عاقبت بد اخلاقي با همسر چيست؟ وقتي احساسات گرم و شيرين ميان زوجين پس از مدتي از بين مي رود، مي دانيد كه رابطه شما سمي و ناكارآمد شده است. با آمار بالاي طلاق، افراد بيشتري نهاد ازدواج را زير سوال مي برند.
عواملي مانند خيانت، بحران هاي ميانسالي و تفاوت هاي مالي مي توانند حتي قوي ترين اتحاديه ها را مورد آزمايش قرار دهند، اما نحوه ارتباط شما با همسرتان مي تواند به همان اندازه مهم باشد.
اگر احساس مي كنيد ازدواج شما رو به فروپاشي مي رود، وقت آن است كه كمي فكر كنيد. چه نگرش ها و رفتارهايي براي ازدواج مضر است؟ در زير، شش رفتار مخربي را كه مي تواند به طور چشمگيري بر روابط شما تأثير بگذارد، آورده شده است.
مردبداخلاق وبددهنمرد بداخلاق و بدن دهن با رابطه خود چه كار مي كند؟ گاهي اوقات افراد با رفتارهايي كه دارند رابطه شاد و موفق خود را به سمت نابودي مي برند. رفتارهايي وجود دارد كه مي تواند در دراز مدت براي رابطه شما مضر باشد.
در اينجا 12 اشتباه ذكر شده است كه بايد از انجام آن ها خودداري كنيم، اين كارها به مرور باعث مي شود كه زوجين از يكديگر دور شده و نتوانند با يكديگر رابطه خوبي برقرار كنند.
6 بداخلاقي مرد نسبت به زن1. عدم صداقتعدم صداقت را اغلب مي توان از طريق نشانه هاي خاص و ظريف پيدا كرد، مانند زماني كه از شما سوء استفاده مي كند. برخي از افراد حتي به آسيب هايي كه مي توانند از طريق دروغ هاي خود به ديگران وارد كنند توجه نمي كنند. اگر ديده ايد كه به ديگران دروغ مي گويد و آن ها را دستكاري مي كند، مطمئن باشيد كه او نيز همين كار را با شما خواهد كرد.
2. آزار و اذيتاگر اغلب نظراتي مي دهد كه باعث تحقير شما مي شود، حتي اگر اين كار را به شوخي انجام دهد، بسيار مراقب باشيد، اين كار مي تواند منجر به سوء استفاده عاطفي شود. او واقعاً نمي خواهد كه شما نسبت به خودتان احساس خوبي داشته باشيد.

16 مهارت كه زندگي مشترك شما را نابود مي كند3. حسادتيك مردبداخلاق وبددهن مي خواهد زن خود را كنترل كند و او را تا جايي كه ممكن است نزديك نگه دارد. او نمي خواهد او را از دست بدهد، بنابراين ممكن است براي نزديك نگه داشتن او دست به اقدامات ناسالم بزند. او حتي ممكن است آن را به عنوان پيام ها و تماس هاي تلفني بيش از حد نشان دهد و به وسيله اين كارها شما را كنترل كند. همچنين مراقب باشيد كه او نبايد از موفقيت شما بترسد و بايد براي موفقيت بيش تر شما تلاش كند.
4. بيكاري به دنبال مردي باشيد كه بتواند از خودش و شما حمايت كند و وقتي كاري براي او انجام مي دهيد سپاسگزار باشد. به ياد داشته باشيد كه برخي از مردهاي نامناسب به شما تكيه مي دهند و تمام مسئوليت ها را به گردن شما مي اندازند.
در زندگي مشترك هردو زوج بايد به يك اندازه براي موفقيت آن تلاش كنند و تمام مسئوليت ها نبايد به گردن يكي از زوجين باشد.
منبع:كانون مشاوران ايران-16 كار كه زندگي مشترك شما را نابود مي كند
برچسب:
مشكلات زناشويي,بد اخلاقي با همسر,زندگي مشترك،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۱۰:۴۵:۳۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:
فوبيا چيست و انواع فوبيا شامل چه مواردي است؟ راه تشخيص ترس و هراس چيست؟
آيا شما به حدي از عنكبوت مي ترسيد كه با ديدن يك اسباب بازي يا عروسك پلاستيكي با شكل و ظاهر عنكبوت نيز احساس انزجار كرده يا جيغ مي كشيد؟
فوبيا چيست ؟روانشناسان به چنين ترس هاي بيش از حد شديد و پايدار كه باعث اختلال در زندگي فرد مي گردد، فوبيا مي گويند.
تقريبا همه ي مردم نسبت به يك يا چند چيز ( مثلا ارتفاع، سوسك و…) احساس ترس و وحشت دارند،
اما تمايز اساسي بين اين ترس ها با فوبيا در شدت، مدت (حداقل ۶ ماه)، و اختلالي است كه در زندگي روزمره ايجاد مي كند.
يكي ديگر از ويژگي هاي فوبيا غيرمنطقي بودن آن است.همه ي ما ترس هاي شديد و مداومي نسبت به زمين لرزه يا قاتلان زنجيره اي داريم، كه البته در مقابل خطري كه ايجاد مي كنند، كاملا منطقي است.
همچنين فرد مبتلا به فوبيا از غير منطقي بودن ترس خود آگاه است و مي داند خطر واقعي كه از آن مي ترسد تناسب چنداني با موقعيت فوبيك ندارد.
در عين حال با وجود آگاهي و اشرافي كه فرد نسبت به غيرمنطقي بودن ترس خود دارد،
اين شرايط از كنترل ارادي اش خارج بوده و همواره در حال فرار يا اجتناب از محرك ترس آور مي باشد.
اين افراد همچنين نسبت به موضوع فوبيك از يك اشتغال خاطر ذهني نيز رنج مي برند.
ساير نشانه هاي فوبيا مي توان به موارد زير اشاره نمود:اضطراب شديد،تپش قلب،حالت تهوع،تعريقلرزش.در ادامه به انواع فوبيا اشاره مي شود.
انواع فوبياانواع فوبيا به تشريح و طبقه بندي آورده شده است.
فوبيا حيواناتفوبيا حيوانات از رايج ترين نوع فوبيا مي باشد كه شامل:
۱_ فوبياي سوسكترس از سوسك يا آراكنوفوبيا به ترس شديد و مداوم از سوسك يا حتي تصور ذهني آن گفته مي شود.
جالب است بدانيد كه اين نوع فوبيا ( فوبيا سوسك حمام) در كشورهاي آسيايي از جمله ايران از شيوع بالاتري برخوردار است.
۲_ فوبيا گربهآيلروفوبيا يا ترس از گربه به اضطراب شديد در مواجهه با گربه گفته مي شود كه با تنفر از گربه متفاوت بوده و فرد از نشانه هاي اضطرابي در مواجهه با گربه رنج مي برد.
۳_ فوبيا سگسگ هراسي يا سينوفوبيا به ترس شديد، مداوم و غير منطقي از سگ گفته مي شود كه از شيوع بالايي نيز در رده ي فوبيا حيوانات برخوردار هستند.

اين نوع فوبيا معمولا به خاطر ترس والدين و يا خاطره بد از حيوانات و بخصوص سگ ايجاد مي شود.
۴_ فوبيا از حشرات مانند ترس از عنكبوتفوبيا عنكبوت يا آركنوفوبيا يكي از شايع ترين فوبيا ها در كشورهاي غربي است كه فرد در مواجهه واقعي يا مجازي با يك عنكبوت دچار نشانه هاي اضطرابي ( افزايش ضربان قلب، گرگرفتگي، لرزش و…) مي شود.
اين ترس معمولا بخاطر شكل عنكبوت و عكس لعمل والدين و اطرافيان به اين موضوع ايجاد مي شود.
۵_ هراس از ماراوفيديوفوبيا ( افيوفوبيا )، يا مار هراسي نيز به ترس از مارها اشاره دارد كه از بين ترس از خزندگان شايع ترين نوع فوبيا مي باشد.
۶_ فوبياي موشترس از موش به ترسي افراطي، مداوم و غير معقول از مواجهه با موش ( واقعي يا اسباب بازي آن) گفته مي شود.
فوبيا خون، زخم، آمپول” اميد دانشجوي ۲۳ ساله ي رشته ي پزشكي كه به دليل فوبيا خون، زخم، آمپول قصد انصراف و تغيير رشته ي دانشگاهي خود را داشته و با اصرار والدين به روانشناس مراجعه نموده،
منبع:كانون مشاوران ايران-انواع فوبيا و انواع ترس در زندگي
برچسب:
انواع فوبيا,ترس در زندگي,انواع ترس در زندگي،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۵۶:۴۶ توسط:دكتر جلالي موضوع:
درمان لجبازي كودكان چيست؟ واكنش نامطلوبي است كه كودكان نسبت به محيط، شرايط و رفتار والدين از خود نشان مي دهند. والدين پيش از تصميم به بچه دار شدن بايد رفتارها و مهارت هاي تربيت فرزند را بياموزند تا از بروز ناهنجاري هاي رفتاري مانند لجبازي در كودكان پيشگيري شود. لجبازي جزو مراحل طبيعي رشد كودك است و استثنا بردار هم نيست.
برخي اوقات از والدين ميشنويم كه «اين بچه نيم وجبي داره تو روي من ميايسته»
اين ايستادگي در مقابل والدين تا شش يا هفت سالگي ادامه دارد و كم كم به مرحله كمون يا نهفتگي وارد ميشود. تقريبا همه كودكان به درجاتي متفاوت، منفي كاري را از خود بروز ميدهند.در مورد لجبازي كودكان بيشتر بخوانيد: روش هاي مقابله با لجبازي كودك و نوجوان
علت لجبازي كودكانكودكان از بدو تولد معمولا لجباز نيستند، اما برخي از آن ها به دلايل مختلف (رفتار والدي) به چنين رفتاري عادت مي كنند. همچنين كودكان لجباز در همه موارد انعطاف ناپذير نيستند.
درك علت دقيق لجبازي براي كمك به كودكان براي كاهش اين رفتار كليدي است بنابراين اين قسمت از مقاله را از دست ندهيد.

لجبازي در كودكان امري طبيعي است، اما اين از مشكلات والدين كم نمي كند. كارهاي ساده اي مانند خوابيدن، حمام كردن يا خوردن مي تواند باعث دعوا و درگيري ميان مادر و كودك شود. علت لجبازي كودكان مي تواند شامل موارد زير باشد:
نياز شديدي به تاييد و شنيده شدن توسط والدين خود دارد. بنابراين ممكن است توجه شما را جلب كنند.مي خواهد مستقل باشد.عدم كنترل. يكي ديگر از دلايل رايج افزايش لجبازي در كودكان، احساس عدم كنترل است. هنگامي كه كودكان احساس مي كنند هيچ كنترلي بر زندگي خود ندارند، شروع به لجبازي مي كنند.ويژگي هاي رهبري دارد و مي خواهد رئيس باشد.دوست دارد كه كارها را با سرعت خودش انجام دهند.لجبازي در كودكان مي تواند ژنتيكي يا اكتسابي از محيط باشد.ترس از تغيير. تغيير براي كودكان ترسناك است، بنابراين آنها اغلب از لجبازي به عنوان اولين خط دفاعي خود استفاده مي كنند. برخي از كودكان اگر به مكان جديدي نقل مكان كنند يا به مدرسه جديدي بروند، لجبازي بيش تري نشان مي دهند.حفظ هويت. برخي از كودكان براي حفظ هويت خود ارزش زيادي قائل هستند. بنابراين در چنين مواقعي تا حدي لجباز ميشوند كه حتي از ديد ديگران فكر نميكنند.رهايي از درد. وقتي والدين سعي مي كنند به هر طريق ممكن كودك را كنترل كنند، كودكان درد را احساس مي كند و براي رهايي از اين درد دست به لجبازي مي زند.ويژگي كودك لجبازدر اينجا برخي از ويژگي هاي كودك لجباز وجود دارد كه بايد به آن ها توجه كرد :
باهوش و خلاق هستند.تمايل به زير سوال بردن مسائل دارند.آنها ميخواهند شنيده شوند و انتظار دارند كه مورد تاييد قرار بگيرند. مستقل هستند.معتقد هستند كه بايد به نتيجه دلخواه خود برسند.ممكن است كج خلقي و لجبازي مكرر داشته باشد.همه چيز را با سرعت خود انجام خواهند داد.بايد به هدفي كه دارد برسد حتي اگر قوانين را زيرپا بگذارد.
منبع:كانون مشاوران ايران-درمان لجبازي كودكان
برچسب:
لجبازي كودكان,لجبازي,درمان لجبازي كودكان،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۹:۵۴:۴۴ توسط:دكتر جلالي موضوع:
خصوصيات كودك ۹ ساله، پرخاشگري در كودكان ۹ ساله، علت لجبازي دختر ۹ساله، لجبازي كودك ۹ ساله و روانشناسي دختر ۹ ساله در اين مقاله آورده شده است.
كودكان معمولاً در يك توالي طبيعي و قابل پيش بيني از يك نقطه عطف رشد به مرحله بعدي پيشرفت مي كنند. اما هر كودك با سرعت خودش رشد مي كند و مهارت كسب مي كند. برخي از كودكان ممكن است در يك زمينه مانند زبان پيشرفت كنند، اما در زمينه ديگري مانند رشد حسي و حركتي عقب باشند.
خصوصيات كودك ۹ سالهكودكان هشت تا ده ساله هنوز در سني هستند كه روانشناس معروف اريك اريكسون آن را دوره سخت كوشي در مقابل حقارت مي نامد.
تا پايان دوره راهنمايي، ياد مي گيرند كه چگونه با همسالان خود ارتباط برقرار كنند، با قوانين اجتماعي سازگار شوند و از بازي آزاد به تعاملات و انتظارات ساختارمندتر تبديل شوند.
به عنوان مثال، كودك شما ممكن است بازي هاي مفصلي را توصيف كند كه در آن مي تواند در زمان سفر كند، آينده را ببيند يا موجودات جادويي را اهلي كند.
كودك ۹ ساله در دوره اي از رشد قرار گرفته است كه درواقع دروازه ورود به نوجواني است. به عبارتي ديگر فرزند ۹ ساله شما همچنان كودك محسوب مي شود؛ ولي مستقل تر مي شوند و به اندازه ي كافي به بلوغ مي رسند كه بتوانند بسياري از مسئوليت ها را بپذيرند.
لجبازي كودك ۹ سالهوالدين كودك ۹ ساله معمولا از لجبازي كودك خود شاكي هستند اين عبارتي است كه يكي از مراجعان در شكايت از لجبازي كودك ۹ ساله خود بيان كرده بود.
“من يك دختر ۹ ساله دارم كه بسيار لجباز است، او مي خواهد هر كاري كه مي خواهد انجام دهد. براي مثال، او نميخواهد زيرپيراهن بپوشد، غذا نمي خورد و در برابر تمام خواسته هاي من مقاومت مي كند.”
در اين شرايط بايد درك كنيد كه لجبازي كودك شما ممكن است راهي براي اعمال احساس استقلال و قدرت او باشد، اين كار ممكن است براي شما مشكلات زيادي را به همراه داشته باشد اما مرحله اي ضروري براي كودك است.
در اين سن، فرزند شما متوجه شده است كه ديگران چگونه واكنش نشان مي دهند و اكنون رفتارهايي را از خود نشان مي دهد كه بر ديگران تاثير مي گذارد.
وقتي بچهها از انجام كاري امتناع ميكنند و ما براي جلوگيري از جنگ تسليم ميشويم، به آن ها نشان مي دهيم كه مي توانند با امتناع خود موفق شوند.
ممكن است در ابتدا دشوار باشد زيرا او عادت دارد به آنچه مي خواهد برسد. مي توانيد با دادن گزينه به آن ها شروع كنيد براي آن ها دو گزينه بگذاريد و اجازه دهيد كه استقلال آن ها نيز رشد كند.
علت لجبازي دختر ۹سالهكودكان ويژگي لجبازي را به عنوان بخشي از شخصيت خود براي دستيابي به اهداف خود به كار مي برد. اين به اين دليل است كه گاهي كودكان فكر مي كنند كه فقط با لجبازي مي توانند به آنچه مي خواستند دست يابند.
يكي از مؤلفه هاي رشد اجتماعي و عاطفي در كودكان ۸ تا ۱۰ ساله تمايل آن ها به افزايش استقلال از والدين و افزايش تمايل آنها براي ديده شدن به عنوان باهوش و آگاه است.
از آنجايي كه كودكان در اين سن براي يافتن ابزاري براي بيان خود تلاش مي كنند، گاهي اوقات نافرماني به نظر مي رسند. در اين هنگام والدين بايد درك كافي را از استقلال كودك داشته باشند و اجازه دهند كه كودكان نيز استقلال خود را رشد دهند البته اين بدين معني نمي باشد كه والدين بايد خط قرمز هاي خود را زير پا بگذارد.

خصوصيات كودك 9 سالهرفتار كودك مي خواهد كه كارها را به روش خودش برنامه ريزي كند.
در سن ۹ سالگي، بسياري از كودكان به طور رو به رشدي دايره ي ارتباطات اجتماعي شان را گسترش مي دهند تا با افراد ديگري بجز پدر و مادر ارتباط داشته باشند. در اين زمان، كودك ۹ ساله همچنان به احساس امنيتي كه از جانب والدين مي باشد نيازمند است و به لحاظ الگو بسيار تحت تاثير والدين مي باشند.
رشد فيزيكي كودك ۹ ساله در مرز ورود به دوره ي نوجواني قرار گرفته است اين روندي است كه در طول آن تغييرات رشد فيزيكي، عاطفي و ديگر تغييرات را داشته باشند.
فرزند شما در اين سن با سرعت خودش رشد مي كند بنابراين رشد سالم براي هر كودك متفاوت مي باشد. اما مي توان گفت كه اكثر كودكان در سن ۹ سالگي ويژگي هاي زير را دارند.
حدود ۶ سانتي متر رشد كرده و در يك سال حدود ۳ كيلوگرم (۷ پوند) اضافه مي كند.رشد مرتبط با جنسيت تغيير مي كند. دختران قد بلندتر شده و وزن بيشتري نسبت به پسران اضافه مي كنند.هر سال حدود چهار دندان شيري را از دست مي دهد و اين دندان ها با دندان هاي دائمي جايگزين مي شوند.رشد عاطفي در سن ۹ سالگي بسياري از كودكان به لحاظ عاطفي به بلوغ رسيده اند، و بيشتر قادرند كه با درگيري ها و ياس هاي عاطفي كنار بيايند. كودك ۹ ساله مستقل تر مي باشد و به لحاظ عاطفي آمادگي بيشتري براي ورود به اجتماع دارد (كارهايي مانند شب ماندن در خانه ي دوستش).
منبع:كانون مشاوران ايران-خصوصيات كودك ۹ ساله كه آينده او را رقم مي زند!
برچسب:
كودك ۹ ساله,لجبازي كودك ۹ ساله,خصوصيات كودك ۹ ساله،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۱۲:۴۹:۱۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:
قرص ال اس دي (LSD) چه قرصي مي باشد و در چه مواقع از آن استفاده مي شود؟ قرص ال اس دي يك ماده توهم زا مي باشد و در دسته داروهاي توهم زا قرار دارد، اغلب جوانان براي اين كه هيجان را بيشتر تجربه كنند از اين قرص استفاده مي كنند.
اين قرص باعث مي شود فرد دچار توهم شده و مرز بين خيال و واقعيت را از بين مي برد، به همين دليل مصرف كننده نمي تواند مرز ميان خيال و واقعيت را تشخيص دهد.
اين قرص عوارض بسياري دارد و زماني كه والدين متوجه مي شوند فرزندشان اين قرص را استفاده مي كند دچار اضطراب و استرس شده و ممكن است اقدامات عجولانه اي انجام دهند كه عوارض بدي را به همراه دارد.
در اين شرايط والدين بايد آگاهي كامل در اين خصوص را داشته باشند تا بتوانند به كمك مشاور بهترين روش رو به رو شدن با فرد مصرف كننده را پيدا كنند و فرزندشان ترك اعتياد راحت تري داشته باشد.
قرص ال اس ديقرص ال اس ديال اس دي از تركيب نوعي قارچ و ماده دي اتيل آميد تشكيل مي شود و ماده توهم زاي نيمه صنعتي مي باشد كه برخي از افراد به آن اعتياد پيدا مي كنند. اين ماده باعث فعال شدن گيرنده هاي سروتيونين مي شود، اين گيرنده ها در درك و تفسير واقعيت نقش بسيار مهمي دارند.
هم چنين مغز به طور طبيعي باعث فيلتر شدن محرك هاي اضافي و نامربوط مي شود، تا فرد به درك صحيح تري از واقعيت هاي اطرافش برسد.
در صورتي كه اين گيرنده ها بيش از حد فعال شوند باعث به وجود آمدن و پردازش محرك هاي نامربوطي در مغزش مي شوند كه درك واقعيت را براي فرد سخت مي كند.
زماني كه فرد LSD را مصرف مي كند خيال مي كند چيزي را انجام داده است در حالي كه اين احساس در مغزش به وجود مي آيد و گاهي حواس او با مشكلات و تداخلاتي رو به رو مي شود. به عنوان مثال او از ديدن صداها و يا شنيدن رنگ هاي غير واقعي حرف مي زند.
ماده LSD به صورت خوراكي و در شكل هاي متنوع، كپسول، قرص، آدامس و قطره مورد استفاده قرار مي گيرد ،اين ماده توهم زا بعد از مصرف حدود ۶۰ دقيقه اثراتش را نشان مي دهد.
نوروفارماكولوژي قرص ال اس ديهمانطور كه بيان شد ال اس دي يك نوع ماده توهم زا مي باشد كه به طور مستقيم بر روي گيرنده هاي سروتونرژيك اثر مي گذارد.
اين ماده با جلوگيري از بازجذب دوپامين و راه اندازي هورمون هاي دوپامين و نورآدرنالين باعث فعال سازي مسير پاداش مي شود و زماني كه اين ناقل ها افزايش مي يابد، فرد دچار توهم مي شود و هم چنين ال اس دي فعاليت سيستم پاراسمپاتيك و تحريك سمپاتيك را كم مي كند.
اثرات باليني قرص ال اس ديروش هاي مصرف ماده ال اس دي متنوع مي باشد اين ماده اگر به صورت تزريقي مورد استفاده قرار گيرد، فوري واكنش نشان مي دهد و اگر به شكل خوراكي باشد، اثرات آن يك ساعت بعد نشان داده خواهد شود.
اثرات اين ماده حدود ۸ تا ۱۲ ساعت در بدن باقي مي ماند و ميزان اثر گذاري آن به مقدار مصرف بسته است.

زماني كه فرد اين ماده را استفاده مي كند ممكن است تلقين پذيري و تاثير پذيري او افزايش يابد، هم چنين درك تجربه هاي لذت بخشي مانند توهمات بينايي و تجارب ناخوشايند مانند افسردگي و از دست دادن حس زمان و مكان از تاثيرات باليني اين ماده توهم زا مي باشد.
نشانه هاي مصرف قرص ال اس ديال اس دي تاثيرات زيادي دارد و بر روي حواس پنجگانه، احساسات و تفكرات اثراتي را به جاي مي گذارد، برخي از اين اثرات شامل موارد زير مي باشد:
بينايي فرد تحت تاثير قرار مي گيرد و به شكل ديدن رنگ هاي تند، ديد تار، هاله نور و تغيير در شكل و رنگ اجسام نشان داده مي شود.فرد مصرف كننده احساس هايي مانند فشار بر بدن، لرزش و سبكي در سر را تجربه مي كند.مصرف كننده احساس سرخوشي، خوشبختي و آرامش و زندگي در رويا دارد و به طور همزمان اضطراب و گيجي را تجربه مي كند و تغييرات بسيار سريعي در خلق او صورت مي گيرد.درك كردن زمان ممكن است براي فرد سخت باشد و گذر زمان به صورت تند و كند براي او اتفاق بيفتد.فرد دچار حس برتري مي شود و افكاري كه غيرمعمول هستند از ذهن و فكر او عبور مي كنند.
منبع:كانون مشاوران ايران-ال اس دي
برچسب:
قرص ال اس دي,عوارض مصرف ال اس دي,ال اس دي،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۱۲:۴۵:۱۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:
درمان سريع لكنت زبان كودكان چيست؟ لكنت زبان بين ١٨ تا ٢۴ ماهگي شروع شود اما اين امكان وجود دارد كه كودكان كمي ديرتر در حدود سه سال و نيمي به مدت كوتاهي لكنت زبان را تجربه كنند. لكنت زبان دلايل زيادي ميتواند داشته باشد كه يكي از دلايل اصلي آن سختگيري والدين يا توقع و انتظارات بالا آن ها از كودكان است.
افراد در هر سني مي توانند لكنت را تجربه كنند اما بكودكاني كه در حال يادگيري زبان هستند بيش تر به آن دچار مي شوند. علاوه بر اين احتمال لكنت در پسرها بيشتر از دختران است.
درمان سريع لكنت زبان كودكانبا وجود پيشرفتهايي در دانش و درك ما از لكنت، متاسفانه هيچ درماني يا دارويي وجود ندارد كه بتواند لكنت را به طور مشخص “درمان” كند. با اين حال، درمان سريع لكنت زبان كودكان مي تواند از ادامه لكنت تا بزرگسالي جلوگيري كند.
براي كودكان بزرگتر و بزرگسالان، درمان بر مديريت لكنت تمركز دارد. گفتاردرمانگر به كودكان كمك مي كند در مدرسه، محل كار و محيط هاي اجتماعي احساس تنش كمتري داشته باشند و آزادانه تر صحبت كنند.
درمان لكنت زبان كودكان در خانهيكي از بهترين ابزارهايي كه كودكان براي مديريت لكنت نياز دارند، كمك شما مي باشد. بنابراين مراقب آن ها. مطالعات متعدد نشان مي دهد كه مراقبان نقش اساسي در كمك به فرزندشان در كاهش لكنت دارند. كارهاي زير به شما كمك مي كند تا لكنت كودك خود را كاهش دهيد:
درمان سريع لكنت زبان كودكان۱.دور نگه داشتناولين قدم اين است مدتي كودك را از محيط هايي كه ممكن است او را مورد تمسخر قرار دهند به مدت دو هفته دور نگه داشت.
۲. عدم توجهدر طول اين دو هفته بهتر است رفتار شما به گونه ايي باشد كه توجه خاصي به لكنت زبان فرزندتان داده نشود. وقتي زبان او ميگيرد، به چشم هايش زل نزنيد، نشان ندهيد منتظر، ناراحت يا دستپاچه هستيد، به حرف زدن او كمك نكيند و جملات او را كامل نكنيد. با او مانند هميشه رفتار كنيد.
۳. به ديگران بگوييدبا اعضاي فاميل و دوستان خود كه مجبور به رفت و آمديد صحبت كنيد و از آن ها بخواهيد به روش بالا با فرزندتان برخورد كنند.
۴. احساس امنيتاگر فرزندتان به دليل اتفاق خاصي دچار لكنت شده است به او كمك كنيد احساس امنيت و آرامش داشته باشد، با اين كار به او كمك مي كند تا استرس نداشته باشد و به هرشكلي كه مي خواهد ارتباط برقرار كند.

۵. با هم آواز بخوانيدكلمات آهنگين و داراي ريتم آرام، به لكنت كودكان بسيار كمك ميكند مخصوصا زماني كه با آهنگ همراه باشد.
۶. رقصبه او بياموزيد همراه موسيقي، كف پاي خود را آرام روي زمين بزند و با آهنگ همراه شود. تكان پايش حواس كودك را از حرف زدن منحرف ميكند و كودك احساس فشار رواني كمتري خواهد داشت.
۷. متخصص كودكانبسياري از اوقات مشكلات كودكان دلايل رواني دارد و به دلايل مختلف ايجاد مي شود كه روانشناس كودك مي تواند به حل اين تعارضات كمك كند.
۸. جملات مثبتاگرچه جملاتي مانند “نفس عميق بكش” يا “آهسته تر” ممكن است به نظر شما كمك كننده باشد، اما مي تواند كودكان را ناراحت كند يا باعث شود كه متوجه مشكل خود در تكلم شود.
۹. از صحبت با فرزندتان در مورد لكنت نترسيد.اگر كودك شما سوالي مي پرسد يا ابراز نگراني مي كند، به او كمك كنيد تا بفهمد كه اختلالات گفتاري طبيعي است و بسياري از مردم تا حدي آن را تجربه مي كنند.
منبع:كانون مشاوران ايران-درمان سريع لكنت زبان كودكان
برچسب:
لكنت زبان كودكان,لكنت زبان,درمان لكنت زبان كودكان،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۱۲:۴۳:۳۵ توسط:دكتر جلالي موضوع:
مشاوره خانواده حضوري، شماره بهترين مشاوره خانواده، بهترين مشاوره خانواده، مركز مشاوره خانواده به شما كمك مي كند تا مشكلات روابط خود را شناسايي كرده و آن ها را با كمك بهترين مشاوران مركز مشاوره ستاره ايرانيان حل كنيد.
خانواده ها مي توانند منبع حمايت، عشق، تشويق و شادي باشند. اما گاهي اوقات خانواده ها تحت فشار قرار مي گيرند و اعضاي خانواده ممكن است شروع به احساس انزوا، ناديده گرفته شدن، ناراحتي و عصبانيت كنند.

مشاوره خانواده همچنين مي تواند براي دعوا ميان خواهر و برادرهاي بزرگسال و شكاف و درگيري در روابط مفيد باشد. ممكن است با نوجوان، كودك يا در روابط زن و شوهر مشكل داشته باشيد. هر جايي كه رابطه نياز به كمك داشته باشد، مي توانيد از مشاور كمك بگيريد.
جلسات مشاوره خانواده بسيار منعطف است زيرا هر خانواده منحصر به فرد مي باشد. مشاوره خانواده حضوري با تمام مراحل چرخه زندگي خانواده سروكار دارد:
خانواده هايي با فرزندان خردسال يا ورود يك نوزاد جديدخانواده هاي داراي نوجوانمشاوره پيش از ازدواجطلاق يا جداييخانواده هاي ناتنيكودكاني كه خانه را ترك مي كنندسالخوردگي والدين و تغيير نقش ها و مسئوليت هاسوگواريشما مي توانيد با مركز برتر مشاوره خانواده “مركز مشاوره ستاره ايرانيان” تماس حاصل كنيد، رزرو وقت با مشاور از طريق شماره هاي ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۲۲۲۴۷۱۰۰ و ۰۹۰۳۵۶۷۳۰۵۰ و ۰۹۱۰۸۳۴۷۵۹۷ امكان پذير است.
مركز مشاوره ستاره ايرانيان سه دوره متوالي برگزيده جشنواره مركز مشاوره مراجع محور در كشور به همراه كسب نشان ايزو در ارائه خدمات مي باشد.
چرا بايد از مشاوره خانواده حضوري استفاده كنيد؟مطالعات پژوهشي بارها اثربخشي مشاوره ازدواج و مشاوره خانواده حضوري را در درمان طيف گسترده اي از اختلالات رواني و عاطفي و مشكلات سلامت نشان مي دهد.
سوء مصرف مواد مخدر در نوجوانان، افسردگي، اعتياد به الكل، چاقي و زوال عقل در سالمندان تنها برخي از شرايطي است كه درمانگران ازدواج و مشاوره خانواده حضوري به طور موثر درمان مي كنند.
همچنين بررسي ها نشان مي دهد كه مراجعان از خدمات درمانگران ازدواج و خانواده مركز مشاوره ستاره ايرانيان رضايت بالايي دارند. مشتريان بهبود قابل توجهي در بهره وري كار، روابط كاري، روابط خانوادگي، رابطه با همسر، سلامت عاطفي، سلامت كلي، زندگي اجتماعي و مشاركت اجتماعي را گزارش مي دهند.
در يك مطالعه اخير، افرادي كه در جلسات مشاوره خانواده حضوري شركت داشته اند بيش از ۹۸ درصد از مراجعان درمانگر ازدواج و خانواده خدمات درماني را مناسب و تاثير گذار گزارش كرده اند.
پس از درمان، تقريباً ۹۰٪ از مراجعان بهبودي در سلامت عاطفي خود، دو سوم از آن ها بهبودي در سلامت كلي جسماني، اكثر مراجعين بهبود عملكرد در محل كار، بيش از سه چهارم بهبودي در روابط زوجين گزارش مي دهند.
هدف خانواده درماني چيست؟در نظر گرفتن نيازهاي هر يك از اعضاي خانواده يا ساير روابط كليديشناسايي نقاط قوت و منابع ارتباطي افرادنسبت به شكل ها و روابط، باورها و فرهنگ هاي متنوع خانواده تحقيق مي كند.افراد را قادر مي سازد تا با هم يا به طور جداگانه، اغلب در مورد مسائل دشوار يا ناراحت كننده صحبت كنند.جلسات درمانيطول درمان مشاوره خانواده حضوريجلسات خانواده درماني از ۴۵ دقيقه تا ۱٫۵ ساعت طول مي كشد و معمولا هر دو تا سه هفته يكبار انجام مي شود.
درمان مي تواند از چند جلسه تا بيش از يك سال طول بكشد، البته همان طور كه گفته شد جلسات با توجه به نيازهاي هر خانواده كاملا متفاوت مي باشد.
مشاوره خانواده حضوريدر جلسات مشاوره خانواده حضوري چه اتفاقي مي افتد؟در مشاوره خانواده، درمانگر با اعضاي خانواده ملاقات مي كند. هنگامي كه خانواده در چند جلسه مشاوره شركت كردند، درمانگر مي تواند درماني مناسب را تعيين كند.
براي مثال، درمانگر ممكن است نوجواني را ملاقات كند كه مشكل مصرف مواد داشته و خواهر يا برادر بزرگتري دارد كه مشكلات مشابهي را پشت سر گذاشته باش. راهنمايي كه خواهر يا برادر بزرگتر مي تواند ارائه دهد ممكن است در واقع قدرتمندتر از سخنان درمانگر باشد، بنابراين بهترين كار اين است
درمانگران رويكردهاي مختلفي براي درمان در اختيار دارند. امروزه مي توان از تركيبي از روش هاي درماني استفاده كرد. به عنوان مثال، فردي كه مشكل الكل دارد، مي تواند جلسات درماني فردي داشته باشد، خانواده درماني دريافت كند و حتي گروه درماني را تجربه كند.
منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-مشاوره خانواده حضوري | قيمت مناسب كيفيت بي نظير
برچسب:
مشاوره خانواده,مشاوره ازدواج,مشاور خانواده،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۱۲:۰۴:۱۱ توسط:دكتر جلالي موضوع:
آموز ش هاي زود هنگام و ناشيانه ي مسائل جنسي به كودكان و نوجوانان، گاه آنان را چنان دچار دلهره و اضطراب مي كند كه اصول بهداشت رواني خانواده را خدشه دار مي سازد. از طرف ديگر، اگر اين آموز ش ها ديرهنگام، ناكافي و غير واقعي باشند، نمي توانند مفيد واقع گردند. اگر پدر و مادر بتوانند به پرسش ها و كنجكاوي هاي جنسي فرزندان خود پاسخ هاي مناسب و سنجيده بدهند، مي توانند مانع انحراف فكري، سركوب جنسي و منفي كاري آنان شوند.
پدر و مادر و مراقبان نزديك كودكان مي توانند با برقراري رابط هاي دوستانه، همراه با اعتماد و احترام، درباره ي مسائل و موضوعات مختلف ازجمله امور جنسي، اطلاعات و آگاهي هاي لازم و صحيحي به آنان دهند. توصيه هايي كه والدين به فرزندا نشان (چه دختر و چه پسر) مي كنند، بايد شامل اطلاعات و دانسته هايي دربارهي روابط انساني، هويت جنسي، رعايت مسائل بهداشتي، مهار تهاي زندگي، ارز ش ها و اخلاقيات انساني، بيان احساسات و نيازها، تصميم گيري هاي مسؤولانه و حفظ و افزايش عزت نفس آنان باشد.
كودكان، نيازمند شرايط و موقعيتهايي اند كه بتوانند مهار تهاي اساسي زندگي را براساس اصل احترام گذاشتن به اخلاقيات و ديدگاه هاي خانوادگي بياموزند و تجربه كنند. پايه ريزي ارز شهاي سالم اخلاقي در خانواده، به بچه ها كمك مي كند در هنگام بلوغ و نوجواني، بهتر تصميم بگيرند و مسؤوليت زندگيشان را بپذيرند. پژوهش هاي مختلف نشان مي دهد فراگيري موضوعات جنسي مانند ساير درس ها، بايد به تدريج و گا م به گام باشد. گفتگو و پاسخ گويي به پرسش هاي جنسي فرزندان هم بايد متناسب با سن، شيو ه ي آموزش و درك آنان باشد.

برخي از پدر و مادران به دليل عقايد و بينش هاي خود، علاقه اي به صحبت درباره ي مسائل و آموزه هاي جنسي ندارند زيرا اعتقاد دارند كه ارائه ي اطلاعات در اين زمينه، موجب بيداري غريزه ي جنسي مي شود، در حالي كه هرچه اطلاعات در اين زمينه، بيشتر و صحيح تر باشد، فرزندان، رفتارهاي جنسي آگاهانه تري از خود بروز مي دهند. پدر و مادر بهتر است هنگام صحبت در مورد مسائل جنسي، به رفتارهاي خود توجه بيشتري داشته باشند و با اخم كردن يا عصباني شدن، موجب نشوند فرزندا نشان ديگر رابطه ي صميمانه اي با آنان نداشته باشند و براي آگاه شدن، از ديگران اطلاعات بگيرند يا درصدد سركوب سؤالات خود برآيند.
منبع:كانون مشاوران ايران-نقش خانواده در آموزش جنسي كودك و نوجوان
برچسب:
آموزش جنسي كودك,مسائل جنسي,آموزش جنسي كودك و نوجوان،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۲:۵۴:۱۷ توسط:دكتر جلالي موضوع:
۲.راهكار ساده براي افزايش علاقه به كتاب خواندن در تعطيلات!
مطالعه را براي كودك خود در تابستان لذت بخش كنيد
تابستان از راه رسيده و سال تحصيلي نيز به پايان رسيده است. خواندن كتاب آخرين كاري است كه كودكان به انجام آن تمايل نشان مي دهند. اما، مطالعه ي كودك در ماه هاي تابستان براي حفظئمهارت هاي خواندن اوبراي سال تحصيلي آينده حياتي است.ولي اين سوال مطرح است كه چگونه كودك خود را به مطالعه در تابستان تشويق كنيم؟ پاسخ اين است كه بايد مطالعه را براي كودك لذت بخش كرد. اما چگونه اين كار را انجام دهيم؟ اين مقاله راه هايي را براي لذت بخش كردن مطالعه در ماه هاي تابستان به شما ارائه مي دهد. اين راه ها شامل خواندن كتاب بيرون از خانه، بويژه در حياط و در ساحل مي شود.
مطالعه كردن در حياط
معمولا در تابستان افراد مي خواهند اوقات بيشتري را بيرون از خانه سپري كنند و كمتر در خانه بمانند. پس بهتر است يك كتاب برداريد و با بچه ها به حياط خانه برويد. مي توانيد يك زير انداز با خود ببريد و برروي چمن نشسته و با لذت بردن از هواي گرم تابستان به مطالعه بپردازيد. همه طبيعت را دوست دارند. در ماه هاي تابستان مي توانيد يك كتاب برداشته و همراه با بچه ها در حالي كه به مطالعه و بالا بردن مهارت هاي كتاب خواني آنها مي پردازيد از طبيعت نيز لذت ببريد. با اين كار عملكرد كودك شما در طول سال تحصيلي نيز بهبود خواهد يافت.
اگر منزل شما حياط ندارد، به پارك برويد!
كتاب خواندن در ساحل
اگر منزل شما ساكن شهرهاي ديگر كشور هستيد در تابستان حتما برنامه سفر به شمال داشته باشيد!

علاوه بر خواندن كتاب در حياط خانه مي توانيد با فرزندان خود به ساحل رفته و آنجا به خواندن كتاب بپردازيد. در كشور ما خانواده ها علاقه زيادي به رفتن به شمال ايران و صرف وقت در كنار دريا دارند. در خلال زماني كه به شنا كردن و ديگر تفريحات در ساحل دريا مي پردازيد برروي زيرانداز نشسته و به خواندن كتاب بپردازيد. از امواج و نسيم ساحل لذت ببريد. در حالي كه بوي آب شور دريا را استنشاق مي كنيد، در ساحل بر روي زير انداز خود نشسته و به ارتقاء مهارت هاي كتاب خواني كودك خود بپردازيد.اين روشي بسيار عالي براي افزايش مهارت هاي مطالعه كودك شماست، بخصوص زماني كه مي خواهيد از خانه بيرون رفته و به گشت و گذار در محيط بيرون و اجتماع بپردازيد. بنابراين، از كتاب لذت برده و مهارت كتاب خواني كودكان خود را در ساحل دريا بهبود بخشيد.
منبع:كانون مشاوران ايران-لذت بخش كردن كتاب خواندن در تابستان
برچسب:
كتاب خواندن در تابستان,كتاب خواندن در ساحل,كتاب خواندن،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت:
۰۲:۵۲:۲۳ توسط:دكتر جلالي موضوع: