مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

بد غذايي كودكان | دليل و درمان بد غذايي كودك

بد غذايي كودكان، دليل و درمان بد غذايي كودك
يكي از مسائلي كه ذهن والدين را درگير خودش دارد، موضوع بد غذايي كودكان مي باشد، برخي از كودكان دچار بي اشتهايي مي باشند و هر گونه غذايي را نمي خورند و بيشتر به غذاهاي مخصوص مانند شيريني جات و يا آب ميوه ها تمايل دارند و تمايلي به خوردن سبزيجات و گوشت نشان نمي دهند.

دليل و درمان بد غذايي كودكدر صورتي كه كودك از مواد مغذي و مفيد استفاده نكند رشد طبيعي نخواهد داشت او بايد در سن رشد از مواد غذايي تغذيه كند تا انرژي لازم براي فعاليت ها و سوخت و ساز بدن به دست آورد و رشد و وزن مناسب را داشته باشد، از طرف ديگر اگر والدين برخورد نامناسبي با كودك شان نداشته باشند و او را به اجبار و زور به غذا خوردن وادار كنند موجب لجبازي و تنفر آن ها از غذا خواهد شد.
البته قبل از هر چيزي براي تغذيه مناسب بايد ديد كه كودك در چه مرحله رشدي قرار دارد، بعد از آن راهكارهاي مناسبي را براي رفع بد غذايي كودك در نظر بگيريد و براي بد غذايي او اقداماتي را انجام دهيد.
دليل بد غذايي كودكانبراي اين كه بد غذايي كودكتان را درمان كنيد بايد ابتدا منشا آن را بيابيد به طور معمول دليلي كه باعث بد غذايي كودكان مي شود شيوه فرزند پروري مي باشد.
يكي از دلايل بدغذايي كودكان، شيوه نادرستي است كه والدين براي غذا دادن به كودك شان به كار مي برند، به طور مثال برخي از والدين از غذا به عنوان تنبيه كودك استفاده مي كنند و زماني كه كودك كار اشتباهي مي كند او را مجبور مي كنند تا غذايي كه دوست ندارد را بخورد، در حالي براي تنبيه كودك بايد از روش هاي سالم استفاده كرد و اين روش مناسب تنبيه كودك نمي باشد.
در صورتي كه ساعت دقيق غذا خوردن كودك رعايت نشود و كودك برنامه غذايي درستي نداشته باشد، كودك تمايلي به خوردن غذا نخواهد داشت و از اهميت غذا خوردن براي كودك كم مي شود، اگر در محيط هاي شلوغ و پر تنش كودك را مجبور به غذا خوردن كنيد كودك آرامش كافي نخواهد داشت و اشتهاي خود را از دست مي دهد.
هم چنين بسياري از مادران با ظرف غذا دنبال كودك شان مي دوند توجه داشته باشيد كه اصرار بيش از حد، كودك را كلافه مي كند و كودك ديگر اشتياقي به غذا خوردن نخواهد داشت. از ديگر دلايلي كه باعث بدغذايي كودك مي شود مي توان به استقلال طلبي كودك اشاره نمود زيرا بسياري از آن ها دوست دارند قاشق را در دست بگيرند و خودشان به طور مستقل غذا بخورند.
براي اين كه روش هاي غذا خوردن كودك تان را اصلاح كنيد بايد از مشاوره كودك كمك بگيريد تا با استفاده از راهكارهاي مناسب به شما كمك كند و تغييرات كاربردي ايجاد نمايد.
توجه داشته باشيد در برخي از موارد ممكن است كودك به دليل اسهال، ورم گلو، عفونت ادراري و بي اشتهايي عصبي دچار بد غذايي شود كه در اين صورت بايد به پزشك مراجعه كنيد تا اقدامات لازم را انجام دهد.


انواع بد غذايي در كودكانممكن است كودكتان به برخي از غذاها علاقه داشته باشد و با ميل و اشتياق بخورد اما برخي ديگر را دوست نداشته باشد و تمايلي به خوردن آن نشان ندهد.
در اين مواقع با او به جر وبحث و جنگ نپردازيد بلكه اگر به تغذيه كودك تان اهميت مي دهيد غذاهاي مختلفي را به او پيشنهاد دهيد و توجه داشته باشيد كه تغذيه كودك بسيار مهم مي باشد و از نيازهاي اساسي و اوليه كودكان است.
در ادامه اين مقاله به برخي از غذاهاي مفيدي كه كودكان تمايلي به آن ندارند را بيان مي كنيم و بيان راهكارهاي مناسبي براي خوردن آن ها توسط كودك مي پردازيم.
نخوردن سبزيجات از انواع بد غذايي كودكبسياري از كودك در حالي كه مزه سبزيجات را نچشيده اند و آن را امتحان نكرده اند به خاطر بوي بدشان آن ها را دوست ندارند و ممكن است آن ها را بخورند و تف كنند، در اين شرايط والدين بايد مواظب واكنش شان باشند و واكنش تندي نداشته باشند بلكه در روز ديگر به كودك تان پيشنهاد بدهيد تا سبزيجات بخورد.

منبع:كانون مشاوران ايران-بد غذايي كودكان | دليل و درمان بد غذايي كودك


برچسب: بد غذايي كودكان,دليل بد غذايي كودكان,درمان بد غذايي كودك،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۷:۴۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

نحوه رفتار با افراد كينه اي | چگونه با اين افراد سازگار شويم؟

نحوه رفتار با افراد كينه اي، چگونه با اين افراد سازگار شويم؟
با افراد كينه اي چه رفتاري بايد داشت؟ افراد كينه اي چه ويژگي هايي دارند؟
افراد كينه اي حافظه بسيار قوي دارند و اصولا رفتارها و گفتارهاي ديگران را به خوبي در خاطرشان نگه مي دارند. اين افراد به شدت تمايل دارند تا ديگران به آن ها توجه كنند و مورد توجه آن ها قرار بگيرند و در بسياري از موارد نمايشي و به شكل نامناسب رفتار مي كنند تا توجه ديگران را به خودشان جلب كنند. در بسياري از موارد اين اختلال در دوران نوجواني و يا اوايل بلوغ نشان داده مي شود.
در ادامه اين مقاله به بررسي اين اختلال مي پردازيم و رفتارهاي افراد كينه اي را بررسي كرده و رفتار درست را بيان مي كنيم.
اگر باعث ناراحتي فردي كينه اي شديد چه بايد بكنيد؟نحوه رفتار با افراد كينه اي، معذرت خواهي كنيددر صورتي كه كار اشتباهي انجام داده ايد سعي كنيد مسئوليت آن را بپذيريد و به اشتباه خود اعتراف كنيد و براي اين كه اشتباه تان را جبران كنيد از طرف مقابل معذرت خواهي كنيد.
در صورتي كه به نظر خودتان كار اشتباهي انجام نداده ايد اما طرف مقابل تان فكر مي كند كه اشتباه كرده ايد سعي كنيد به نظرش احترام بگذارد و اجازه دهيد بداند كه متوجه ديدگاه متفاوتش هستيد، البته به او بگوييد كه از عمد باعث ايجاد مشكل نشده ايد.
اگر جه فكر مي كنيد خطايي از شما سر نزده است اما نسبت به وضعيت به وجود آمده متاسفيد و سعي مي كنيد طرف مقابل را راضي نگه داريد.
از طرف مقابل در مورد كاري كه بايد براي جبران انجام دهيد سوال كنيدگاهي اوقات همين كه شما تصميم به عذرخواهي مي گيرد و نيت خوبي داريد براي عذرخواهي كافي مي باشد، اما توجه داشته باشيد برخي از افراد بعد از عذرخواهي شما از اشتباهات شما چشم پوشي نمي كنند و راهي را براي بدتر كردن اوضاع در نظر مي گيرند.
در اين شرايط شما بايد از طرف مقابل تان بپرسيد كه براي بهتر شدن اوضاع چه كاري مي توانيد انجام دهيد؟


نحوه رفتار با افراد كينه اي، بعد از عذرخواهي و دفاع از خودتان مسئله را رها كنيدبه طور مداوم تلاش نكنيد كه ديدگاهتان در مورد آن مسئله مورد تاييد ديگران قرار گيرد و فرد مبل را مجبور به پذيرش اين مورد كنيد زيرا اين امر باعث مي شود حس كينه در او تقويت شود، فرد كينه اي در بسياري از موارد دست از كينه جويي بر مي دارد.
گاهي اوقات شما با تغيير برخوردتان مي توانيد باعث شويد تا فرد كينه اي دست از اين تغيير موضع بردارد، هم چنين سعي كنيد وانمود كنيد كه از عصبانيت آن فرد اصلا نگران و ناراحت نيستيد.

نحوه رفتار با افراد كينه اي، درمانگران رفتاري شناختي اعتقاد دارند كه گاهي اوقات با وانمود كردن چيزي به درستي مي توانيم وضعيت را تغيير دهيم و به صورتي كه دوست داريم پيش ببريم.
بدانيد كه كينه اي شدن طرف مقابلتان دلايل زيادي داردكينه اي شدن در افراد دلايل بسياري دارد به عنوان مثال ممكن است اعضاي خانواده اش هميشه او را مورد انتقاد قرار مي داده اند و او سعي دارد در برابر آن ها از خودش دفاع كند و يا خواهر و برادر كوچكتر او هيچ گاه مورد سرزنش قرار نگرفته اند اما او به خاطر سرپيچي از هر موضوعي توسط خانواده اش مجازات شده است.

منبع:كانون مشاوران ايران-نحوه رفتار با افراد كينه اي | چگونه با اين افراد سازگار شويم؟


برچسب: افراد كينه اي,كينه اي شدن,رفتار با افراد كينه اي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۳:۴۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

روانشناسي نوجوان ۱۴ ساله

جنبه هاي مختلف رشد در ۱۴ سالگي و از نظر روانشناسي نوجوان ۱۴ ساله – زمان مطالعه ۵ دقيقه
روانشناسي نوجوان ۱۴ سالهچهارده سالگي سني محوري مي باشد. در حالي كه برخي از كودكان ۱۴ ساله شروع به حركت در مسير رسيدن به فردي مسئول مي كنند، برخي ديگر شروع به طغيان مي كنند و با گروه هاي مشكل دار آميخته مي شوند.
اين سن زماني مهم براي اطمينان از راهنمايي هاي كافي به فرزندتان و كمك به او براي به دست آوردن مهارت هاي مورد نياز براي آينده موفق است.

روانشناسي نوجوان 14 سالهروانشناسي دختر ۱۴ سالهدر سن ۱۴ سالگي، دختران ممكن است اين ويژگي ها را داشته باشند:  چالش هاي شخصي، تلاش براي مستقل بودن، خجالت زده شدن توسط خانواده، مشتاق پذيرفته شدن توسط همسالان و دوستان، بدخلق، تكانشي و خود محوري.
سال‌هاي نوجواني مي‌تواند براي والدين و كودك دوران سختي باشد. دختر در سن ۱۴ سالگي، در تلاش است تا هويت، عادات و علايق خود را كشف كند. چند راه متداول براي برخورد با دختر ۱۴ ساله شامل موارد زير مي باشد:
به او فضا بدهيد و به حريم خصوصي او احترام بگذاريد. اغلب، نوجوانان براي آرام شدن و كنار آمدن با هورمون ها، تغييرات بدن و احساسات خود به زمان و مكان نياز دارند.


مي‌توانيد با علاقه‌مند شدن به چيزي كه به آن علاقه دارد، با او ارتباط برقرار كنيد. با هم ناهار بخوريد يا به سالن برويد و خودتان را نوازش كنيد.
به موسيقي كه دوست دارد گوش دهيد و ببينيد آيا مي توانيد يك برنامه تلويزيوني پيدا كنيد كه هر دوي شما بخواهيد با هم آن را تماشا كنيد.
نظر او را در مورد مسائل اخير روز، مانند گرم شدن زمين (هر موضوعي كه راحت در مورد آن صحبت مي كند) بپرسيد.
فعاليتي را پيدا كنيد كه مي توانيد با هم انجام دهيد، مانند رفتن به كنسرت يا اسكي. اگر اين كار باعث راحتي دخترتان مي شود، مي توانيد اين كار را با مادر و دختران انجام دهيد.
با او در مورد توليد مثل انسان، اهميت رابطه جنسي ايمن و استفاده از داروهاي ضدبارداري صحبت كنيد.
همچنين ممكن است لازم باشد با او در مورد مواد مخدر، اعتياد و اينكه چگونه مي توانند بر بدن و ذهن آن ها تأثير بگذارند نيز صحبت كنيد.
به آن ها در مورد تغذيه مناسب و عواقب رژيم غذايي شديد يا پرخوري نيز بياموزيد زيرا نوجوانان از اختلالات وزن نگران هستند.

منبع:كانون مشاوران ايران-روانشناسي نوجوان ۱۴ ساله


برچسب: روانشناسي نوجوان ۱۴ ساله,روانشناسي,روانشناسي نوجوان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۴۸:۵۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

هرگز با اين 10 زن ازدواج نكنيد| زنان خطرناك براي ازدواج

افراد معمولا قبل از ازدواج وقت كافي و لازم را براي شناخت يكديگر نمي گذارند و با عجله ازدواج مي كنند و به همين دليل ازدواج آن ها از همان ابتدا محكوم به شكست است، بنابراين بايد مطمئن باشيد كه شريك زندگي خود را از درون مي شناسيد، هرچند هيچ زني كامل نيست اما در زير ويژگي زناني ذكر شده است كه زنان نامناسب براي ازدواج هستند.
شناخت دختر نامناسب براي ازدواج1. دختر وابسته به پدر و مادربين صميمي بودن با والدين و وابسته بودن به آن ها تفاوت زيادي وجود دارد، مثلا دائما شما را با والدينش مقايسه مي كند، با والدينش در مورد همه چيز مشورت مي كند، اجازه مي دهد والدينش براي شغل و زندگي اش نظر دهند، عادت دارد كه والدينش از تمام وسايل او مراقبت كنند و هميشه بايد والدينش را در جريان تمام اتفاقات بگذارد.
مشكلات رابطه با دختر وابستهافراد وابسته عاطفي نياز به اطمينان و حمايت از طرف مقابل دارند، مثلا مرتب مي گويند:
« دوستم داري؟»
« آيا برايتان ايجاد مزاحمت كردم؟ آيا آزارتان مي دهم؟»
« آيا مي خواهيد با من وقت بگذرانيد؟»
« چطور به نظر مي رسم؟»
« تو نمي خواي جدا بشي و من رو رها كني مگه نه؟»
اين افراد اغلب اوقات احساس عدم اعتماد به نفس دارند و بايد به طور مدام آن ها را تاييد كنيد تا احساس خوبي داشته باشد. افرادي كه نمي توانند انتخاب كنند در نهايت تمايل به ترك رابطه مي كنند.



هرگز با اين 10 زن ازدواج نكنيدفشار مشكلات عاطفي دختر وابستهوابستگي نوعي ناراحتي عاطفي مي باشد، مثلا وقتي با هم نيستيد ممكن است دائما نگران باشد كه آيا او شما را دوست داريد يا نه؟ كه اين امر استرس شما را بالا مي برد. 
استرس بالا بر نحوه ابراز احساسات شما تاثير مي گذارد و ممكن است باعث ايجاد مشكلات زير شود:
تغييرات ناگهاني خلق و خوبدخلقي مداوم يا احساس افسردگيخشم با غم، گريه يا فريادخشونت نسبت به افراد و اشياءتنش عضلاني، سردرد، ناراحتي معدهخود مراقبتي ضعيف دختر وابستهاگر همسرشما انتظار دارد كه همه نياز هاي او را برطرف كنيد، واقع بين نيست و در صورتي كه نتواند تغيير كند، دچار پريشاني عاطفي مي شود كه بر فعاليت هاي اجتماعي هردوي شما تاثير مي گذارد. 

منبع:كانون مشاوران ايران-هرگز با اين 10 زن ازدواج نكنيد| زنان خطرناك براي ازدواج


برچسب: ازدواج,دختر نامناسب براي ازدواج,زنان خطرناك براي ازدواج،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۰۶:۳۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

شناخت پيش از ازدواج| مشاوره قبل از ازدواج

براي اين كه ازدواج موفقي داشته باشيد شناخت پيش از ازدواج از اهميت بسياري برخوردار مي باشد، ازدواج انتخابي مهم در زندگي هر فردي مي باشد زيرا تصميم گيري حياتي، كل زندگي فرد را دستخوش تغيير و تحول مي كند، به طور معمول اين تغييرات غير قابل بازگشت مي باشند.
 به همين دليل دوره نامزدي و دوره شناخت قبل از ازدواج نقش بسيار تعيين كننده اي ايفا مي كند و دوران بسيار مهمي مي باشد و در آينده زندگي اثر مي گذارد.
با شناخت قبل از ازدواج مي توانيد آينده زيبا و عشقي جاودان براي خودتان خلق كنيد و دوره استثنايي و جذاب مي باشد، هم چنين براي شناخت بهتر مي توانيد از مشاوره قبل از ازدواج كمك بگيريد تا با آسودگي كامل در مسير آغاز زندگي مشترك تان قدم برداريد، در اين مقاله سعي مي شود در مورد راه ها، زمان و موارد مورد اهميت براي شناخت شريك آينده زندگي مطالبي بيان شود.
اهميت شناخت پيش و قبل از ازدواجشناخت پيش از ازدواج اهميت بسياري دارد و به تلاش براي شناختن ويژگي ها، خصوصيات و علايق طرفين ازدواج گفته مي شود، در واقع قبل از ازدواج طرفين سعي مي كنند تا پايه ي مشتركي در زندگي زناشويي شان پيدا كنند و از اين كه طرف مقابل شان در آينده رابطه عاطفي و زناشويي مناسبي خواهد داشت مطمئن شوند.
قبل از ازدواج بررسي مواردي مانند نقش خانواده، اختلافات فرهنگي در ازدواج و اختلافات طبقاتي از اهميت بسيار بالايي برخوردار است.
راه هاي شناخت پيش و قبل از ازدواجشناخت قبل از ازدواج به روش هاي مختلفي صورت مي گيرد و اين شناخت بسته به نوع ازدواج دارد. در ازدواج سنتي طرفين در منزل در مورد مسائل كليدي صحبت مي كنند و در صورتي كه خانواده ها معيارها را بپذيرند، وصلت انجام مي شود، برخي از افراد مدتي را به دوستي مي گذرانند تا به شناخت كافي برسند و بعد تصميم به ازدواج مي گيرند.
در اين حالت آن ها به شناخت نسبتا عميقي مي رسند و در جلسات خواستگاري ممكن است صحبت هاي مهمي با يكديگر نداشته باشند، برخي از اين خانواده ها بين اين دو مورد قرار دارند و سعي مي كنند زماني را براي ملاقات در خارج از منزل بگذارند و در مورد مسائل مهم با يكديگر توافق مي كنند و با روحيات يكديگر آشنا مي شوند.
پيش نيازهاي شناخت پيش از ازدواجهر فردي كه قصد ازدواج دارد بايد داراي ويژگي هاي خاصي باشد، اين ويژگي ها باعث مي شود تا امر شناخت ساده تر شود يكي از اين ويژگي ها، صداقت مي باشد، در صورتي كه فرد در زندگي اش صداقت نداشته باشد و آدم راستگويي نباشد هيچ كدام از مراحل بعدي به خوبي پيش نخواهد رفت.
مهم ترين ويژگي پيش نياز آمادگي براي ازدواج، خودآگاهي مي باشد. پس بايد معيارهايي كه بر اساس آن مي خواهيد همسرتان را انتخاب كنيد را بشناسيد. در امر ازدواج بايد خودتان را به خوبي بشناسيد و ملاك هاي روشن و دقيقي براي ازدواج داشته باشيد و انگيزه و هدف خودتان را براي ازدواج تعيين كنيد در صورتي كه فرد معيارهاي روشني براي ازدواج نداشته باشد و بدون هدف ازدواج كند نخواهد توانست فرايند ازدواج را با موفقيت طي نمايد.


مسئوليت پذيري و تعهد از ويژگي هاي ديگري مي باشد كه فردي كه قصد ازدواج دارد بايد به آن ها توجه كند و در نهايت مواردي مانند توانايي ارتباط اجتماعي، مهارت حل مسئله و مديريت هيجانات باعث مي شوند تا فرايند شناخت آسان تر انجام گيرد و طرفين به خوبي با ويژگي هاي يكديگر آشنا شوند.
مدت زمان شناخت پيش و قبل از ازدواجمدت زماني كه براي شناخت طرف مقابل نياز است به عوامل بسيار زيادي بستگي دارد، عواملي مانند محدوديت هاي فرهنگي و آداب و رسوم خانوادگي شديدا آن را تحت تاثير قرار مي دهد، به طور كلي بازه مناسب براي شناخت يك دوره شش ماهه مي باشد البته بايد نوع ارتباط در اين شش ماه از نوع ارتباط هر روزه باشد به شكلي كه  فرد در شرايط مختلف بتواند فرد مقابلش را ببيند و بسنجد. در صورتي كه در دوره شناخت رابطه فرد به صورت عميق نباشد و طرفين درگير هيچ گونه تعارض و اختلافي نشوند ممكن است شناخت كامل و صحيحي از يكديگر به دست نياورند.

منبع:كانون مشاوران ايران-شناخت پيش از ازدواج| مشاوره قبل از ازدواج


برچسب: مشاوره قبل از ازدواج,ازدواج,شناخت پيش از ازدواج،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۹:۲۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

نحوه برخورد با فرد خودكشي كرده چگونه است؟

نحوه برخورد با فرد خودكشي كرده چگونه است؟
نحوه برخورد با فردي كه خودكشي كرده چطور بايد باشد؟ آيا دنيا براي كسي كه خودكشي كرده است به آخر رسيده است؟ خودكشي از جمله اتفاقاتي مي باشد كه ترس و وحشت زيادي را در فرد به وجود مي آورد.
برخورد با فردي كه سابقه خودكشي دارد بايد به گونه اي باشد كه به او آسيبي نرساند بنابراين در ابتدا بايد آرامش خود را حفظ كنيد. البته ترس و وحشتي كه از مرگ نزديكان تجربه مي كنيم با هيچ چيزي قابل مقايسه نيست.
در صورتي كه يكي از اطرافيان مرتكب خودكشي مي شود، احساسات ناخوشايندي به سراغ ما مي آيد و دچار خشم، گناه و غم ناگهاني مي شويم.
البته توجه داشته باشيد كه خشم نقش بسيار مهمي براي جلوگيري از خودكشي مجدد و بازگشت فرد به زندگي عادي داريد در شرايط خودكشي مي توانيد به فرد بسيار كمك كنيد.
در اين مقاله به ارائه راهكارهايي در مورد نحوه برخورد با فردي كه خودكشي مي كند مي پردازيم.
نحوه برخورد با فرد خودكشي كردهنحوه برخورد با كسي كه قبلا خودكشي كرده است حساسيت هاي مربوط به خود را دارد، در اين حالت خانواده و اطرافيان از خودكشي مجدد او مي ترسند و نگرانش هستند و نمي دانند براي پيشگيري از اين موضوع بايد چه رفتاري از خودشان نشان دهند.
در ادامه اين مقاله به رفتارهاي مناسب در برخورد با كسي كه سابقه خودكشي دارد اشاره مي كنيم و آن ها را مورد بررسي قرار مي دهيم تا آگاهي شما در اين خصوص افزايش يابد.
نحوه برخورد با فرد خودكشي كرده، سرزنش نكنيدهميشه افرادي كه داراي مشكلات حاد هستند دست به خودكشي نمي زنند بلكه هر گونه افرادي با هر پيشينه و سابقه شرايط خانوادگي و اجتماعي ممكن است در معرض اين رفتار مخرب قرار گيرند و اقدام به خودكشي كنند، خودكشي علل هاي متفاوتي دارد و بسيار متفاوت و وابسته به شرايط مي باشد.


ممكن است فرد به خاطر افسردگي دست به عمل خودكشي بزند و افراد در حالت افسردگي بدون هيچ دليل خاصي احساس افسردگي، پوچي و نااميدي مي كند.
همه اين ها ممكن است منجر به ايجاد انگيزه براي خود ويرانگري شود و توجه داشته باشيد كه مشاوره افسردگي در اين شرايط بسيار ضروري مي باشد و هر چه زودتر براي درمان بايد اقدام كنيد تا درمان صورت گيرد.
سرزنش اطرافيان در بسياري از موارد باعث وخيم تر شدن اوضاع مي شود، در اثر اين سرزنش ها ممكن است فرد احساس ضعف، ناتواني و شكست كنند و انگيزه او براي خودكشي افزايش يابد در اين شرايط از سرزنش خود بپرهيزيد و سعي كنيد ريشه اين مشكل را شناسايي كنيد و براي حل آن اقداماتي را انجام دهيد.
فردي كه خودكشي مي كند براي اين كه فشار دروني افكار او كمتر شود و شدت اين فشار كاهش يابد بايد از داروهاي ضد افسردگي و دوره هاي روان درماني استفاده كند.

منبع:كانون مشاوران ايران-نحوه برخورد با فرد خودكشي كرده چگونه است؟


برچسب: فرد خودكشي كرده,علل خوكشي,خودكشي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۴:۱۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

معيارهاي ازدواج موفق براساس تحقيقات جهاني

آيا مي دانيد چه معيارهايي براي ازدواج موفق لازم است؟ انتخاب همسر يكي از دغدغه هاي مهم در زندگي هر فرد مي باشد، زيرا اين معيارها كل زندگي فرد را تحت تاثير قرار مي دهد و باعث مي شود فرد انتخاب سرنوشت سازي داشته باشد.
آمادگي براي ازدواج و آگاهي از معيارهاي ازدواج موفق در خوشبختي زوجين نقش بسيار مهمي دارد و باعث به وجود آمدن رابطه اي پايدار مي شود، توجه داشته باشيد كه آمادگي براي ازدواج تنها به وضعيت مالي و اقتصادي مربوط نمي شود بلكه فرد بايد از لحاظ احساسي و فكري براي شروع زندگي مشترك آمادگي لازم داشته باشد تا بتواند ازدواج موفقي را تجربه كند.
در واقع زماني كه تصميم به ازدواج مي گيريد بايد آمادگي لازم براي ازدواج داشته باشيد و هم چنين طرف مقابل آمادگي لازم براي ازدواج را داشته باشد و معيارهاي صحيح ازدواج را به درستي بشناسيد، هم چنين مي توانيد از مشاور خانواده كمك بگيريد تا در انتخاب و پايه ريزي يك زندگي موفق به شما كمك كنند و راهنمايي هاي لازم را در اختيار شما قرار دهند.
پيشنهاد مشاور: روانشناسي ازدواج چه كمكي به ما مي كند؟
تعريف ازدواج موفقازدواج موفقي به ازدواجي مي گويند كه زوجين با شناخت از يكديگر ازدواج كنند و ويژگي هاي زير را در زندگي مشترك شان مورد توجه قرار دهند.


در ازدواج موفق زوجين پذيراي يكديگر هستند و به يكديگر احترام مي گذارند و احترام و صداقت در زندگي مشترك پايه و اساس ازدواج شان مي باشد.هر سه ضلع مثلث عشق استرنبرگ كه شامل صميميت، تعهد و رابطه جنسي مي شود در زندگي شان وجود دارد.افراد شناخت كاملي از نقاط ضعف و قوت يكديگر دارند.رابطه زوجين با از خودگذشتگي و توقعات واقع بينانه همراه مي باشد و انتظارات غيرمنطقي در زندگي زناشويي آن ها هيچ جايگاهي ندارد.زوجين روياها و توهمات دوران كودكي شان را رها مي كنند و نسبت به ازدواج ديدي عميق و دقيق دارند.در ازدواج موفق افراد براي يكديگر وقت مي گذازند و كيفيت زندگي در ازدواج موفق بسيار بالا مي باشد.زوجين در عين حال كه براي يكديگر وقت مي گذارند و زمان هايي را به خود اختصاص مي دهند اما به نيازهاي همسرشان توجه مي كنند.
ازدواج موفق، معيارهاي ازدواج موفق چيست؟سن ازدواج موفقبر اساس مطالعات جديدي كه صورت گرفته است سن ازدواج موفق بين 28تا 30 سال مي باشد اگر چه در اين خصوص تفاوت هايي وجود دارد، اما در صورتي كه ازدواج در اواخر دهه بيست تا اوايل دهه سي صورت گيرد به دليل اين كه افراد به بلوغ كافي رسيده اند و تحت تاثير هورمون ها قرار نمي گيرند مي توانند در مورد آينده شان منطقي تصميم بگيرند، زيرا ميزان سازش، تفاهم و افزايش مسئوليت پذيري در اين سن بيشتر مي باشد.

منبع:كانون مشاوران ايران-معيارهاي ازدواج موفق براساس تحقيقات جهاني


برچسب: ازدواج,معيارهاي ازدواج موفق,ازدواج موفق،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۵۵:۵۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

صحبت در مورد مسائل مالي با همسر |چرا و چگونه؟

صحبت در مورد مسائل مالي با همسر، چرا و چگونه
صحبت كردن در مورد مسائل مالي براي بسياري از زوجين سخت مي باشد و آن ها نمي دانند چطور بدون بحث و دعوا مشكلات مالي خودشان را حل كنند، مسائل مالي در زندگي نقش بسيار مهمي دارد و به همين دليل بسيار لازم و ضروري مي باشد كه زوجين در مورد مسائل مالي با يكديگر به تفاهم برسند.
اين مسئله مانند هر مشكل ديگري راه حل هاي خاص خودش را دارد و شما بايد مهارت گفتگوي موثر را ياد بگيريد.
در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد حل مشكلات مالي و حرف زدن با همسر در اين باره مي پردازيم كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد و آگاهي شما را در اين خصوص افزايش دهد، هم چنين براي اين كه در زندگي مشترك به تعادل برسيد بايد از مشاور خانواده كمك بگيريد.
صحبت در مورد مسائل مالي با همسر: خودداري از گفتگوبراي بسياري از زوجين مشكلات مالي در زندگي زناشويي از جمله مسائل مهم و حساسي مي باشد كه صحبت كردن در مورد آن ها سختي هاي بسياري براي آن ايجاد مي كنند، علت اين موضوع باورهاي غلطي مي باشد كه بسياري از افراد در اين زمبنه دارند.
به طور مثال بسياري از افراد صحبت كردن در مورد مسائل مالي را مناسب نمي دانند و صحبت كردن در مورد مسائل مالي را نشان دهنده اين است كه آن ها انسان هاي مادي گرايي مي باشند.
به همين دليل ممكن است آن ها دچار نشخوار هاي ذهني و خطاهاي شناختي مانند ذهن خواني شوند و در صورتي كه در مورد مسائل مالي حرف بزنند همسرشان درباره آن ها چه فكرهاي مي كنند.
لازم است كه بدانيد كه مشكلاتي كه در زندگي مشترك به وجود مي آيند بهتر است زوجين با گفتگوي سالم به حل آن بپردازند و در صورتي كه زوجين از مهارت هاي ارتباط كلامي مناسبي برخوردار باشند سوء تفاهم اين چيني براي آن ها كمتر به وجود مي آيد و در اين باره نگراني هايي براي آن ها وجود نخواهد داشت.


پيش از هر چيزي بايد سعي كنيد تا مهارت هاي ارتباط كلامي را در خودتان تقويت نماييد
چگونه در مورد مسائل مالي با همسر خود صحبت كنيم؟براي اين كه بتوانيد مشكلات مالي را در زندگي مشتركتان را به خوبي مديريت كنيد و با يكديگر گفتگوي سالم و مثبت و سازنده اي داشته باشيد بايد برخي از نكات ضروري را رعايت كنيد كه در ادامه به برخي از آن ها اشاره مي كنيم:
شريك بودن در عين استقلال را ياد بگيريدپس از اين كه به زندگي مشترك تان وارد شديد بايد ياد بگيريد كه در مسائل مختلف با همسرتان شريك باشيد زيرا اين زندگي و اين خانواده متعلق به هر دوي شما مي باشد و در نتيجه هر تصميمي كه گرفته باشيد نيازمند به نظرات هر دو شما مي باشد.
يكي از اين مسائل مهم، مسائل مالي و اقتصادي مي باشند كه در زندگي زناشويي از اهميت بسياري برخوردار هستند و به تصميم هر دو طرف نياز دارند، به طور مثال استقلال مالي زنان يكي از مسائلي مي باشد كه باعث به وجود آمدن اختلاف مي شود.
به طور مثال هر كدام از شما مي توانيد به سركار برويد و در مورد خرج كردن پول به استقلال مالي برسيد.
اما چون مسائل مالي به كيفيت زندگي خانوادگي شما مربوط مي شود بايد تا جايي كه امكان دارد به نظرات يكديگر احترام بگذاريد و در صورتي كه قرار است اقدامات مالي مهمي را انجام دهيد بايد پيش از آن كه تصميم خودتان را عملي مي كنيد از نظر همسرتان جويا شويد و به آن ها احترام بگذاريد.
در مورد اين مسائل با همسرتان مشورت كنيد و با هم فكري به نتيجه صحيحي برسيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-صحبت در مورد مسائل مالي با همسر |چرا و چگونه؟


برچسب: استقلال مالي,مسائل مالي قبل ازدواج,مشكلات مالي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۳:۳۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

تعريف خانواده از ديدگاه روانشناسي براي كودكان و بزرگسالان

يك رابطه خانوادگي مي تواند به عنوان هر تركيبي از روابط والديني و فرزندي و روابط ازدواجي تعريف شود كه دو فرد را به صورت مستقيم يا از طريق يك فرد سوم به هم مرتبط مي كند.
در اين حوزه، روابط ازدواجي يا زناشويي به عنوان زندگي غيررسمي در كنار همراه هم تعريف مي شود، بنابراين يك موردي مستقل از وضعيت ازدواجي قانوني مي باشد.

برخي از افراد بر اين باورند كه خانواده يكي از مهمترين بخش هاي زندگي هر فردي مي باشد، ولي بايد بررسي شود كه منظور از خانواده چيست.
شما از طريق مطالعه كردن ادامه اين مقاله و ساير مقالات انتشار يافته در سايت مشاورانه مي توانيد نسبت به تعريف علمي خانواده و روش هاي مربوط به آگاهي يافتن بيشتر از خانواده تان آشنا شويد و همچنين نسبت به چند مورد از ساختارهاي خانوادگي اطلاع كسب كنيد.
تعريف خانواده براي كودكانزمانيكه شما متولد مي شويد، بلافاصله بخشي از يك گروه از افرادي مي شويد كه به عنوان خانواده شما شناخته مي شوند.
تعاريف مختلفي از خانواده وجود دارد؛ برخي از اين تعاريف خانواده را به عنوان “يك گروه اجتماعي بنيادي در جامعه كه از يك يا دو سرپرست و خانواده آنها تشكيل شده است.
” يا “يك گروه تشكيل شده از دو يا چند نفر كه از طريق خوني، فرزند پذيري، ازدواج، ناخواندگي يا شيردهي به هم مرتبط مي شوند و معمولا در يك خانه يكساني زندگي مي كنند” تعريف كرده اند.
يكي از اولين چيزهايي كه شما مي توانيد در اين دنيا به دست بياوريد، عبارت از خانواده مي باشد.
شما به طرق مختلف مي توانيد با ساير افراد رابطه داشته باشيد. در برخي مواقع شما يك رابطه بيولوژيكي با يك فرد ديگري داريد.
براي مثال، در صورتيكه شما يك برادر يا خواهري داشته باشيد و حداقل داراي يك سرپرست يكساني باشيد، شما يك رابطه بيولوژيكي با يكديگر خواهيد داشت.
عموزاده ها، عمه زاده ها، خاله زاده ها، دايي زاده ها، والدين و پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها عبارت از ساير افرادي مي باشند كه شما با آنها رابطه بيولوژيكي داريد.
در برخي مواقع شما يك رابطه قانوني با يك فرد ديگري پيدا مي كنيد. براي مثال در صورتيكه شما به فرزند خواندگي پذيرفته شويد، در اين صورت يك رابطه قانوني با والدين خودتان خواهيد داشت.
فرزند خواندگي در زماني صورت مي گيرد كه والدين واقعي كودك قادر به تامين هزينه هايشان نباشند و فرزندشان با يك خانواده ديگري زندگي كند و بخشي از خانواده آنها باشد


زمانيكه دو نفر تصميم مي گيرند كه با هم ازدواج كنند، يك رابطه ازدواجي با يكديگر پيدا مي كنند.
اين امكان وجود دارد كه خانواده شما به چندين نسل تعلق داشته باشد. يك نسل عبارت از يك گروه از افرادي مي باشد كه در يك زمان يكساني متولد مي شوند و زندگي مي كنند.
بنابراين شما و برادران و خواهرانتان در يك نسل هستيد. والدين شما به يك نسل ديگري تعلق دارند.
نسل مربوط به پدربزرگ ها و مادربزرگ هاي شما هم يك نسل متفاوتي است.
اين امكان وجود دارد كه شما با يكي از افراد مهم، همانند آبراهام لينكولن، هريت تابمن يا حتي جاستين بيبر رابطه داشته باشيد. تا زمانيكه در اين مورد تحقيق نكنيد، نسبت به اين ارتباطات خودتان اطلاع نخواهيد يافت.

منبع:كانون مشاوران ايران-تعريف خانواده از ديدگاه روانشناسي براي كودكان و بزرگسالان


برچسب: تعريف خانواده,خانواده,تعريف خانواده براي كودكان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۱۹:۲۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:

انواع خيانت در روابط فرازناشويي| با دهان خيانت كردم

آشنايي با انواع خيانت | آيا مي دانيد خيانت فقط به رابطه جنسي و معاشقانه ختم نمي شود. گاه زوجين مي تواند با آموزش هاي مناسب و آگاهي از نشانه هاي خيانت از بروز روابط فرازناشويي و دگرخواهي جلوگيري كنند. گاهي صحبت هاي جنسي با غير همسر سبب مي شود تا شما در آغاز خيانت واقع شويد و توجيه رفتارتان سبب شكلگيري پايان تلخي براي شما شود.
انواع خيانتانواع خيانت همسر به طور كلي شامل موارد زير است:
۱- رفتاريكه يكي از همسران به صورت رفتاري و با ارتباط برقرار كردن با شخصي خارج از سيستم خانواده به همسرش خيانت كند. ۱۰ نشانه رفتاري با نشانه هاي زير بروز مي كند.
اگر همسر شما به طور ناگهاني شروع به ورزش كردن و تغذيه سالم‌تر كرد، اين مي‌تواند نشانه‌اي از اين باشد كه سعي مي‌كنند براي كسي جذاب‌تر به نظر برسنداگر تلفن و لپ تاپ شريك زندگيتان قبلاً هرگز به رمز عبور نياز نداشتند و اكنون نياز به رمز عبور دارند، اين نشانه خوبي نيست. اگر همسرتان به طور ناگهاني شروع به حذف متون و پاك كردن تاريخچه مرورگر خود به صورت روزانه كرد، اين نشانه خوبي نيست. اگر شريك زندگي شما هرگز از داشتن تلفن خود صرف نظر نمي كند، حتي آن را هنگام دوش گرفتن به حمام مي برد، اين نشانه خوبي نيست.اگر كمتر به تماس هاي شما پاسخ مي دهد و به پيامك هاي شما پاسخ مي دهد. ممكن است بهانه‌هاي موجهي بشنويد، مثل اينكه در يك جلسه بودند، رانندگي مي‌كردند، در «منطقه كور» بودند و نمي‌دانستند كه مي‌خواهيد با هم تماس بگيريد. اگر شريك زندگي شما در حين كار يا در يك سفر كاري غيرقابل دسترس است، اين نشانه بدي است.كاهش و افزايش سطح فعاليت جنسي در رابطه شما مي تواند نشانه خيانت باشد. رابطه جنسي كمتري اتفاق مي افتد زيرا همسر شما روي شخص ديگري متمركز است.شما هيچ تغييري نكرديد و همسرتان شما را سرزنش مي كند كه ديگر مثل قبل نيستيد. اگر همسر شما هرگز در يك سفر كاري دور نبوده است و به طور ناگهاني نياز به سفر براي كار پيدا مي كند، اين مي تواند نشانه اي باشد كه آنها تعطيلات آخر هفته را با يك شريك زندگي مشترك دارند. پنچر شدن لاستيك‌ها، شارژ باتري، ترافيك، گذراندن وقت اضافي در باشگاه و بهانه‌هاي مشابه براي دير يا غيبت كامل نيز ممكن است نشانه خيانت باشد.دوستان همسر خيانتكار اغلب از همان ابتدا از خيانت خبر دارند و با حرف هايي نكاتي را به شما گوش زد مي كنند.اگر هزينه هاي عجيب و غريبي روي كارت هاي اعتباري شريك زندگي شما وجود دارد، يا به طور ناگهاني پول كمتري در حساب هاي بانكي، حساب هاي بازنشستگي ، حساب هاي سرمايه گذاري و غيره شما يا شريك زندگي تان وجود دارد، اين نشانه احتمالي خيانت است.2- كلامي كه مرد يا زن در اين مرحله به صورت تلفني يا اينترنتي در موقعيت هاي فراهم شده با همديگر صحبت مي كنند.


چت كردن با غير همسر و داشتن معاشقانه كلامي ممكن است از نظر قانون خيانت نباشد ولي از نظر روانشناسي، آغاز يك فعاليت هدف دار كه منجر به خيانت مي شود را خيانت ارزيابي مي كنيم.
در نهايت، اين به افراد درون رابطه بستگي دارد كه بايد تصميم بگيرند. برخي از زوج ها ممكن است معاشقه را فقط يك سرگرمي بي ضرر بدانند. ديگران آن را توهين آميز و خيانت جدي به رابطه مي دانند. اگر مجبوريد اين سوال را بپرسيد كه “آيا با ارسال پيام به اين شخص خيانت مي كنم؟”، شايد وقت آن رسيده كه نگاهي به نحوه ارسال پيامك خود و خود رابطه تان بيندازيد.
راه سنجش خيانت كلامي بسيار آسان است. به اين روش كه آيا همسرتان تمامي متن هايي و ويس هايي كه به طرف مقابل ارسال كرده است را در اختيار شما قرار مي دهد و شما هيچ ناراحت نمي شويد. اگر غير اين رخ دهد و برخي پيام ها را پاك كند يا شما با ديدن پيام ها به هم ميريزيد، رابطه فرازناشويي در حال شكل گيري است.

منبع:كانون مشاوران ايران-انواع خيانت در روابط فرازناشويي| با دهان خيانت كردم


برچسب: خيانت در روابط فرازناشويي,خيانت,انواع خيانت،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۱۲:۴۶ توسط:دكتر جلالي موضوع: