مركز مشاوره مركز مشاوره .

مركز مشاوره

افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان و دانش آموزان

افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان و دانش آموزان
نوجوانان در اين دوران با چالش هاي بسياري همراه مي شوند، افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان با وجود اين چالش ها بسيار دشوار مي باشد. در صورتي كه نوجوان اعتماد به نفس و تصور خوشايندي در مورد ظاهر و ساير ويژگي هاي فردي اش نداشته باشند.
با اختلال هاي رفتاري در نوجواني رو به رو خواهد شد كه آينده آن ها را تحت تاثير قرار مي دهد و نوجوان درگير مشكلات گوشه گيري، دوري گزيني و شخصيتي خجالتي خواهد شد.
در صورتي كه اين روند ادامه داشته باشد نوجوان بسياري از فرصت هاي شكوفايي اش را از دست خواهد داد و نخواهد توانست استعدادش را به خوبي كشف كند. در اين شرايط شما با استفاده از روش هاي نه چندان پيچيده مي توانيد باعث افزايش اعتماد به نفس فرزندتان شويد و اعتماد به نفسش با تقويت نماييد.
براي آشنايي با اين راهكارها اين مقاله را تا انتها مورد مطالعه قرار دهيد، هم چنين از مشاور كودك كمك بگيريد تا در اين زمينه شما را ياري كنند.
معناي افزايش اعتماد به نفس در نوجوانفردي كه به توانايي و قابليت هاي خود باور دارد مفيد و كارآمد مي باشد به اين معن كه از اعتماد به نفس كافي برخوردار است و در موقعيت هاي مختلف مي تواند از اين توانمندي ها استفاده كند.
در حالي كه اگر با كمبود اعتماد به نفس رو به رو شود ترس از شكست خواهد داشت و احتمال اين كه به اهدافش برسد و موفق شود تا حد زيادي كاهش مي يابد.


نشانه هاي اعتماد به نفس پايين در نوجوانان و دانش آموزاننوجواناني كه اعتماد به نفس بالايي ندارند به طور معمول الگوي رفتاري خاصي از خودشان نشان مي دهند كه از جمله مهم ترين آن ها مي توان به موارد زير اشاره نمود:
گوشه گير و انزوا پيشه مي كنند.از ارتباط چشمي دوري مي كنند.به خودشان باور ندارند و هنگام گفت و گو از عبارات منفي استفاده مي كنند.صداي بلندي دارند و پرخاشگري مي كنند يا بسيار صداي آرامي دارند و هرگز دعوا نمي كنند حتي اگر حق آن ها پايمال شود.خودداري از حضور در اجتماع.بيش از حد به والدين وابسته است.خم بودن شانه ها و پايين بودن هميشگي سر نيز از نشانه هاي عدم اعتماد به نفس مي باشد.نشانه هاي اعتماد به نفس بالا در نوجوانانافرادي كه اعتماد به نفس بالايي دارند به طور معمول با بحران هاي كمتري رو به رو مي شوند. آن ها اغلب در روابط اجتماعي نشانه هاي زير را از خود بروز مي دهند:
توانايي كافي براي نه گفتنتمايل به استقلال و پرورش شخصيت مستقلروابط اجتماعي مناسب با همسالانابراز وجود كافيصحبت كردن در مورد افكار و احساسات به طور صحيح و مناسبشجاعت و جرات مندي در بيان نظر مخالفگرفتن حقاعتماد به نفسچگونه اعتماد به نفس فرزندمان را افزايش دهيم؟راهكارهايي براي افزايش اعتماد به نفس در نوجوان
كمبود اعتماد به نفس دلايل بسياري دارد، در صورتي كه فرزندتان دچار كمبود اعتماد به نفس شد بهتر است از مشاوره روانشناسي كمك بگيريد، روانشناس به ريشه يابي و رفع مشكل مي پردازد و با استفاده از خدمات روان درماني به حل آن كمك مي كند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-افزايش اعتماد به نفس در نوجوانان و دانش آموزان


برچسب: اعتماد به نفس در نوجوانان,افزايش اعتماد به نفس,اعتماد به نفس،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۰۸:۱۹ توسط:دكتر جلالي موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :