگرگوني مي باشد و حسي رمانتيك و سرشار از هيجان را تجربه مي كند اين احساس براي او تجربه اي تازه و جديد مي باشد و مردي كه براي بار اول اين حس را تجربه مي كند نمي تواند آن را به راحتي فراموش كند
اين احساس بسيار قدرتمند مي باشد و مانند يك ماجراجويي جديد فرد را از حاشيه امن زندگي اش خارج مي كند و به همين دليل مردان هيچوقت نمي توانند اين احساس لذت بخش و قدرتمند زندگي شان را فراموش كنند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-فراموشي عشق اول در مردان، كاري سخت يا آسان؟


برچسب: عشق اول,فراموش كردن عشق اول,عشق اول در مردان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۰۶:۰۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

خواستگاري بدون حضور پسر ، آيا رسمي درست است؟

چه روانشناساني با خواستگاري جلسه اول بدون حضور پسر موافق هستند؟
حضور در جلسه خواستگاري بدون حضور پسر نوعي از خواستگاري مي باشد كه در آن نظر خانواده پسر در اولويت است به طوري كه در اين خواستگاري مادر و خواهر پسر به خواستگاري دختر رفته و پس از تاييد از جانب آن ها قرار براي خواستگاري با حضور پسر تعيين مي شود، اين نوع از خواستگاري ممكن است در همه فرهنگ ها و خانواده ها مورد پذيرش نباشد و با واكنش هاي متفاوتي رو به رو شود.
در اين مقاله توضيحات در مورد خواستگاري بدون پسر در جلسه اول ارائه شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.
اين نوع خواستگاري درست است يا غلط؟جلسه خواستگاري و رسم و رسوم مربوط به آن مساله اي كاملا فرهنگي مي باشد در صورتي كه رسم و رسوم خانواده شما با رسومات خانواده طرف مقابل متفاوت باشد در اين صورت بايد به زمينه هاي فرهنگي مابين توجه شود.
چرا برخي از ازدواج كردن مي ترسند؟
زيرا هر چند تفاوت و شكاف هاي فرهنگي بيشتر باشد در اين صورت احتمال به وجود آمدن اختلاف ها در آينده افزايش مي يابد به همين دليل در مورد اين سوال جواب ثابتي وجود ندارد كه آيا خواستگاري بدون حضور پسر درست مي باشد يا غلط.
نقش خانواده در امر ازدواج بسيار مهم مي باشد و ممكن است به خاطر اين اهميت زياد، دختران و پسران مخالفتي با نظر خانواده ها نداشته باشند و احتمال دارد اين امر در بسياري از فرهنگ ها رايج باشد و دختر و خانواده او با اين مسئله مشكلي نداشته باشند.
در صورتي كه خانواده دختر با اين مسئله مشكل داشته باشند و اين نوع خواستگاري از نظر آن ها نوعي بي احترامي و احساس ناخوشايند در فرد ايجاد كند در اين صورت بايد محترمانه آداب مربوط به خانواده خود را با  طرف مقابلتان در ميان بگذاريد تا جلسات خواستگاري با حضور پسر صورت گيرد.
خواستگاري بدون حضور پسر، پيامدهاي منفيخواستگاري كه در جلسات ابتدايي آن پسر حضور نداشته باشد مي تواند در برخي از موارد مشكلاتي را ايجاد كند، زيرا در جلسات اوليه آشنايي افراد بيشتر خصوصيات ظاهري و رفتارهاي كلي يكديگر را مورد بررسي قرار مي دهند، هنگامي كه بررسي اين موضوع به شخص ديگري نظير مادر سپرده شود ممكن است نتوانيد فردي را بر اساس فاكتورهاي مورد نظر خودتان پيدا كنيد.


زيرا مسلما شما و مادرتان تفاوت هايي در طرز نگاه به زيبايي و خصوصيت هاي رفتاري مناسب با يكديگر خواهيد داشت، و آن چه كه از نظر مادرتان مناسب مي باشد ممكن  است با معيارهاي شما متفاوت باشد و شما آن را تاييد نكنيد.
هم چنين خواستگاري بدون حضور پسر براي بسياري از خانواده ها خوشايند نمي باشد.
زيرا در اين مواقع دختر و خانواده اش ممكن است برداشت كنند كه پسر از استقلال رأي كافي برخوردار نمي باشد به همين دليل قبل از خواستگاري بايد در مورد آداب و رسوم و فرهنگ مورد قبول خانواده دختر تحقيقات بيشتري صورت گيرد تا خانواده ها با يكديگر آشنا شوند و از همان ابتدا خانواده ها با مشكل و سوء تفاهم مواجه نشوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خواستگاري بدون حضور پسر ، آيا رسمي درست است؟


برچسب: خواستگاري,خواستگاري سنتي,خواستگاري بدون پسر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۰۲:۱۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

علائم والدين مضطرب

علائم والدين مضطرب
برخي از والدين بدون اينكه متوجه باشند، رفتارهاي نادرستي انجام مي دهند كه باعث ايجاد اضطراب در فرزندشان مي شود؛ ميزان بالاي اضطراب و استرس اثرات منفي و مخربي در آينده كودكان مي گذارد.
اين والدين معمولا به دنبال اين هستند كه فرزندشان هيچ كمبودي احساس نكند و نگرانند كه مبادا مشكلي براي آن ها پيش بيايد، اين والدين حتي با تغييرات آب و هوا هم نگران مي شوند، زيرا مي ترسند كه فرزندشان بيمار شود يا آسيبي ببيند.
در اين قسمت از مشاورانه قصد داريم علائمي كه نشان دهنده والدين دلواپس و نگران است را بيان كنيم.
والدين مضطرب – والديني كه مدام با نگراني با فرزندشان صحبت مي كنند.والدين مضطرب به طور مداوم در مورد احتمال آسيب ديدن و با ابراز نگراني با كودك خود صحبت مي كنند. براي مثال دائما به كودك مي گويند، مراقب باش زمين نخوري، با احتياط حركت كن و از اين دست جملات. ترس هاي زياد آن ها در مورد فرزندشان به يك فوبيا تبديل شده است.
اگر شما از اين دست والدين هستيد باي بدانيد كه، انجام اين كار و تكرار اين رفتارها باعث ايجاد اضطراب در فرزند شما مي شود، شما بايد خود را كنترل كنيد و بهتر است به جاي تذكر دادن و ابراز نگراني، راه كارهايي كه باعث جلوگيري از آسيب خوردنش مي شود را به او ياد بدهيد.
چيزهاي مختلفي را از دسترس كودك خارج مي كنند.والديني كه چيزهاي خاصي را از دسترس كودك خود خارج مي كنند نيز والديني مضطرب هستند. گاهي اوقات ترس هاي ما بي جا و احمقانه است. كودك شما نبايد با ترس هاي شما بزرگ شود، زيرا اين باعث ايجاد استرس و اضطراب زياد در او خواهد شد.
شما بايد دليل و منشا ترس هاي خودتان را شناسايي كنيد و هر نوع محركي كه باعث افزايش اين ترس مي شود را از محيط حذف كنيد. اگر نتوانيد با اين كار، ترس خود را كنترل كنيد بايد حتما از مشاور كمك بگيريد.


كودك خود را ۲۴ ساعت زير نظر دارند.والدين مضطرب عموما دچار وسواس هستند و هر ثانيه كودك خود را تحت نظر دارند و حواسشان به او است و حتي كوچك ترين اشتباه فرزندشان را به او گوشزد مي كنند؛ اين رفتار والدين، كودك را كلافه مي كند.
شما بايد اين را بدانيد كه كنترل همه چيز در دست شما نخواهد بود. شما بايد فقط روي بخشي از كارها و رفتارهاي كودك تمركز داشته باشيد و بهتر است كه او را به حال خودش بگذاريد.
سنجش استرسسنجش استرس | چرا بايد استرس را اندازه گيري كرد؟همه خواسته هاي كودكشان را برآورده مي كنند.والديني كه همه درخواست هاي فرزند خود را برآورده مي كنند تا مبادا ناراحت شود يا غر بزند و همچنين والديني كه به طور مدام دنبال راضي كردن فرزند خود هستند، جز والدين مضطرب و هميشه نگران دسته بندي مي شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-علائم والدين مضطرب


برچسب: علائم والدين مضطرب,اضطراب و استرس,والدين مضطرب،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۴۶:۳۴ توسط:دكتر جلالي موضوع:

حساسيت به طرد چيست؟ راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن

حساسيت به طرد چيست؟راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن
حساسيت به طرد چيست و راهكارهاي درماني آن چه چيزي مي تواند باشد؟ زندگي گروهي براي انسان ها اهميت بسياري دارد به طوري كه تمامي افراد از طرد شدن و كنار گذاشته شدن از اجتماع را موضوعي ناخوشايند مي دانند و تلاش مي كنند از به وجود آمدن اتفاقات اين چنيني جلوگيري كنند.
اما گروهي از افراد نسبت به اين مسئله بيش از حد واكنش نشان مي دهند، واكنش هاي شديد نسبت به كنار گذاشته شدن از يك جمع و يا رفتارهايي كه به دنبال آن از فرد سر مي زند ممكن است مشكلاتي براي فرد و اطرافيان به وجود آورد، به همين دليل در اين مقاله سعي مي كنيم تا با مفهوم حساسيت به طرد، علل و راه هاي درمان آن آشنا شويم پس اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
حساسيت به طرد چيست؟گروهي از افراد هستند كه به دنبال بهانه اي براي طرد شدن مي باشند و گوش به زنگ هستند تا نشانه هاي طرد شدن را دريافت كنند، آن ها ساده ترين رفتارها را به عنوان دليلي براي طرد شدن تلقي مي كنند و به دنبال چنين رفتارهايي مي باشند كه اگر چه با شرايط محيط و اجتماع نامتناسب است اما با استنباطي كه آن ها در ذهن شان دارند كاملا هم خواني مي كند.
براي مثال فردي كه نسبت به طرد شدن حساس مي باشد در حين مكالمه با دوستش اگر متوجه شود كه دوستش گاهي به تلفن همراه خود نگاه مي كند، اين كارش را به معني برداشت مي كند، كه حتما او حوصله مرا ندارد و نمي خواهد با من صحبت كند و از اين طريق او مي خواهد به من بفهماند كه بايد با او خداحافظي كنم، او احتمالا مي خواهد براي هميشه ارتباطش را با من قطع نمايد.
به دنبال چنين رفتار و باوري اين فرد نسبت به رفتار دوستش واكنش شديدي نشان مي دهد و اين واكنش مي تواند به صورت رفتارهايي مانند خداحافظي نابهنگام و ترك قرار تا يك پرخاشگري تمام عيار باشد، واكنش به هر صورت كه باشد از نظر چنين فردي، هيچ دليل ديگري براي رفتار اين فرد نمي توان متصور شد.
حساسيت به طرد، واكنش ها به ادراك طردهر فردي بر اساس شخصيت و روحياتي كه دارد به شكل منحصر به فردي به احساس طرد شدنش پاسخ مي دهد و به طور كلي مي توانيم انواع پاسخ ها به حساسيت بالا نسبت به طرد شدن را در چند گروه طبقه بندي كنيم:
افرادي كه به دنبال تاييد و محبت ديگران بر مي آينداين گروه از افراد به دليل ترسي كه از طرد شدن و از دست دادن نزديكانشان دارند همواره تلاش مي كنند تا از به وجود آمدن كوچك ترين اختلاف نظر و دلخوري جلوگيري كنند، آن ها همواره به دنبال تاييد و محبت ديگران مي باشند و در نتيجه سعي مي كنند تا بيش از حد به ديگران محبت كنند و ديگران و شرايط آن ها را درك كرده و مقدم بر خود مي دانند، به طور كلي مي توان گفت اين گروه از افراد خودشان را به عنوان فردي مستقل از ياد مي برند و بر اساس برنامه ها و نيازهاي ديگران زندگي مي كنند.
افرادي كه با پرخاش و بد رفتاري تلاش مي كنند توجه ديگران را جلب كننديكي ديگر از شايع ترين واكنش ها در مقابل احساس طرد شدگي، خشم و عصباني شدن مي باشد، افرادي كه در مقابل بي توجهي ديگران عصباني مي شوند، از كوره در مي روند و يا با زورگويي مي خواهند خودشان را در يك رابطه حفظ كنند در اين گروه قرار دارند.


اين افراد اگر چه به ظاهر خودشان را خودخواه نشان مي دهند و يا طوري وانمود مي كنند كه ديگران نسبت به آن ها در مرتبه پايين تري قرار دارند در حقيقت نسبت به تنها شدن و از دست دادن اطرافيانشان آسيب پذير مي باشند.
افرادي كه به خاطر حساسيت به طرد تنهايي را بر مي گزينندانتخاب كردن تنهايي مي تواند يك پيش دستي هوشمندانه در مقابل حساسيت بالا به طرد شدن باشد، به عبارت ديگر آن ها باور دارند كه از جانب عزيزان و نزديكانشان قرار است طرد شوند و به خاطر اين جدايي ناراحتي و مشكلات زيادي را تجربه مي كنند، به همين دليل آن ها از همان ابتدا سعي مي كنند تا وارد روابط اجتماعي نزديك نشوند تا با طرد شدن رو به رو نشوند.
افرادي كه از به وجود آمدن رابطه صميمانه واهمه و ترس دارند و زماني كه يك رابطه صميمانه شكل مي گيرد سعي مي كنند آن رابطه را از بين ببرند و هم چنين تلاش مي كنند تا روابط شان را به صورت منطقي نگه دارند در اين گروه قرار مي گيرند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-حساسيت به طرد چيست؟ راه هاي تقويت حس دوست داشته شدن


برچسب: طرد شدن,نشانه هاي طرد شدن,حساسيت به طرد،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۴۲:۴۴ توسط:دكتر جلالي موضوع:

پيشگيري از اعتياد به اينترنت

پيشگيري از اعتياد به اينترنت، راهكارهاي علمي
در مورد روش هاي پيشگيري از اعتياد به اينترنت چه مي دانيد؟ امروزه به دليل استفاده روز افزون از فضاي مجازي، اعتياد به اينترنت بسيار زياد شده و به امري رايج تبديل شده است.
به همين دليل بسياري از افراد به دنبال روش هايي براي جلوگيري از اعتياد به اينترنت مي باشند تا بتوانند استفاده از فضاي مجازي را براي خود و فرزندشان به خوبي مديريت كنند.
درمان و پيشگيري اين مسئله نياز به راهكارهاي فردي و جمعي دارد تا بتواند اثربخشي خوبي بر روي فرد داشته باشد.
در صورتي كه شما در ميزان مصرف اينترنت با چالش هايي رو به رو شده ايد در اين مقاله راهكارهاي مختلفي را براي پيشگيري از اعتياد به اينترنت بيان مي كنيم كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.
اعتياد به اينترنت به چه معناست؟اعتياد به اينترنت يك نوع اعتياد رفتاري مي باشد كه فرد وابستگي شديدي به اينترنت دارد و با استفاده از وسايلي كه مي توان به اينترنت متصل شود اضطراب و تنش هاي او كاهش مي يابد.
اعتياد به اينترنت تنها مربوط به ميزان ساعاتي كه فرد در اينترنت سپري مي كند نمي شود بلكه زمان هايي كه فرد به فعاليت هاي غير ضروري در اينترنت مي پردازد را نيز شامل مي گردد.
امروزه اين نوع اعتياد افراد بسياري را به خودش درگير كرده است و انواع مختلفي دارد به همين دليل لازم است هر چه سريع تر پيشگيري هاي لازم برا اعتياد به اينترنت انجام گيرد.


علائم اعتياد به اينترنتاعتياد به اينترنت نشانه هاي زير را دارد كه شامل موارد زير مي شود:
ضعف در كار يا تحصيل: بسياري از افرادي كه به طور دائم در فضاي مجازي هستند بيشتر وقت خود را از دست مي دهند زيرا آن ها به تدريج به جاي وقت بيش تر براي كار يا تحصيل با فضاي مجازي سرگرم مي شوند و متوجه گذر زمان نمي شوند.تمايل زياد به اينترنت: اگر در مكاني باشند كه اينترنت قطع شود و يا امكان اتصال به اينترنت را نداشته باشند به هم مي ريزند و پرخاشگر مي شوند.تمايل به دوري از اطرافيان: كسي كه به اينترنت وابسته است و اعتياد به اينترنت دارد فضاي مجازي را به دورهمي و جمع هاي دوستانه و خانوادگي ترجيح مي دهد.علائم اعتياد به اينترنتمشاوره اعتياد به اينترنت مشاورانهپيامدهاي اعتياد به اينترنتاينترنت و فضاي مجازي هر چند مفيد باشد و اسباب پيشرفت انسان ها را فراهم كند مانند هرچيز ديگري در صورتي كه بيش از اندازه مورد استفاده قرار گيرد با عوارضي همراه خواهد بود كه در زير مواردي از آن را بيان مي كنيم:
كاهش روابط عاطفي و ارتباط با اطرافيانمشكلات رواني چون اضطراب و افسردگي و غيرهمشكلات جسماني مانند ضعيف شدن بينايي و غيرهكاهش عملكرد شغلي و تحصيليكاهش روابط انساني و اجتماعيتغيير عقايد و باورها

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-پيشگيري از اعتياد به اينترنت


برچسب: اعتياد به اينترنت,اعتياد,علائم اعتياد به اينترنت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۳۵:۰۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

عواقب باورنكردني صحبت درباره رابطه جنسي با ديگران

صحبت درباره رابطه جنسي با ديگران چه عواقبي دارد؟
حرف زدن درباره رابطه جنسي با ديگران يكي از رفتارهايي مي باشد كه در صورتي كه يكي از زوجين آن را انجام دهد به آسيب هاي زيادي منجر مي شود، به همين دليل بسياري از متخصصان به زوجين توصيه مي كنند تا در مورد مسائل زناشويي شان با ديگران صحبت نكنند، زيرا در اين شرايط فرد احساس امنيت نمي كند و حريم شخصي اش خدشه دار مي شود.
در اين خصوص بهترين راه براي حل مشكل جنسي و زناشويي كمك گرفتن از فرد متخصص مي باشد در صورتي كه اين موضوع براي شما و همسرتان دردسر ساز شده است.
اين مقاله را مورد مطالعه قرار دهيد زيرا در آن توضيحات بيشتري در اين مورد بيان شده و مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد هم چنين در جلسات مشاوره خانواده مي توانيد چنين مسائلي را مطرح نماييد.
صحبت درباره رابطه زناشويي با ديگران: چرا اين كار را مي كنند؟صحبت كردن افراد در مورد مسائل جنسي و زناشويي با ديگران ممكن است دلايل مختلفي داشته باشد براي مثال افرادي كه در اولين رابطه جنسي شان مشكلات مختلفي دارند و نمي دانند براي حل آن بايد چه كارهايي را انجام دهند به همين خاطر مشكلشان را با خانواده و دوستان مطرح مي كنند تا با استفاده از تجربيات ديگران مشكلشان را حل نمايند.
اگرچه اين راه حل مناسب به نظر نمي آيد زيرا از اين طريق به حريم شخصي زندگي تان صدمه وارد مي كنيد و ممكن است از اين افراد راه حل هاي نا مناسب و غير تخصصي دريافت كنيد كه عمل كردن به آن ها ممكن است به رابطه شما آسيب وارد كند.
براي اين كه مشكل جنسي تان را حل كنيد بايد از مشاور و متخصص كمك بگيريد مراجعه به روانشناس و دريافت خدمات مشاوره جنسي مي تواند مفيد باشد و در اين خصوص به شما كمك بسياري كند.
علاوه بر اين برخي از افراد به خاطر صميميتي كه با دوستان و افراد خانواده شان دارند اين كار را انجام مي دهند و به آن عادت دارند بدون آن كه به مشكلات و تبعات آن فكر كنند.


جدا خوابيدن زن و شوهرجدا خوابيدن زن و شوهر | قهر نيستم فقط جدا مي خوابيم!حرف زدن درباره رابطه جنسي با ديگران چه تبعاتي دارد؟به عنوان مثال مسأله خجالت زنان از رابطه جنسي را در نظر بگيريد با چه افرادي مي تواند درباره اين موضوع حرف زد؟ رابطه جنسي شما و همسرتان يكي از خصوصي ترين جنبه هاي زندگي مشترك تان مي باشد و در اين خصوص بايد در مورد خصوصي ترين اميال و نيازهاي يكديگر با يكديگر حرف بزنيد.
براي اين كه هر دو شما در اين زمينه موفق باشيد بايد اعتمادي پايدار ميان شما و همسرتان شكل گيرد و زماني كه اين مسائل را با ديگران در ميان مي گذاريد احترام به حريم خصوصي همسرتان را ناديده مي گيريد و به آن توجهي نداريد در نتيجه اعتماد ميان شما شكسته شده و از بين مي رود و نمي توانيد در مورد خصوصي ترين موضوع زندگي تان با يكديگر راحت باشيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-عواقب باورنكردني صحبت درباره رابطه جنسي با ديگران


برچسب: رابطه جنسي,مسائل زناشويي,رابطه زناشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۳۰:۰۸ توسط:دكتر جلالي موضوع:

برگرداندن زن به زندگي، روش هاي برگرداندن زني كه قهر كرده

برگرداندن زن به زندگي، روش هاي برگرداندن زني كه قهر كرده
براي برگرداندن زني به زندگي و شعله ور كردن مجدد نيروي عشق در وجود او چه كاري بايد انجام داد؟ بسياري از مردان به خاطر اين مشكل كه همسرشان به دلايل مختلف قهر كرده است و تصميم به جدايي دارد، به مشاور مراجعه مي كنند، در اين شرايط بسياري از مردان نمي دانند كه براي بازگرداندن همسرشان از تصميم خود و بازگرداندن او به زندگي چه كارهايي را بايد انجام دهند.
از جمله مواردي كه بايد به آن توجه كنند و ياد بگيرند عبارت اند از:
يادگيري مهارت گفت و گوي موثرتلاش براي شناخت موانعي كه بر سر راه زندگي مشترك وجود داردتلاش براي حل و فصل منطقي اين مشكلدر ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم تا آگاهي شما در اين خصوص افزايش يابد.


برگرداندن زن به زندگي، چرا زنان تصميم به جدايي مي گيرند؟دلايل بسياري براي زنان وجود دارد كه از زندگي مشترك شان نااميد شوند و با وجود مخالفت هايي كه از جانب همسرشان مي بينند براي طلاق و جدايي اقدام كنند، از جمله دلايلي كه باعث مي شود زنان تصميم به جدايي از همسرشان بگيرند عبارت است از:
احساس ناامني در رابطه عاطفيوجود شك و ترديد هايي در زمينه خيانت يا مواجهه با آندرگيري با مشكلات ماليوجود اختلاف هاي حل نشده و قديميدرگيري با خشونت خانگيدرگيري با آسيب هاي اجتماعي نظير اعتياد همسرو غيره.برگشت بعد از طلاقبرگشت بعد از طلاق | رعايت نكاتي براي آشتي و بازگشت بعد از طلاقبرگرداندن زن به زندگي، توصيه هايي براي مردانبراي اين كه به همسرتان را به زندگي برگردانيد و او را به ادامه زندگي اميدوار كنيد بايد از برخي راهكارهاي موثر كمك بگيريد در ادامه مقاله به برخي از مهم ترين آن ها اشاره مي كنيم.
مهارت گفت و گوي موثر را بياموزيداولين قدمي كه براي حل مشكلات و برگرداندن همسر خود به زندگي بايد برداريد، حرف زدن صحيح در مورد مشكلات مي باشد در بسياري از مواقع زنان گزارش مي كنند كه همسرشان آن ها را درك نمي كند و در مورد مشكلات اصلي آن ها اطلاعي ندارد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-برگرداندن زن به زندگي، روش هاي برگرداندن زني كه قهر كرده


برچسب: جدايي از همسر,جدايي,قهركردن زن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۰۰:۱۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:

سياه چاه اعتماد – آيا اعتماد كردن مي تواند خطرناك باشد؟

اعتماد عبارت از اقدام مربوط به داشتن اطمينان نسبت به يك شخص يا يك چيز ديگري مي باشد. اين يك تجربه انساني مبنايي مي باشد.
به منظور اينكه جامعه بتواند عملكرد خودش را به صورت مناسبي انجام بدهد، به اعتماد نياز دارد.
اعتماد مي تواند نقش مهمي را در ايجاد خوشحالي داشته باشد. در صورتي كه اعتماد وجود نداشته باشد، ترس ايجاد خواهد شد.
اعتماد يك مورد جايگزين / يا اضافي نمي باشد، بلكه يك مورد مهمي مي باشد. برخي از تجربيات مربوط به زندگي مي توانند بر روي اعتماد يك فرد نسبت به ديگران تاثيرگذار باشند.
آيا من داراي مشكلات مربوط به اعتماد هستم؟ علائم رايجهر شخصي نسبت به كسي كه بايد به او اعتماد كند و ميزان اعتمادي كه بايد به او داشته باشد، نامطمئن مي باشد.
در برخي مواقع، زمان مناسب براي اعتماد كردن مشخص نمي باشد. افراد به صورت روزمره در مورد شخصي كه بايد به آن اعتماد كنند و ميزان اعتمادي كه بايد نسبت به او داشته باشند، تصميم گيري مي كنند.
در برخي مواقع مي خواهيم كه در مقايسه با ساير افراد، اعتماد بيشتري داشته باشيم. اين يك مورد خوبي مي باشد.
وجود نداشتن بدگماني به صورت كلي، مي تواند يك مشكل جدي باشد. ولي تشخيص در مورد زمان اعتماد كردن و شخص قابل اعتماد به ما كمك خواهد كرد تا ايمن و با نشاط باشيم.


علائم مربوط به يك شخص داراي بدگماني افراطي عبارتند از:• نبود رابطه صميمي يا دوستان
• بدگماني كه منجر به ايجاد اختلال در يك رابطه مي شود
• روابط چشمگير و داراي اختلاف زياد
• بدگماني يا اضطراب در مورد دوستان و خانواده
• وحشت زدگي در طول رابطه صميمي فيزيكي
• ايجاد اين باور كه ساير افراد فريبنده يا بدخواه مي باشند، بدون داشتن هيچ نوع مدركي
در برخي مواقع، بدگماني نقش مهمي را در زندگي يك شخص ايفا مي كند. شكست ها يا خيانت هاي گذشته مي تواند عامل اصلي اين مشكل باشد.
بدگماني يك واكنش قابل قبول به احساس ترك شدن يا مورد خيانت واقع شدن مي باشد. ولي احساسات عميق مربوط به عدم اعتماد مي تواند يك تاثير منفي بر روز زندگي يك شخص بگذارد.
اين حالت مي تواند منجر به ايجاد اضطراب، عصبانيت يا عدم اعتماد بنفس شود. خوشبختانه افراد مي توانند مجددا اعتماد را ياد بگيرند.
در طول اين فرآيند، همكاري كردن با يك درمانگر مي تواند مفيد باشد.
وابستگي زن به خانوادهوابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج0 ديدگاه/مارس 19, 2022ادامه مطلبمشكلات مربوط به اعتماد در نتيجه چه مواردي ايجاد مي شوند؟اغلب مشكلات مربوط به اعتماد در نتيجه تجربيات و تعاملات مربوط به مراحل اولي زندگي ايجاد مي شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سياه چاه اعتماد – آيا اعتماد كردن مي تواند خطرناك باشد؟


برچسب: بدگماني,اعتماد,اعتماد كردن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۰۷:۵۵:۰۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

احساس امنيت چه تأثيري بر سلامت روان تان دارد؟

براي شناخت مفهوم امنيت، مي توان به ريشه ي لغوي آن يعني « امن » توجه كرد.احساس بي خطر بودن، در امان بودن و پناه داشتن، به معناي احساس برخروداري از امنيت است.
كسي كه امنيت دارد، در واقع قلبي مطمئن و آرام دارد و به نوعي احساس آرامش و اطمينان مي كند.همچنين فردي كه آرام است، ميان انرژي هاي دروني اش يك تعادل و ثبات برقرار است.
منظور از تعادل نيرو هاي دروني اين است كه فرد انگيزه، اميد، توانايي ها و تلاش هاي خود را در مسير هاي رشد و اهدافش به كار مي گيرد؛ بدون اينكه در آن ها افراط يا تفريط داشته باشد.
همچنين، چنين شخصي به جاي فرار از سختي ها و مشكلات، با آن ها رو به رو گشته و آن ها را حل و فصل مي نمايد.
افرادي كه با احساس امنيت زندگي مي كنند، هم خود در آرامش به سر مي برند و هم به ديگران اين احساس خوب را انتقال مي دهند.
با ادامه ي مطلب همراه باشيد تا شما را با روش هاي رهايي از بيقراري و كسب امنيت آشنا كنيم.
وابستگي زن به خانوادهوابستگي زن به خانواده بعد از ازدواج0 ديدگاه/مارس 19, 2022ادامه مطلبآثار امنيت بر زندگي شما چيست؟ امنيت و آرامش، عامل موفقيت در كارهابرخورداري از حس امنيت قلب را نيرومند مي كند و باعث مي شود تا از نيروي اراده و عقلي متمركز و زيادي برخوردار باشيد.
 حفظ كرامت انسانيفردي كه احساس آرامش و امنيت دارد، استقلال فكري خود را حفظ مي كند و در تصميم گيري ها، دچار اضطراب و ترس نمي شود و عزت نفس بالايي خواهد داشت.


 حفظ آرامش روحي و سلامت جسمي خود در برابر خطراتفرد ايمن، براي سلامت جسمي و روحي خود و خانواده اش تلاش مي كند و هر جا كه باشد، ايمني و آسايش را برقرار مي كند.
 افزايش سطح آگاهي و دانش فردوقتي قلب و روان تان در احساس امنيت و آرامش به سر ببرد، ذهنش هشيار است و بر زندگي اش تمركز دارد.در نتيجه، فرد با حوصله و انگيزه كافي، براي كسب آگاهي از محيطش كنجكاو مي شود و سعي مي كند آگاهي و علمش را بالا ببرد.
 نظم در اموردر صورتي كه احساس امنيت و آرامش را تجربه كنيد، ذهني متمركز بر برنامه ها و امور زندگي تان داريد و با نظم و برنامه پيش خواهيد رفت.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-احساس امنيت چه تأثيري بر سلامت روان تان دارد؟


برچسب: احساس امنيت,امنيت,سلامت روان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۲۰:۱۲ توسط:دكتر جلالي موضوع: