اختلاف خانواده در عقد
در دوران آشنايي, دختر و پسر با يكديگر رفت و آمد ميكنند تا با اخلاق يكديگر بيشتر آشنا بشوند. طبيعي است كه در اين دوران تا حدود زيادي با يكديگر تفاهم نداشته باشند و يا حتي شروع به بحث و دعوا كنند و اختلاف خانواده در عقد ايجاد شود.
اين دوران از هر لحاظ اهميت زيادي دارد چرا كه اگر به درستي فرد مقابل را نشناسيد سرنوشت خود را به بازي گرفته ايد. از جهت ديگر هر چقدر هم تلاش كنيد تا يكديگر را بشناسيد باز هم نقاط ناپيدايي از شخصيت افراد وجود دارد.
دليل اختلاف خانواده در عقددوره نامزدي حد فاصل دوران آشنايي اوليه و ازدواج است كه دختر و پسر در اين بازه زماني فرصت مييابند كه بيشتر با يكديگر رفت و آمد كنند تا همديگر را بهتر بشناسند.
درحقيقت ميتوان گفت تا زماني كه دختر و پسر زير يك سقف زندگي نكنند نميتوانند خصوصيات اخلاقي يكديگر را بشناسند حتي شايد در دوران نامزدي تلاش كنند تا قدري بهتر از آنچيزي كه هستند بهنظر بيايند.
ممكن است در حد فاصل دوران نامزدي دختر و پسر متوجه شوند كه نميتوانند با يكديگر زندگي كنند و هر دو به عبارت ديگر آدم زندگي يكديگر نيستند.
در اين صورت ممكن است دختر يا خانوادهاش ناراحت شوند كه اين ازدواج صورت نگرفت اما حقيقت امر اين است كه بهم خوردن دوران نامزدي خيلي بهتر از بهم خوردن در دوران عقد و عروسي است چراكه در چنين مواقعي در ازدواج شكست خورده يك كودك نيز قرباني خواهد شد.
اما در اين بين موضوعي كه به وجود ميآيد اين است كه مهم ترين دليل مشاجرات در دوران نامزدي كداماند؟
۱٫خانوادهمسائل مربوط به خانوادهها سهم بزرگي در اختلافات دوره نامزدي دارد. ممكن است خانوادهها به دلايل مختلفي مثل ترس از تنها شدن و يا توهم توطئه شروع به دخالت در زندگي دختر و پسر كنند؛ زوج هاي جوان نيز احتمالاً ممكن است از اين دخالتها به سطوح بيايند و اوضاع بدتر شود.
زوج درمانگران كه با چنين رفتارهايي كاملاً آشنا هستند علت رفتارهاي نامناسب خانواده را ريشه يابي ميكنند و از دختر و پسر ميخواهند تا شرايط را مديريت كنند.
مسائل اقتصاديمسائل اقتصادي نيز از مهمترين اختلافات دوران آشنايي ميباشد. زوجين جواني كه قصد آشنايي با يكديگر را دارند آرامآرام از شرايط مالي يكديگر آگاه ميشوند. بالا رفتن سطح توقع زوجين باعث ميشود تا مشكلي به مشكلات مسير ازدواج اضافه شود و رابطه آنها را تحت الشعاع قرار دهد.
برقراري رابطه جنسيمسئله رابطه جنسي در بازه زماني نامزدي از آن دست مسائلي است كه اختلاف زيادي در رابطه زوجين ايجاد مي كند. علت عمده مشكلات اين است كه زوجين درباره دغدغه هاي جنسي خود گفت و گو نكردهاند و اين قبيل صحبتها را تابو ميدانستند؛ درصورتيكه به محض ازدواج كردن و برقراري رابطه جنسي، متوجه ميشوند كه فرد مقابل از نظر جنسي پارتنر مناسبي براي آنان نمي باشد.
روابط اجتماعيبسياري از زوجين در دوران نامزدي از روابط اجتماعي و نحوه معاشرت همسر خود گله ميكنند. حقيقتي كه وجود دارد اين است كه زوجين در دوره متأهلي نميتوانند رابطه خود را به نحوي كه در دوره مجردي بوده با اطرافيان خود حفظ كنند.
در رابطه با خانواده نيز بعضي افراد رفت و آمد زياد را نميپسندند درصورتيكه شريك عاطفي آنان كاملاً برعكس است و زمان زيادي را به رفت و آمد خانوادگي ميگذراند و به همين دليل هر دوي آنان در عذاب خواهند بود.
براي پيشگيري از چنين مشكلاتي بايد توجه كنيد كه پيش از ازدواج درباره اين مسائل توافق كنيد و ايدهآلهاي خود را بپرسيد.
چگونه ميتوانيم مشاجرات دوره نامزدي را حل و فصل كنيم.وقتي علل به وجود آمدن مشكلات دوره نامزدي نقد شد، حالا وقت آن است كه تلاش كنيم تا اين مشكلات را حل كنيم؛ اما چگونه؟
دو روش كاملاً كاربردي به شما پيشنهاد ميكنيم
مشورت با خانوادههاخانوادهها در بروز اختلافات دوره نامزدي معمولاً تجربيات خوبي دارند و ميتوانند كمك زيادي در اين زمينه داشته باشند، اما فراموش نكنيد كه براي كمك خواستن از آنان لازم است تعادل را حفظ كنيد.
اگر ريز به ريز جزئيات و اختلافات خود را با خانواده در ميان بگذاريد اين تصور اشتباه ايجاد ميشود كه اجازه دارند راجع به هر چيزي كه بخواهند اظهار نظر كنند و در زندگي شما دخالت كنند كه باعث اختلاف خانواده در عقد مي شود. اگر بلد نباشيد تا حد مجاز از اين مشورت استفاده كنيد، خود نيز بهتنهايي موجب بروز مشكل ديگر خواهيد شد.
منبع:كانون مشاوران ايران-اختلاف خانواده در عقد
برچسب: كدورت در دوره عقد,عقد,اختلاف خانواده در عقد،