مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

پيدا كردن درمانگر خوب كه به بهبود شما كمك مي كند

پيدا كردن درمانگري كه مي تواند به شما در بهبود كمك كند
چگونه درمانگر مناسب را انتخاب كنيم؟ چگونه از جلسات درماني يا مشاوره خود بيشترين بهره را برده و پيشرفت درمان خود را ارزيابي كنيم؟
درمانگر و مشاوره چگونه مي تواند كمك كنددرمان مي تواند يك راه‌حل مؤثر براي بسياري از مشكلات روحي و رواني باشد. صحبت كردن در مورد افكار و احساسات خود با يك فرد حامي اغلب مي تواند احساس بهتري در شما ايجاد كند.
بيان نگراني هاي خود يا صحبت در مورد چيزي كه بر دلتان سنگيني مي كند، به خودي خود مي تواند بسيار شفابخش باشد. شما از اينكه كسي به حرف هايتان گوش كند، احساس خوبي خواهيد داشت زيرا مي‌فهميد كه شخص ديگري هست كه به شما اهميت مي دهد و مي خواهد كمكتان كند.
اگرچه صحبت كردن در مورد مشكلات با دوستان نزديك و اعضاي خانواده مي تواند بسيار مفيد باشد، اما گاهي اوقات به كمكي نياز داريد كه اطرافيان شما قادر به ارائه آن نيستند. هنگامي كه به حمايت بيشتر، ديدگاه بيروني يا برخي راهنمايي هاي تخصصي نياز داريد، صحبت با درمانگر يا مشاور مي تواند كمك كننده باشد.
پيدا كردن درمانگري كه مي تواند به شما در بهبود كمك كند
حمايت دوستان و خانواده اهميت بسياري دارد اما با درمان متفاوت است. درمانگران شنوندگان حرفه ايِ آموزش ديده اي هستند كه مي توانند به شما كمك كنند تا ريشه مشكلات خود را پيدا كرده، در چالش هاي عاطفي موفق شويد و تغييرات مثبتي در زندگي خود ايجاد كنيد.
براي بهره مندي از درمان، حتما لازم نيست مشكل رواني براي شما تشخيص داده شود. بسياري از افراد براي درمان نگراني هاي روزمره به دنبال كمك هستند: مثلاً مشكلات روابط، استرس شغلي يا عدم اعتماد به نفس. ديگران در مواقع سختي، مانند طلاق به درمان روي مي آورند.
اما براي بهره‌مندي از مزاياي مشاوره، مهم است كه درمانگر مناسب را انتخاب كنيد، كسي كه به او اعتماد داريد، احساس مي‌كنيد از شما مراقبت مي‌كند و سابقۀ كمك به شما براي ايجاد تغييرات براي بهتر شدن در زندگي‌تان را دارد. يك درمانگر خوب به شما كمك مي كند قوي تر و خودآگاه تر شويد.
چرا درمان و نه دارو؟فكر اينكه بتوانيد مشكلات خود را با مصرف روزانه يك قرص حل كنيد مي تواند جذاب به نظر برسد، اما كاش به همين راحتي بود! مشكلات روحي و رواني دلايل متعددي دارند و فقط دارو درماني مشكلي را حل نمي‌كند.
دارو ممكن است به كاهش علائم خاص كمك كند، اما عوارض جانبي دارد. علاوه بر اين، نمي تواند مشكلات  بزرگ را حل كند. دارو روابط شما را اصلاح نمي كند، به شما نمي‌گويد كه با زندگي خود چه كار كنيد يا به شما نمي گويد چرا به انتخاب هاي ناسالم خود ادامه مي دهيد.
درمان مي تواند زمان بر و چالش برانگيز باشد، زيرا احساسات و افكار ناراحت كننده اغلب به عنوان بخشي از روند درمان ظهور مي‌يابند. با اين حال، درمان مزاياي طولاني‌مدتي فراتر از تسكين علائم دارد.
درمان ابزارهايي را در اختيار شما مي‌گذارد تا زندگي‌تان را متحول كنيد، ارتباط بهتري با ديگران برقرار كنيد، زندگي‌اي را كه مي‌خواهيد بسازيد و با هر مانعي كه بر سر راهتان قرار مي‌گيرد، كنار بياييد.
باورهاي غلط درباره درمانباور غلط: من نيازي به درمانگر ندارم. من آنقدر باهوش هستم كه مشكلاتم را خودم حل كنم.
واقعيت: همه ما نقاط كور خود را داريم كه هيچ ربطي به هوش ندارد. يك درمانگر خوب به شما نمي گويد كه چه كاري انجام دهيد يا چگونه زندگي كنيد. او به شما يك ديدگاه بيروني مي دهد و به شما كمك مي كند تا بينش به دست آوريد و بتوانيد انتخاب هاي بهتري داشته باشيد.
باور غلط: درمان براي ديوانه‌هاستواقعيت: درمان براي افرادي است كه در خودآگاهي كافي براي درك نياز خود به كمك دارند و مي خواهند ابزارها و تكنيك هايي را بياموزند تا اعتماد به نفس و تعادل عاطفي بيشتري داشته باشند.


باور غلط: تنها چيزي كه درمانگران مي خواهند در مورد آن صحبت كنند، پدر و مادر من هستند.واقعيت: اگرچه كه كاوش در روابط خانوادگي گاهي اوقات ريشۀ افكار و رفتارهاي بعدي را در زندگي تشكيل مي‌دهد، اما درمان تنها روي آن متمركز نيست. تمركز اصلي بر چيزي است كه شما بايد تغيير دهيد: الگوها و علائم ناسالم در زندگي. درمان به اين معنا نيست كه والدين خود را سرزنش يا به گذشته فكر كنيد.
باور غلط: درمان هرگز بهبود كامل را به دنبال ندارد.واقعيت: درمان كار سختي است. فقط شكايت كردن مشكلي را حل نمي‌كند. بهبود در درمان از نگاه دقيق به خود و زندگي‌تان و بر عهده گرفتن مسئوليت اعمالتان ناشي مي‌شود. پيدا كردن درمانگري كه مي تواند به شما در بهبود كمك كند درمانگر به شما كمك خواهد كرد، اما در نهايت شما هستيد كه بايد كار را انجام دهيد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-پيدا كردن درمانگر خوب كه به بهبود شما كمك مي كند


برچسب: درمانگر مناسب,درمان,درمانگر،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۳۳:۰۲ توسط:دكتر جلالي موضوع:

چگونه نيازهاي خود را بيان كنيم؟

چگونه نيازهاي خود را بيان كنيم؟
آگاهي پيدا كردن از نيازها و اظهار كلامي صحيح يكي از مهم ترين عناصر براي زندگي صميمانه مي باشد اين كار باعث مي شود تا طرف مقابلتان به خوبي آنچه ميگذرد واقف باشد.
براي بيان كردن نيازها بايد رابطه بين نيازها و احساسات خود را به خوبي بدانيم و اگر اطلاعات و آگاهي كافي در مورد نياز خود نداشته باشيم عواملي كه باعث به وجود آمدن احساسات  مي شود را به كارها و رفتارهاي ديگران ربط مي دهيم.
اگر اينطور پيش رويم مانع رشد فكري خود مي شويم و دامنه آگاهي و اطلاعات ما با توجه به احوالات دروني ما كاهش مي يابد.
به عبارت ديگر اگر ما نتوانيم رابطهي بين نيازها و احساسات خود را به خوبي مشخص كنيم در اين هنگام ديگران را مقصر اعمال خود مي دانيم و اختلافاتي بين ما و ديگران به  وجود مي آيد و در نتيجه مرزهاي ما با ديگران در معرض تهديد قرار مي گيرد.
نسبت به احساساتي كه در ما به وجود آمده ممكن است ديگران را سرزنش كنيم و بين ما و ديگران رنجش و كدورت به وجود آيد كه باعث كمتر شدن صميميت مي شود.
بر اساس نظر مشاوران ما اگر مسئوليت احساسات خود را به خوبي بپذيرم و ديگران را مقصر جلوه ندهيم در اين صورت بسيار خوب عمل مي كنيم و مسئوليت پذير مي شويم.
افراد كه مسئوليت احساسات خود را نمي پذيرند به روش هاي مختلفي ممكن است احساسات خود را بر دوش فرد ديگري بيندازند مثلا ممكن است آن ها احساسات خود را به صورت مبهم و نامفهوم نشان دهند و كارهاي ديگران را درنظر مي گيرم و به افراد القا مي كنيم كه آن ها مسئول احساسات ديگران مي باشند.


بر اساس نظر مشاوران بسياري از انسان ها ياد نگرفته اند كه چطور نيازهاي خودشان را بشناسند و نيازهاي آن ها چيست اما آن ها به خوبي ياد گرفته اند كه اگر نيازها آن ها برآورده نشود سريع به كارها و رفتارهاي ديگرا ن فكر كنند و به آن ها بينديشند.
بر اساس مطلب هاي بيان شده ما مي توانيم اينطور بگوييم: (وقتي آن حرف را زدي رنجيدم براي اين كه دوست داشتم بيشتر مرا درك كني.) مضمون اين متن آن است كه مسئوليت احساسات خود را به خوبي به گردن بگيريم و آن ها را بپذيريم و بيهوده تلاش نكنيم احساسات خود را به ديگران ربط بدهيم و پاي ديگران را به ميان بكشيم.
بيان نيازهاي خودنيازهاي مشترك همه ي انسان ها چيست؟بر اساس مطالعات انجام شده توسط مشاوران بسياري از نيازها ميان انسان ها مشترك مي باشد ،نيازها به دسته هاي مختلفي تقسيم مي شوند كه استقلال، آسايش جسماني، نيازهاي معنوي و شكوفايي شخصيتي اشاره كرد. در زير نمونه هايي از آن را ذكر مي كنيم.
داشتن استقلال و مستقل بودنانتخاب آرزوها، اهداف و ارزش ها و انتخاب راه هايي براي رسيدن به آرزوهاآسايش جسماني يعني سرپناه داشتنرابطه صحيحآب و هواروابط جنسيتغذيه مناسبدوري از خطرها و تهديدهانيازهاي معنوي مانند صلح و نظم و هماهنگيشكوفايي شخصيتي مانند اعتبار داشتن، خلاقيت و انسانيتوابستگي متقابلوابستگي متقابل نمونه اي از نيازهاي انسان مي باشد و شامل صميميت، قدرداني، عشق، اعتماد، توجه و دلسوزي، پشتيباني و احترام و دوستي و محبت مي شود

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه نيازهاي خود را بيان كنيم؟


برچسب: بيان نيازهاي خود,نيازهاي معنوي,نيازهاي مشترك،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۴۶:۲۰ توسط:دكتر جلالي موضوع:

خستگي تصميم گيري | مشكل و خستگي ناشي از تصميم گيري

خستگي تصميم گيري، مشكل و خستگي ناشي از تصميم گيري
منظور از خستگي تصميم گيري چه مي باشد و چطور مي تواند از آن اجتناب كرد؟ تصميم گيري از فرآيندهاي ذهني مي باشد كه هر لحظه از زندگي با آن درگير هستيم.
هرروز قبل ازينكه از خواب بلند شويم و چشم باز كنيم بدون آن كه در مورد تصميمات آگاه باشيم و به آن فكر كنيم تصميمات كوچك و بزرگ مختلفي را مي گيريم كه شايد برخي از آن تصميم ها مهم به نظر نيايند و به آن توجه نكنيد.
به عنوان مثال صبحانه چه چيزي بخوريم؟ چه بپوشيم؟ چه كلاسي را انتخاب كنيم؟ چه رنگ مويي بزنيم؟ خانه چه كسي برويم؟ و مواردي از اين قبيل.
اين تصميمات كوچك و بزرگ از كاركردهاي عالي مغز بوده و نياز به انرژي رواني زيادي دارند. امروزه شرايط زندگي به گونه اي است كه تصميمات بسياري در طول روز گرفته مي شود و همين مسئله باعث خستگي تصميم گيري خواهد شد. براي اين كه با مفهوم خستگي تصميم گيري آشنا شويد بهتر است اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد.
خستگي تصميم گيري چيست؟در طول روز تصميم گيري هاي زيادي بايد انجام شود، اين كار ممكن است دچار خستگي مي شود و بعد از مدتي احساس مي كند كه ديگر نمي تواند گزينه هاي موجود را براي خود سبك و سنگين نمايند و انتخاب درستي داشته باشد به همين دليل دچار سردرگمي مي شود و شك و ترديد به سراغش مي آيد.
در اين شرايط فرد چون در يك دوره طولاني درگير تصميم گيري بوده است ديگر عملكرد سابق را ندارد و نمي تواند به درستي انتخاب كند كه به آن، خستگي تصميم گيري مي گويند.
در اين خصوص تحقيقاتي بر روي قاضيان پرونده ها انجام شده است و اين موضوع مورد بررسي قرار گرفته است.
اين بدين دليل است كه قاضيان پرونده به دليل اين كه مشغله كاري آن ها زياد است و دائما در حال انتخاب و تصميم گيري هستند، بيش از ديگران با خستگي تصميم گيري رو به رو مي شوند و اين مسئله ممكن است قضاوت آن ها را تاحدودي تحت تاثير قرار دهد.
مسئله اي كه در اين جا اهميت دارد و بايد به آن توجه كرد اين است كه برخلاف خستگي جسمي، خستگي تصميم گيري اغلب بدون آگاهي و خواست ما ايجاد مي شود و به مرور بدون آن متوجه شويم دچار سردرگمي در تصميم گيري خواهيم شد و نوعي بي تفاوتي به سراغمان مي آيند، در اين صورت ديگر تمايلي به تصميم گيري جديد نداريم.
تقويت احساسات مثبتتقويت احساسات مثبت با راهكارهاي سادهضرورت آگاهي از خستگي تصميم گيريخستگي تصميم گيري
آگاهي از خستگي تصميم گيري از اهميت بسياري برخوردار است و مزاياي بسياري را نيز به همراه دارد. به عنوان مثال كسي كه داراي شغل فروشندگي يا طراحي سايت مي باشد.
آگاهي از خستگي تصميم گيري به او كمك مي كند تا بداند مخاطبانش تا چه حد مي توانند در آن واحد موضوعات مختلفي را درك كنند و آن ها را به درستي پردازش نمايند.
اگر تلاش كنيد به طور همزمان اجناس و اطلاعات بسيار زيادي را در اختيار آن ها قرار دهند در حقيقت مشتري نمي تواند اين اطلاعات را مورد پردازش قرار دهد و منجر به خستگي رواني در اين اشخاص مي شود و به طور كلي ممكن است منصرف شود و از بين گزينه هايي متعددي كه براي او گذاشته ايد هيچ كدام را انتخاب كند.


به همين دليل اگر در كار فروش هستيد سعي كنيد مخاطبتان را زير حجم وسيعي از اطلاعات قرار ندهيد و اطلاعات را به صورت تدريجي به او بگوييد و پله به پله به او كمك كنيد و گزينه هاي محدودي را براي او در نظر بگيريد تا بتواند انتخاب راحت تري داشته باشد.
در صورتي كه اين كار به طور حرفه اي انجام شود تاثير گذاري بهتري بر روي افراد خواهد داشت و باعث جذب مشتري مي شود.
اگر در مورد خستگي تصميم گيري آگاهي لازم داشته باشيد اين خود آگاهي كمك بسياري به شما مي كند و از برخي سردرگمي ها رها شده، شك و ترديد شما از بين برود و از بلاتكليفي نجات پيدا خواهيد كرد.
در صورتي كه نتوانستيد اين رفتارتان تغيير دهيد مي توانيد از روانشناس و مشاوره كمك بگيريد تا راهكارهاي لازم را در اختيارتان قرار دهد. هم چنين مشاوره تلفني هم مي تواند گزينه مناسب تري براي حل مشكلات تصميم گيري شما باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-خستگي تصميم گيري | مشكل و خستگي ناشي از تصميم گيري


برچسب: تصميم گيري,سردرگمي در تصميم گيري,خستگي جسمي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۴۰:۵۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

سرد شدن روابط زناشويي به چه عواملي بستگي دارد؟

سرد شدن روابط زناشويي به چه عواملي بستگي دارد؟
يكي از پايه هاي اصلي زندگي مشترك رابطه زناشويي مي باشد، به همين دليل رضايت از رابطه علاقه بين زوجين و كيفيت زندگي زناشويي را افزايش مي دهد، علاوه بر اين مشاوران اعلام كرده اند كه روابط زناشويي بر بخش هاي ديگر زندگي نيز موثر مي باشد. بنابراين نبايد از اهميت آن غافل شويم.
برخي از زوجين مشكلات زيادي را تجربه مي كنند كه باعث سردي رابطه آن ها مي شود بايد توجه داشته باشيد كه اين مشكلات براي بسياري از زوجين پيش مي آيد و به عوامل مختلفي مانند شرايط اجتماعي، شرايط مالي، مدت زمان ازدواج و موارد ديگر بستگي دارد.
اگر احساس مي كنيد كه رابطه شما نسبت به قبل سرد شده است و ديگر هيجان سابق را ندارد در مرحله اول نبايد خودتان را ببازيد يا آرامش خود را از دست دهيد. اگر در اين مورد شك داريد مي توانيد از مشاور كمك بگيريد.
زنان اغلب از سرد شدن همسر خود بسيار وحشت مي كنند و آن را به موارد مختلف مرتبط مي كنند در حالي كه اينگونه نيست حتي يك مسئله ساده، پيش پا افتاده و غيرمرتبط مي تواند باعث سردي زن يا مرد در رابطه جنسي شود. بنابراين هميشه نبايد به دنبال دليل بزرگ و نگران كننده اي براي اين مسئله بود.
البته در مواردي هم مشكلات بزرگ و اساسي وجود دارد كه بايد زير نظر مشاور درمان شود يا زوجين از جلسات سكس تراپي استفاده كنند، اما خبر خوب اين است كه تمام مشكلاتي كه باعث سردي روابط زناشويي مي شوند قابل درمان مي باشند. در اين مقاله به دلايل سرد شدن رابطه جنسي زوجين پرداخته شده و راه هاي درماني نيز ارائه شده است.
متاسفانه امروزه يكي از مشكلات اساسي زوجين سرد شدن رابطه مي باشد، حتما با جملاتي مثل « احساس مي كنم مثل گذشته همسرم رو دوست ندارم و از كنارش بودن لذت نمي برم.»، « ما اين روزا حرفي براي زدن نداريم و بيش تر اوقات با گوشي بازي مي كنيم يا فيلم ميبينيم.»، «گاهي بهش نگاه مي كنم و حس مي كنم كه نمي شناسمش.» رو برو شده ايد، اين جملات همه نشانه سرد شدن رابطه مي باشد.
علت سرد شدن زن از زندگيدر رابطه جنسي دو اصل حرف اصلي را مي زند، رابطه جسماني و رابطه رواني، هردو اين موارد نقش بسيار زيادي در رابطه زناشويي دارند.
در رابطه بلند مدت علاوه بر رابطه جسماني رابطه رواني نيز وجود دارد و زوجين بايد از نظر روحي نيز به يكديگر نزديك باشند، البته در رابطه هاي كوتاه مدت تنها رابطه جسماني وجود دارد و طرفين اهميتي نمي دهند كه از نظر رواني و روحي نيز به يكديگر نزديك شده و رابطه عاشقانه اي را شكل دهند.
اگر مي خواهيد كه رابطه اي طولاني مدت، عاشقانه و بادوام داشته باشيد بايد نيازهاي يكديگر را بشناسيد و به آن ها احترام بگذاريد، از طرف ديگر بايد نكات منفي رابطه خود را نيز شناسايي كرده و آن ها را به مرور برطرف كنيد.
هميشه مي گويند پيش گيري بهتر از درمان است بنابراين به زوجين توصيه مي شود اين مقاله را تا آخر مطالعه كنند، اگر مي توانند كاغذي برداشته و نكات مهم را يادداشت كنند تا هنگامي كه وقت داشتند با همسر خود در مورد آن ها صحبت كنند.
اصلي ترين دلايل سرد شدن روابط زناشوييتمام زوجين در ابتدا رابطه خوب و صميمانه اي دارند اما به مرور با رعايت نكردن نكات اساسي درگير روزمرگي شده و رابطه عاشقانه خود را از دست مي دهند. خوشبختانه بسياري از آن ها به موقع متوجه اين امر مي شوند و از سكس تراپي يا زوج درماني استفاده مي كنند اما گروهي ديگر تلاشي براي نجات رابطه خود انجام نمي دهند و به سوي افسردگي و سردي پيش مي روند.
در ادامه اساسي ترين دلايل سرد شدن رابطه زناشويي بررسي شده و براي هريك درمان هايي نيز ارائه شده است كه مي تواند بسيار مفيد باشد.


سرد شدن روابط زناشويي۱- حرف نزدن، از علت سرد شدن زن از زندگيشايد تصور كنيد كه سردشدن رابطه در طولاني مدت روي مي دهد اما اينگونه نيست. بسيار ديده شده است كه زوجيني كه هنوز يك سال از ازدواج شان نگذشته است دچار مشكل شده اند زيرا نيازهاي يكديگر را نمي شناسند! توجه داشته باشيد كه نيازهاي جنسي هر فرد به سليقه و شرايط او بستگي دارد.
بنابراين توصيه مي شود كه زوجين در مورد رابطه جنسي دلخواه خود با يكديگر حرف بزنند و نيازهاي خود را بيان كنند، بسياري از زوجين از اين امر خجالت مي كشند اما همين خجالت مي تواند زندگي آن ها را نابود كند. زن و شوهر بايد رك و بدون ذره اي خجالت در مورد تمام اتفاقات اتاق خوابشان با يكديگر صحبت كنند.
حتي اگر يكي از زوجين خواسته نامعقولي را بيان كرد طرف ديگر بايد با آرامش گوش دهد و به هيچ عنوان نبايد با تمسخر با نياز همسرش برخورد كند. اگر زن و مرد نمي توانند با يكديگر ارتباط برقرار كنند و حرف زدن با يكديگر در مورد مسائل جنسي براي آن ها دشوار است بايد از مشاور كمك بگيرند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-سرد شدن روابط زناشويي به چه عواملي بستگي دارد؟


برچسب: سرد شدن روابط زناشويي,سردي مردان,روابط زناشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۹:۱۸ توسط:دكتر جلالي موضوع:

چگونه كسي را كه دوست داريم فراموش كنيم؟

چگونه كسي را كه دوست داريم فراموش كنيم؟
چگونه كسي را كه دوست داريم فراموش كنيم؟ اين يكي از سوالاتي مي باشد كه افراد بعد از يك رابطه مكرر با آن رو به رو مي شوند. در بسياري از مواقع افراد به طور منطقي مي دانند كه اين رابطه را بايد پايان دهند و نمي توانند عشق سالمي را تجربه كنند اما با اين وجود درگير شريك احساسي خود مي باشند و قادر نخواهند بود شريك عاطفي شان را فراموش كنند.
اگر شما هم در چنين شرايطي قرار گرفتيد در ادامه اين مقاله راهكارهايي را بيان مي كنيم كه مي تواند براي شما مفيد و سودمند باشد.
چگونه كسي را دوست داريم فراموش كنيم؟فراموش كردن به معني از ياد بردن كامل شايد هيچ موقع اتفاق نيفتد اما آن چه اهميت دارد كه زماني كه يك رابطه پايان مي يابد فرد بتوانيد اين مسئله را راحت تر بپذيريد و دائما در فكر و خيال شخص قبلي نباشيد، براي اين امر رعايت نكات زير مي تواند براي شما كمك كننده باشد و اگر هيچ رابطه اي  با فرد محبوب و مورد علاقه خود نداشته ايد براي فراموش كردن آن مي توانند از روش هاي فراموشي عشق يك طرفه استفاده كنيد.
تكنيك-فراموشي-عشق-قديم-يا-قبليعشق قديمي و پيشنهادهايي براي فراموشي آنزندگي خود را از نو بيافرينيددر بسياري از اوقات با از دست دادن رابطه عاطفي احساس مي كنيد كه ديگر زندگي شما هيچ معنايي ندارد چون تمام معنا و هدف هاي زندگي خود را حول محور رابطه عاطفي در نظر گرفته ايد، در اين هنگامي پايان دادن رابطه مي تواند احساس پوچي و سردرگمي براي شما ايجاد كند و شما دائما به روز هاي گذشته فكر مي كنيد و قادر نخواهيد بود آينده خود را بدون شريك عاطفي سابق تصور كنيد.
براي اين كه از اين بحران زندگي رها شويد بايد سعي كنيد زندگي خود را از نو بيافرينيد و تلاش كنيد تا با خودآگاهي بيشتر علائق تان را پيدا كنيد و فعاليت هايي كه دوست داريد خودتان را درگير كنيد و مهارت هايي كه علاقه داريد فرا بگيريد، از جمله اين فعاليت ها مي توان به فعاليت هاي هنري، ورزشي و اجتماعي اشاره كرد.
چگونه كسي را كه دوست داريم فراموش كنيم، از يك مشاور راهنمايي بگيريدگاهي اوقات زخم هاي عاطفي عميق تر از چيزي است كه شما متصور مي شويد و اين زخم ها زمينه هاي فطري، تربيتي و شخصيتي هر فرد را در برابر تجربيات عاطفي آسيب پذير مي كند به طور مثال در هرحال خروج از رابطه و پايان دادن آن مي باشيد اما به تنهايي نمي توانيد با فقدان آن رو به رو شويد به همين دليل بهتر است اين مسير را تنهايي سپري نكنيد.


از آن جا كه تا مدتي قادر نخواهيد بود روابط جديدي را ايجاد كنيد و آمادگي ذهني و رواني نخواهيد داشت در اين هنگام بهتر است از روانشناس كمك بگيريد تا در اين زمينه به شما كمك كند.
روانشناس بدون قضاوت به حرف هاي شما گوش مي دهد و با بيان كردن روش هاي جديد شما را براي عبور از اين مرحله آماده مي كند، درمانگر نه تنها كمك مي كند تا بحران فعلي را با موفقيت پشت سر بگذاريد بلكه با ارائه آموزش هاي مناسب و دقيق در مورد عشق و روابط سالم به شما كمك مي كند تا براي ساختن روابط عاطفي در آينده آماده شويد.
روزانه احساسات و افكارتان را ثبت كنيدزماني كه رويداد هاي تلخي مانند پايان دادن يك رابطه عاطفي را تجربه مي كنيد افكار منفي بسياري به سراغتان مي آيد كه باعث مي شود آشوب دروني شما چندين برابر شود،.
در اين شرايط براي اين كه گرفتار نشخوار هاي ذهني نشويد بايد هيجانات و افكاري كه در سرتان مي گذارد را كنترل كنيد و آن ها را در دفترچه اي بنويسيد، زماني كه مسائل ذهني را عيني كنيد امكان رو به رو شدن و كنار آمدن با آن ها براي شما آسان تر و راحت تر خواهد بود.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-چگونه كسي را كه دوست داريم فراموش كنيم؟


برچسب: شكست عشقي,عشق يك طرفه,زخم هاي عاطفي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۱۹:۴۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟

در صورتي كه شما توسط خانواده فعلي پذيرفته شده باشيد، شايد به مرحله اي از زندگي خودتان برسيد كه بخواهيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.
اكثر افراد اين كار را انجام مي دهند؛ اين يك مورد كاملا نرمالي مي باشد.
شما مي توانيد در تصميم گيري كمك بگيريد و همچنين در مسير پيدا كردن مورد حمايت قرار بگيريد.
همچنين يك سري منابعي در دسترس شما قرار دارند كه با استفاده از آنها مي توانيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.

پيدا-كردن-والدين-اصلي-مشاوراين مقاله مي تواند در شرايط زير كاربرد داشته باشيد:شما در كودكي توسط خانواده فعلي پذيرفته شده باشيددر صورتي كه بخواهيد والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد، يك تصميم گيري سختي خواهيد داشتشما بخواهيد كه والدين اصلي خودتان را پيدا كنيد.پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟آيا مي خواهيد اطلاعات بيشتري را در مورد والدين اصلي خودتان پيدا كنيد؟در صورتي كه در كودكي توسط خانواده فعلي خودتان پذيرفته شده باشيد، شايد احساس كنيد كه مي خواهيد با پيدا كردن خانواده اصلي خودتان و به دست آوردن اطلاعات بيشتر در مورد آنها، به يك تصوير كامل تري از خودتان دست پيدا كنيد.
هر احساسي كه داشته باشيد، طبيعي استدر برخي مواقع تمايل به ارتباط برقرار كردن با والدين اصلي در زماني ايجاد مي شود كه شما متوجه مي شويد كه يك فرزند پذيرفته شده هستيد.
همچنين اتفاقات مهم زندگي، همانند ترك كردن خانه يا ازدواج كردن، مي تواند شما را تحريك كند كه در مورد والدين اصلي خودتان سوالاتي بپرسيد.


همچنين اين امكان وجود دارد كه شما با بي خبر ماندن از والدين اصلي خودتان وضعيت راحتي داشته باشيد و اين مورد هم نرمال مي باشد.
به دليل تمايل خودتان براي فهميدن، احساس گناه نكنيد.اين يك حالت نرمالي مي باشد
اين امكان وجود دارد كه در مورد والدين اصلي خودتان فكر كنيد.
حتي ممكن است كه به دليل تمايل خودتان نسبت به مطلع شدن در مورد آنها، احساس گناه بكنيد، چرا كه مي ترسيد نسبت به والدين انتخابي خودتان (كه شما را پذيرفته اند) يك نوع خيانت بكنيد.
در صورتي كه نگران آسيب رساندن به احساسات والدين انتخابي خودتان هستيد، در مورد اين موضوع با آنها صحبت كنيد.
دليل اهميت مربوط به پيدا كردن والدين اصلي خودتان را به آنها توضيح بدهيد. شايد اينكار باعث شود كه آنها از ايده شما حمايت كنند.
تصميم گيري كردنتصميم گيري براي انتخاب والدين اصلي خودتان يك تصميم بزرگي مي باشد و نگران شدن در مورد نحوه پيش رفتن اين كار يك نگراني عادي است.
بهزيستي عاطفي و همچنين سلامت رواني خودتان را مد نظر قرار دهيد و تا زماني صبر كنيد كه احساس كنيد قدرت كافي براي مقابله با هر شرايطي را داريد، چرا كه ممكن است موارد صورت گرفته كاملا عاطفي باشند.
پدر-و-مادر-واقعي-من-كيست؟پدر-و-مادر-واقعي-من-كيست؟حمايت لازم را دريافت كنيددر صورتي كه احساس مي كنيد آمادگي لازم را براي تحقيق در مورد پدر و مادر واقعي خودتان داريد، نسبت به داشتن يك شبكه حمايتي مناسب اطمينان كسب كنيد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-پيدا كردن والدين اصلي – پدر و مادر واقعي من كيست؟


برچسب: مادر واقعي,پيدا كردن والدين,پدر واقعي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ تير ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۰۲:۲۰ توسط:دكتر جلالي موضوع:

آژير قرمز والدين – تاثير كودك هم سن و سال بر يكديگر

داشتن دوستان و همسر مناسب يك مورد فوق العاده مهمي مي باشد، ولي در برخي مواقع تلاش براي مطابقت پيدا كردن با يك گروه مي تواند نتايج نامناسبي را به دنبال داشته باشد.
فايل صوتي روانشناسيآژير قرمز والدين – تاثير كودك هم سن و سال بر يكديگرتحت تاثير قرار گرفتن از طرف دوستان به منظور انجام دادن كاري كه در حالت معمول انجام نمي دهيد، مي تواند منجر به ايجاد احساس گناهكار بودن، پشيماني، خجالت زده شده، دست پاچه شدن يا حتي وحشت زده شدن شما شود.
 در اين مقاله تعريف تاثير كودكان هم سن و سال  و نحوه مديريت با آن بيان شده است كه شامل مواردي مي باشد كه در صورت جدي شدن همه چيز بايد بكار گرفته شوند.
آژير قرمز والدين - تاثير كودك هم سن و سال بر يكديگرآژير قرمز والدين – تاثير كودك هم سن و سال بر يكديگراز نظر مشاوركو اين مقاله براي افراد زير مفيد است؟اگر خودتان يا كسي جزو افراد زير است اين مطلب را برايش ارسال كنيد و به او كمك كنيد
احساس كنيد كه اين فرد با شما متناسب نمي باشداز انجام دادن كارهاي خاص در كنار افراد خاص اذيت مي شويدكارهايي را انجام مي دهيد كه تمايلي نسبت به انجام دادن آنها نداريد.تاثير كودكان هم سن و سال  به چه معني مي باشد؟تمايل داشتن براي قرار داشتن به عنوان بخشي از يك چيزي مي تواند بر روي شما تاثير تحميل كند تا به روشهاي خاصي عمل كنيد.
 در صورتي كه كاري را انجام دهيد كه در حالت معمول انجام نمي دهيد، يا كاري كه دوست داريد را انجام نمي دهيد تا در نتيجه آن از طرف ساير افرادي كه در كنارتان قرار دارند مورد پذيرش قرار بگيريد، در اين صورت شما از تاثير كودكان هم سن و سال  رنج مي بريد.


تاثير كودكان هم سن و سال بر روي …تاثير كودكان هم سن و سال  مي تواند بر روي موارد زير تاثيرگذار باشد:
روش لباس پوشيدن شما يا پوشاندن موي سر خودتانفعاليت هايي را كه در آنها شركت مي كنيدموسيقي كه به آن گوش مي دهيدتصميمات شما در مورد مواد و الكلفردي كه با وي قرار ملاقات مي گذاريدافرادي كه با آنها دوست هستيد.تاثير مربوط به اقدام كردن به روش هاي خاص مي تواند شامل موارد زير باشد:مستقيم: شخصي به شما بگويد كه چه كاري بايد انجام دهيدغيرمستقيم: گروه دوستان شما مي تواند فعاليت هاي خاصي را با هم انجام دهد كه انجام دادن اين كار توسط شما در خارج از گروه نامحتمل مي باشدخود انگيخته: اعمال تاثير بر روي شما به منظور تطابق يافتن با گروه دوستان خودتان، چرا كه آنها استانداردهاي خاصي را تنظيم مي كنند يا توضيحات خاصي را بيان مي كنند.با تاثير كودكان هم سن و سال  به چه نحوي بايد برخورد بكنيمتاثير كودكان هم سن و سال  در همه موارد بد نمي باشد؛ در برخي مواقع مي تواند خوب باشد، براي مثال زمانيكه دوستانتان باعث مي شوند كه شما از انجام دادن يك كار بي معني اجتناب كنيد كه بعدا منجر به پشيماني شما خواهد شد.
 ولي تاثير كودكان هم سن و سال  در اغلب مواقع منجر به ايجاد نتايج منفي مي شود.
مثال هاي بيان شده در مور تاثير كودكان هم سن و سال  را در قسمت پايين بررسي كنيد و توصيه هاي بيان شده براي مقابله با آنها را مدنظر قرار بدهيد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-آژير قرمز والدين – تاثير كودك هم سن و سال بر يكديگر


برچسب: فشار دوستان,كودك,دوست كودك،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۵۵:۳۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:

مقابله با استرس در وضعيت سخت

مقابله با استرس در وضعيت سخت مي تواند كاملا چالش برانگيز باشد – نگراني مربوط به از دست دادن خانواده، پول و حتي احساسات.
مشخص كردن تاثيرات استرس در خودتان دشوار مي باشد، به همين دليل صرف زماني براي بررسي احساسات خودتان و انجام دادن اقداماتي به منظور مراقبت از خودتان داراي اهميت زيادي مي باشد.
اين كار مي تواند داراي مشكلاتي باشد، ولي در صورتي كه شما از خودتان محافظت كنيد، وضعيت بهتري را براي حمايت از خانواده و جامعه خودتان خواهيد داشت.
مقابله با استرس در وضعيت سختبا خواندن اين مقاله مي توانيد نحوه مقابله بهتر با استرس را در وضعيت سخت آن آن ياد بگيريد.
مقابله با استرس در وضعيت سختمقابله با استرس در وضعيت سختتشخيص استرسشما با متوجه شدن هر نوع تغييري در بدن خودتان، در نحوه احساسات خودتان و كاري كه انجام مي دهيد، مي توانيد مشاهده كنيد كه استرس در چه زماني ايجاد مي شود و بعد از آن يك سري كارهايي را به منظور كاهش آن انجام دهيد.
به دنبال پيدا كردن علائم آن باشيد كه عبارتند از:
سردردها، خواب نامناسب، تغييرات در رفتارهاي غذاييهمواره خسته باشيد، يا بدون انرژي و انگيزه باشيدداراي انرژي يا تحريك پذيري بسيار بالايي باشيدنگران يا مضطرب باشيددر اغلب مواقع احساس ناراحتي يا افسردگي بكنيدفراموشيافزايش ميزان مصرف الكل يا موادبا يك شخصي صحبت كنيدصحبت كردن در مورد احساسات مي تواند يك كار كاملا سختي باشد، به خصوص در صورتي كه شما احساس كنيد كه منجر به افزايش استرس ساير افراد مي شويد. در واقع دوستان، خانواده و همسايگان مي توانند شنوندگان خوبي باشند و احتمالا برخي از نگراني هاي مشابه با نگراني هاي شما را تجربه كنند.


در صورتي كه حين صحبت كردن با يك شخصي احساس راحتي نكنيد، يك سري گزينه هاي ديگري در اختيار داريد. خطوط تلفن امدادي (همانند خط زندگي، كانتري كال بك يا خط تلفن امدادي كودكان[۱]) به منظور حمايت و مشورت محرمانه در دسترس مي باشند.
ارتباط خوتان با جامعه خودتان را حفظ كنيدسعي كنيد كه در اتفاقات مربوط به تالار محلي، گپ هاي دوستانه با همسايگان يا سازماندهي يك برنامه براي پياده روي كردن با يكي از افراد موجود در اجتماع خودتان داوطلب باشيد يا به آن فعاليت ها توجه كنيد.
به گروه هاي فيسبوك، همانند “جنبش مربوط به خشكسالي” يا “يك روز نزديك تر به باران” ملحق شويد.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-مقابله با استرس در وضعيت سخت


برچسب: استرس,استرس بد,استرس منفي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ تير ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۴۹:۳۳ توسط:دكتر جلالي موضوع:

آموزش بزرگسالان

آموزش بزرگسالان كه همچنين به عنوان آموزش ادامه دار شناخته مي شود، عبارت از هر نوع برنامه يادگيري مي باشد كه براي يك مرد يا زن بالغ ارائه مي شود.
در گزارش ۱۹۷۰، موسسه ملي آموزش بزرگسالان (در انگلستان و ولز) آموزش بزرگسالان را به عنوان “هر نوع آموزش براي افرادي كه به سن كار، راي دادن، شركت كردن در جنگ و ازدواج رسيده اند .
سيكل مربوط به آموزش (شروع شده در دوران كودكي) را كامل كرده اند” تعريف شده است.
آموزش بزرگسالي داراي حالت هاي متنوع زيادي مي باشد و يك نوع مطالعه مستقلي است كه به صورت هدفمند و همراه با كمك كتابخانه ها، برنامه هاي پراكنده، يا دوره هاي مربوطه، بحث گروهي و ساير روش هاي يادگيري .
همراه با “كمك متقابل” در گروه هاي مطالعاتي، جلسات آكادميك، سمينارها يا كارگاه ها، كنفرانس ها يا جلسات، يا مطالعه تمام وقت يا نيمه وفت يا دوره هايي كه توسط يك سخنران، معلم يا مربي انجام مي شود، يا بدون كمك آنها صورت مي گيرد.
انواع آموزش بزرگسالانانواع حالت هاي مربوط به آموزش بزرگسالان مي تواند به صورت زير دسته بندي شود.
۱٫ آموزش براي افراد صلاحيت دار شغلي، فني يا تخصصي.(ممكن است هدف از اين آموزش عبارت از آماده كردن يك فرد بزرگسال براي اولين شغلش يا يك شغل جديد باشد.
يا اينكه اين فرد به منظور به روز بودن و مطلع شدن در مورد پيشرفت هاي جديد در شغل يا تخصص خودش چنين آموزش هايي را دريافت كند.)
۲٫ آموزش براي سلامتي، رفاه و زندگي خانوادگي.(چنين آموزش هايي شامل انواع آموزش هاي مربوط به سلامتي، روابط خانوادگي، خريد مصرف كننده، وظايف والديني برنامه ريزي شده، بهداشت، مراقبت از كودك و ساير موارد مشابه مي باشد).
۳ آموزش براي صلاحيت مدني، سياسي و اجتماعي.(چنين آموزشي شامل انواع آموزش هاي مربوط به دولت، توسعه جامعه، تلاش هاي عمومي و بين المللي، مشاركت در راي گيري ها و مسائل سياسي و ساير موارد مشابه مي باشد).
۴٫ آموزش براي خود شكوفايي.(چنين آموزشي شامل انواع برنامه هاي آموزشي آزاد انديشانه، آموزش مربوط به موسيقي، رقص، تئاتر، ادبيات، هنرها و صنعت هاي مختلف به صورت مختصر يا طولاني مدت مي باشد.


هدف اوليه و اصلي اين برنامه ها صرفا آموزش مي باشد و ساير اهداف در اولويت دوم هستند).
۵٫ آموزش جبراني. آموزش مقدماتي و سواد.(چنين آموزشي پيش نياز ساير آموزش ها مي باشد و به عنوان يك گروه، تا يك حدي از آموزش بزرگسالان مجزا مي باشد.)
در دسته پنجم افراد بزرگسال بايد به صورت مكرر مورد آموزش قرار بگيرند تا كمبودهاي اوليه آنها رفع شود.
در صورتيكه چنين آموزشي منجر به جبران كمبودها نشود، اين افراد نخواهند توانست از ساير آموزش هاي مربوط به افراد بزرگسال استفاده كنند.
چنين آموزش هاي جبراني بيشتري در جوامعي مورد نياز است كه به سرعت از جوامع ابتدايي به يك اقتصاد صنعتي تغيير مي كنند و وضعيت سياسي و اجتماعي آنها در حال تغيير است.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-آموزش بزرگسالان


برچسب: آموزش,بزرگسالان,آموزش بزرگسالان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۳۳:۰۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:

قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي

تجربه كردن طلاق و اين حقيقت كه خانواده شما در حال تغيير است، شرايط بسيار سختي مي باشد، ولي يك سري مورادي وجود دارند كه مي توانند به شما كمك كنند تا احساسات خودتان را در رابطه با موارد صورت گرفته مشخص كنيد.
هر چند كه توافق هاي مربوط به حضانت ناخوشايند مي باشند يا درك كردن آن سخت مي باشد، ولي يك سري مواردي وجود دارند كه شما با انجام دادن آنها مي توانيد از اين دوره هاي سخت عبور كنيد.


قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقياز نظر مشاور كو : مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين اين مطالب مي تواند براي گروه زير مفيد باشد:خانواده شما از هم جدا شودشما در مورد توافق هاي مربوط به حضانت نگران باشيدشما مي خواهيد بدانيد كه چه كاري بايد انجام دهيد تا طلاق منطقي باشدقانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي "مشاور كو"قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي – “مشاور كو”تغيير كردن همه مواردزماني كه خانواده شما از هم جدا مي شود، اين شرايط براي همه افراد خانواده سخت خواهد بود. اين اتفاق مي تواند بعد از يك دوره طولاني مدت از اختلاف داشتن و احساس بدبختي صورت بگيرد، يا مي تواند به محض احساس نگراني و به وجود آمدن شرايط ناراحت كننده صورت بگيرد.
عواطف موجود كاهش پيدا مي كنندهمزمان با تغيير روابط خانوادگي شما، همچنين تعديلات قابل ملاحظه ديگري صورت خواهند گرفت. هر شخصي واكنش منحصر به فرد خودش را نسبت به موارد در حال اتفاق افتادن خواهد داشت و اين واكنش ها مي توانند از ناراحتي عميق تا حتي احساس راحتي متفاوت باشند.
در صورتي كه عصبانيت خاصي نسبت به يك فرد داريد، اين مورد نرمال مي باشد – اين يك احساس نرمالي است كه شما بايد بر روي آن كار كنيد.
والدين شما با هم دعوا مي كننددر صورتي كه والدين شما در اغلب مواقع جر و بحث و يا دعوا بكنند، ممكن است كه آنها پريشان و حواس پرت به نظر برسند و هيچ بخشي از وقت خودشان را به شما اختصاص ندهند.

منبع:مشاوركو:مركز مشاوره روانشناسي و مشاوره آنلاين-قانون حضانت در طلاق توافقي و غير توافقي


برچسب: طلاق,حضانت,طلاق توافقي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۹:۱۵:۲۹ توسط:دكتر جلالي موضوع: